Introaften – begynderhold

 

Introaften torsdag den 11. januar 2018 kl. 19.00

På denne aften inviteres du til at komme og høre om begynderholdet i astrolog, der starter den 25. januar og omfatter 10 undervisningsaftener. Du kan høre mere om indhold og undervisningsform, men møde andre astrologer.

Gratis entre – og med kaffe på kanden.

Sted: Vognserup 13, 4420 Regstrup – ved Holbæk

Astrologiundervisning

Astrologi – begynderhold

Til dig, der har lyst til at lære astrologiens sprog at kende. Her kræves ingen forudsætninger på nær interessen og nysgerrigheden for astrologi.

Vi starter fra bunden med en indføring i astrologiens spændende univers. Vi skal lære horoskopets opbygning at kende, de 12 tegn, huse og planeterne, dynamikker, elementer og aspekter. Allerede på dette hold begynder vi på simple tolkninger og du får basisviden på plads omkring et horoskop.

Begynderholdet starter torsdag den 25. januar kl. 18.30 – 21.00 og består af 10 undervisningsaftener.

Sted: Vognserup 13, 4420 Regstrup – ved Holbæk

Pris kr. 2.000

Der er ingen udgifter til bøger eller it-program på dette hold. Men der opfordres til at købe de to danske astrologimagasiner ”Stjernerne” og ”Horoskopet”.

Holdet er det første af i alt 8 moduler af en diplomuddannelse som astrolog. Du binder dig kun til ét modul ad gangen.

Tilmelding kan ske ved henvendelse på telefon eller mail. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om undervisningen, metode og indhold mv. Der undervises i små hold, og med begrænsede pladser. Du er tilmeldt, når din indbetaling er registreret.

Holdet er fuldt booket !!!

Ugehoroskoper

På hjemmesiden her kan du altid gratis læse dit månedshoroskop.

Ugehoroskoper levere Stjernesvar til flere af de kendte ugeblade:

Familie Journal – Danmarks mest læste ugeblad!

Billed Bladet – Danmarks royale ugeblad!

Se & Hør – men kun på bladets hjemmeside.

Børn og stjernetegn

Hvad fortæller stjernerne dig om dit barn?

På Danmarks største hjemmeside for gravide og småbørnsforældre min-mave.dk, kan du læse om de typiske kendetegn for børn i de forskellige tegn. Teksterne er udarbejdet af Stjernesvar i et samarbejde med min-mave.dk Du kan også læse om dig selv som forælder, men også skæve til hvordan din partner er som forælder, og hvordan det kan påvirke ham eller hende at blive forældre.

Bliv også klogere på din partner – for det hele handler om at finde den rigtige at starte familie sammen med. Hvordan scorer du, hvem passer du sammen med og hvad med sexlivet?

Besøg siden og læs horoskoptekster her: min-mave.dk

Moneyless Man

Måske er du også set ham her på Facebook! Efter at være stødt på hans foto og ikke mindst overskriften om den ”pengeløse” mand et par gange måtte jeg da lige klikke videre for at se, hvad den historie gik ud på.

Mark Boyle, irsk mand, der selv er uddannet og arbejdede med økonomi satte sig i 2008 for eksperimentet med at leve et liv uden indkomst og uden forbrug i et år. En af de inspirationer han nævner er filmen Gandhi, hvori Gandhi siger: ”Vær selv den forandring du ønsker at se i verden.”

Han kunne se ulighederne og noget forkert ved vores økonomi i 2008. Virksomheder der udnytter sine ansatte, skovrydning og at uafhængighed ikke er lig med penge. Dette er blot nogle af de ting han citeres for. Inden projektet startede købte han en gammel campingvogn og satte den op ved en gård, hvor han meldte sig som frivillig arbejdskraft. Han har levet som vegetar siden 1994, og skulle nu leve delvis som skralder og af selv at dyrke sine grøntsager i den have han fik stillet til rådighed. Indkøbt blev også en solcelle, der skulle give strøm til hans mobiltelefon, som dog kun kunne modtage opkald, samt til hans pc.

Som astrolog bliver jeg naturlig nysgerrig. Hvem er denne mand? Et par klik og så har vi hans fødselsdag, 8. maj 1979, født i Ballyshannon, Irland. Det er løgn, tænker astrologen ved første kig på fødselsdagen. Han er jo Tyr – det mest materialistiske tegn, om nogen en person som stiler efter at tjene penge og holder af alt hvad disse kan købe af goder. Hvorfor skulle netop han vælge helt frivilligt at leve uden penge?

Et kig på hans horoskop – dog uden fødselstidspunkt – så er det sikkert, at han er født med Uranus opposition til sin Sol. Allerede her begynder det at give mening; han er nemlig en rigtig oprører, en der vælger at gå sine egne veje, og mon ikke det også er det, der faktisk er hans kald her i livet. I nogle af de artikler der findes om ham, er han citeret for, at han aldrig har været så sund og aldrig har haft så mange ægte venner i de to år (det startede med et mål om et år, men blev til næsten to) han levede sådan. Uranus har netop med fællesskaber at gøre, og når nu du bør være anderledes, så belønnes du ved en af Uranus’ andre muligheder nemlig venskaber, fællesskaber og det at være med i fællesskabet.

Tegning Mark BoyleTyren kan have ry for at være lidt langsom og ikke at gå forrest, hvilket sikkert har sin rigtighed, men som også kræver et grundigere kig i Tyrens horoskop. I Mark Boyles tilfælde har han hele tre personlige planeter i Vædderen, hvilket gør ham til en pioner på sit felt, eller i hvert fald spontan og handlekraftig. Men han er også én der ikke har langt fra tanke til handling, og det var nok sådan, at en film om Gandhi og en venskabelig snak over et glas rødvin tog pokker ved ham, og han ville vise sig selv, venner og verden, at rigtig uafhængighed kun kan ske uden penge.

Se mere om Mark Boyle på nedenstående link:

Mark Boyle, Wikipedia

Mark Boyle, Youtube

The Telegraph, maj 2013

The Telegraph, august 2010

Kig op – Merkur baglæns

Kig op – handler om hvad der sker på himlen lige nu.

Den 6.-25. november går Merkur baglæns på himlen. Noget der især påvirker de to Merkurstjernetegn; Tvillingen og Jomfruen. Men det påvirker også generelt os alle. Forsinkelser gerne i trafikken, luffart og andre steder hvor folk, ting og budskaber skal frem er helt normalt. Undgå at undersrive og indgå vigtige kontrakter eller genneemgå for din egen skyld tingene særligt grundigt forinden.

Misforståelser mellem mennesker opstår letter i disse perioder.

Merkur går baglæns på himlen ca. 3 gange om året. Næste gang er den 23. februar til den 16. marts, hvor jeg vil vende tilbage med flere oplysninger om denne særlige periode.