Hvilket stjernetegn er min søn født i?

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej Brian

Jeg skriver for at høre om, du ved noget om stjernetegn på skæringsdatoer. Min søn er født den 21/6 sidste år og der er meget delte meninger om, hvilket stjernetegn man så har. Jeg har kunne læse mig frem til, at det afhænger af fødselstidspunktet i det givne år. Er det noget, du har info om?

Hilsen Sørens mor

 

Svar fra astrologen:

Kære Mor til Søren

Tak for din mail.

Du kan tror jeg kender til “grænsegænger”, som det hedder. Det er de fleste, som er født i dagene 21.-22., hvor Solen skifter tegn. Men Solen kan kun stå ét sted. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde din søns stjernetegn. Her har du helt ret i, at fødselstidspunktet er vigtigt, men også hvilken by han er født i. Er han født her i Danmark, er det sådan, at en fødsel om formiddagen vil gøre ham til Tvilling og en fødsel efter frokost vil gøre ham til en Krebs.

Skriv hans fødselstidspunkt og fødeby så skal jeg gerne slå ham op i mit astrologiprogram.

Søren var født lige efter midnat og altså inden frokost, og er derfor Tvilling.