Introaften – begynderhold

 

Introaften torsdag den 11. januar 2018 kl. 19.00

På denne aften inviteres du til at komme og høre om begynderholdet i astrolog, der starter den 25. januar og omfatter 10 undervisningsaftener. Du kan høre mere om indhold og undervisningsform, men møde andre astrologer.

Gratis entre – og med kaffe på kanden.

Sted: Vognserup 13, 4420 Regstrup – ved Holbæk

Astrologiundervisning

Astrologi – begynderhold

Til dig, der har lyst til at lære astrologiens sprog at kende. Her kræves ingen forudsætninger på nær interessen og nysgerrigheden for astrologi.

Vi starter fra bunden med en indføring i astrologiens spændende univers. Vi skal lære horoskopets opbygning at kende, de 12 tegn, huse og planeterne, dynamikker, elementer og aspekter. Allerede på dette hold begynder vi på simple tolkninger og du får basisviden på plads omkring et horoskop.

Begynderholdet starter torsdag den 25. januar kl. 18.30 – 21.00 og består af 10 undervisningsaftener.

Sted: Vognserup 13, 4420 Regstrup – ved Holbæk

Pris kr. 2.000

Der er ingen udgifter til bøger eller it-program på dette hold. Men der opfordres til at købe de to danske astrologimagasiner ”Stjernerne” og ”Horoskopet”.

Holdet er det første af i alt 8 moduler af en diplomuddannelse som astrolog. Du binder dig kun til ét modul ad gangen.

Tilmelding kan ske ved henvendelse på telefon eller mail. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om undervisningen, metode og indhold mv. Der undervises i små hold, og med begrænsede pladser. Du er tilmeldt, når din indbetaling er registreret.

Holdet er fuldt booket !!!

Ugehoroskoper

På hjemmesiden her kan du altid gratis læse dit månedshoroskop.

Ugehoroskoper levere Stjernesvar til flere af de kendte ugeblade:

Familie Journal – Danmarks mest læste ugeblad!

Billed Bladet – Danmarks royale ugeblad!

Se & Hør – men kun på bladets hjemmeside.

Børn og stjernetegn

Hvad fortæller stjernerne dig om dit barn?

På Danmarks største hjemmeside for gravide og småbørnsforældre min-mave.dk, kan du læse om de typiske kendetegn for børn i de forskellige tegn. Teksterne er udarbejdet af Stjernesvar i et samarbejde med min-mave.dk Du kan også læse om dig selv som forælder, men også skæve til hvordan din partner er som forælder, og hvordan det kan påvirke ham eller hende at blive forældre.

Bliv også klogere på din partner – for det hele handler om at finde den rigtige at starte familie sammen med. Hvordan scorer du, hvem passer du sammen med og hvad med sexlivet?

Besøg siden og læs horoskoptekster her: min-mave.dk