Den eneste ene og flytning.

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej

Jeg har et par spørgsmål. Møder jeg den eneste ene, eller har jeg allerede mødt ham? Det er min mavefornemmelse, da jeg så ham for nogen tid siden. Jeg har følelser for ham, bliver han i mit liv? Jeg har været single i 7 år.
Bliver jeg boende i min lejlighed, eller skal jeg flytte til anden bolig. Årsagen er min nabos vanvittige støjende adfærd med musik i nogle år. Får jeg medhold i sagen?

Skorpionen

Svar fra astrologen:

Kære Skorpion

Her mangler jeg dit fødselstidspunkt, og svarer også ud fra et øjeblikshoroskop, samt med udgangspunkt fra dit stjernetegn.

Det ser ud til at du godt kan holde fast ved din mavefornemmelse. Der kan bestemt godt være et kærestepotentiale i din forbindelse. Du vil blive meget klogere på dine følelser og potentialet i forbindelsen fra midten af maj til og med juli.

Når det gælder din bolig, så peger det mest i retningen af, at du vælger at flytte. Der vil allerede vise sig nogle muligheder her før jul eller i tiden efter. Hele det kommende år (2021) giver dog potentiale for forbedringer af din boligsituation. Forbedringen kan altså også ligge i, at du vinder din sag og naboen enten retter ind eller flytter, men i så fald burde den ligger her i december eller januar næste år.

Håber du vil give en tilbagemelding, når tiden viser resultater!

Kærlig hilsen
Brian