Astrologen

Astrologen

Jeg er uddannet astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole (Astrologihuset på Nørrebro), og fik min eksamen i juni 2006.

Se eksamensbevis (pdf-fil)

Lige siden jeg startede på uddannelsen i januar 2003 har jeg haft klienter, det vi på skolen også kalder ”prøvekaniner”, og må indrømme at det også er gået ud over adskillige tålmodige, venner, familie og kolleger. Dette mener jeg også er den bedste form for uddannelse, at kunne gøre sig praktiske erfaringer imens man får forståelse på det teoretiske plan. Du kan læse et interview af mig, bragt i månedsmagasinet Horoskopet fra da jeg læste på skolen. (vis pdf-fil fra SAS)

I mit ”rigtige” erhverv er jeg statsaut. ejendomsmægler & valuar, og har arbejdet hos Nybolig i 16 år, men stoppede i 2006. Siden da har jeg prøvet kræfter med andre ting og bl.a. været astrologi på fuld tid i et år, men er senere vendt tilbage til ejendomsmæglerfaget.

Jeg er Tvilling og født i 1970.