Ydelser & priser

Ydelser & priser

En astrolog der ser mange horoskoper bliver som en rutineret billist, selv om man altid kan se nye ting i ethvert horoskop. Billisten vil også hele tiden komme ud på nye vejen han ikke har kørt på før. Begge bliver de erfarne på hvert deres område.

Spørg astrologen

Spørg astrologen har på hjemmesiden været meget populær siden starten i 2007, og jeg har svaret på hundredevis af spørgsmål. Med den nye hjemmesides introduktion her i slutningen af 2012 nedlægges den gamle version. Men bare rolig, der opstår en ny tilsvarende, hvor man uden at udlevere sig selv, kan stille astrologen et spørgsmål og få svar på mail. Siden vil blive ‘genfødt’ med en ny sikker betalingsløsning.

At stillet et spørgsmål gennem “spørg astrologen” koster kr. 400

Det personlige horoskop

Rigtig mange har fået lagt deres personlige horoskop, som altid betyder et personligt møde, hvor fødsels- og årshoroskop tolkes. Konsultationen varer ca. 1½ time og hele samtalen optages og brændes på en cd som du får med hjem.

Følgende information afgives på forhånd: Fødselsdato, år, tidspunkt (og gerne hvor du har tidspunktet fra f.eks. din mor, en dåbsgave, landsarkivet eller andet) og fødselsstedet, hvilken by/land. For at efterprøve dit fødselstidspunkt beder jeg dig giver mig 3 til 5 begivenheden i dit liv, helst med dato og år, samt meget kort hvad der sker. Det behøver ikke at have været noget særligt storslået eller det modsatte, men f.eks. en flytning, uddannelse. Hvornår du bliver mor/far, sygdom eller andet som er din personlige oplevelse.

Et personligt horoskop koster kr. 1.500 – og et årshoroskop kr. 1.200, hvis du tidligere har fået lagt horoskop hos mig.

Gruppehoroskoper

Også kaldet for homeparty. Her kommer jeg hjem til dig og dine gæster. På forhånd har jeg modtaget alle deltagernes data og giver en kort, præcis og intensiv tydning af fødselshoroskop, men kommer også ind på både fortid og fremtid. Noget der vækker stor undren og nysgerrighed hos alle deltagerne, der som regel kender hinanden rigtig godt. Det er underholdende, men også rammende præcist.

Hver deltager betaler kr. 250 for deltagelse, afhængig af geografi beregnes et mindre kørselstillæg.

Foredrag

Heldigvis får jeg tit lov til at sprede min interesse igennem foredrag, hvor jeg bliver inviteret ud til forsamlinger af meget forskellig art. Erhvervsfolk der bliver overrasket før sommerfesten går igang, og hvor forbehold og skepsis ændres til nysgerrighed og “noget at snakke om”. Desuden sætter jeg selv foredrag op forskellige steder og med forskellige temaer. Sammen med en dygtig clairvoyant har jeg lavet flere foredrag, hvor vi har inddraget deltagerne, hvor både den enkelt og tilskurer har fået en øjenåbner for disse energiers styrker og kraft. For mig selv, har jeg virkelig fået fornemmelse for, hvordan astrologien og clairvoyancen kan supplere hinanden på bedste vis.

Pirsen på foredag aftales ved henvendelse.

Børnehoroskoper

Det var ikke en ydelse jeg fandt på. Jeg blev kontaktet af en kvinde, som lige var blevet mormor, og hun ville gerne give sin datter, og barnebarn en minitolkning af denne lille nyes horoskop. Siden kom de på hjemmesiden med et eksempel, og der er blevet lavet mange dåbsgaver siden da. Hvis du vil se et eksempel, så kan du få et anonymt et af slagsen på mail.

Et børnehoroskop koster kr. 500