Fisken

Fisken

19. februar – 19. marts

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Mange døre vil åbne sig for dig her i 2019, hvor det ikke bliver nødvendigt at kæmpe så meget for det, du vil opnå. Tingene vil måske ikke komme helt af sig selv, men heldet er med dig og din indsats for at nå dine mål er mere beskeden. Andre vil indimellem også lægge mærke til dit held og den medvind, du får, og du både føler dig og bliver opfattet som lidt af en ”lykkens pamfilius”.

Dine venskaber og dit netværk kommer til at betyde meget. Det er herfra, du henter værdifuld opbakning og støtte. Selvfølgelig kan det gå begge veje, og du er heller ikke bleg for at stille op, hvis en ven har brug for dig. Det kan særligt være sidst på året, at du bliver bevidst om værdien af gode og gamle venskaber.

Din intuitive fornemmelse er god og særlig skarp først på året, i juni og til november. Her ved du instinktivt, hvordan du skal handle. Men det fritager dig ikke for at tjekke fakta i virkelighedens verden. Især januar, juni og september må du holde dig til virkelighedens love og regler. Her kan du ikke stole på din intuition alene.

 

Job og økonomi

Det er særligt i forbindelse med job og karriere, at alle døre står åbne for dig. Her kan du virkelig regne med vækst og udvikling. Du kan komme i job eller komme nærmere den stilling, som du har stilet efter og arbejdet hen imod. Du behøver ikke at skifte job, for der kan godt ske en gunstig udvikling, hvor du befinder dig. Hvis det ikke er tilfældet, bør du ikke have nogle skrupler ved at søge nye veje.

En bedre løn kan automatisk følge de gode vilkår, du har på arbejdsmarkedet. I perioden fra 1. januar til 14. februar er dog en periode, hvor dine egne initiativer kan blive belønnet. Fra 21. april til 15. maj høster du den økonomisk frugt af din indsats.

 

Hjem og familie

Det held og den succes du kan have på karrieområdet, har også en afsmittende effekt på dit familieliv. Det kræver dog, at du ikke overdriver, så der bliver for lidt tid og energi at gøre godt med her. Særligt i tiden 5.-28. marts har du brug for at knytte dig tæt sammen med både din partner og den øvrige familie. Her tager du dig tid til at pleje dine nære bånd.

Har du brug for udvidelse af dine boligforhold, kan året meget vel bringe en flytning. Men da det vil tage meget af din tid og energi, må du nøje overveje, om det virkelig er nødvendigt.

 

Kærlighed

De første par måneder af året har du meget kærlighed at give – og gør det! Det giver et dejligt udgangspunkt for, hvordan kærligheden kan udvikle sig igennem året. Det er derfor helt velfortjent, når du fra slutningen af august kan opleve, at der nu bliver vist dig en mærkbar kærlighed. For den single Fisk kan det også betyde, at der er en person med stor udstråling, der kommer til at virke som en magnet på dig. Det er ikke en energi, der er til at tage fejl af.

 

Helse og velvære

Det stærke og sensitive i dit sind har også en effekt for dit velbefindende. Her kan du nemlig også være på forkant og fornemme, når noget er under opsejling. Bliver du for begejstret og tager munden for fuld i forhold til de muligheder og den succes, du står med, kan det godt blive for meget. Træthed og udmattelse kombineret med dit kirtelsystem er noget, du med fordel kan være opmærksom på.