Saturn i 5. hus

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej

Jeg hørte for nyligt, at folk med Saturn i 5. hus ofte ikke får børn. Og hvis de gør, at det er forbundet med handicap eller besvær. Jeg selv er i behandling for barnløshed og har netop Saturn i 5. hus og er blevet ret nervøs. Jeg har også Neptun og Uranus i 5. hus, og det står i øvrigt alt sammen i Stenbuk.

Kan du sige noget om, om der er hold i det? På forhånd tak.

Mvh

L.B.

 

Svar fra astrologen:

Kære L.B.

For overskuelighedens skyld vil jeg holde mig til Saturn i 5. hus.

Saturn har en begrænsende effekt over sig, og det er sikkert rigtigt, at nogle gamle tolkninger henviser til barnløshed og handicap. Men som praktiserende astrolog har jeg dog masser af eksempler på, at det sagtens kan lade sig gøre at få sunde og raske børn med Saturn i 5. hus. En af de ting, der går igen er, at første barn kan komme senere end ønsket. Saturn og Stenbukkens tegn er forbundet med tid og det faktum, at intet sker hurtigt, når Saturn spiller ind med sin indflydelse. Jeg har set flere gange, at kvinder bliver 30 år før det første barn, når Saturn står i det 5. hus, hvilket jo næsten er ved at være gennemsnitligt. Hvis du blot er midt i tyverne, kan det måske virke som urimeligt lang tid at vente.

Der hvor Saturn står, kræves der noget ekstra af os. I 5. hus kan det være en professionel sportsudøvelse, der slutter, når der kommer børn. Det kan også være andre kreative udfoldelser, der må afbrydes i en længere periode, som det tager inden børn kræver mindre tid.

Du skal altså ikke være nervøs for Saturn her, og uden i øvrigt at være bekendt med dit horoskop, vil der helt sikkert være mere at tilføje. En analyse af dit horoskop vil i bedste fald kunne udpege gunstige perioder for at blive gravid.

Held og lykke med at få børn.

 

Kærlig hilsen

Brian

Tilbagemelding til Stjernesvar:

Kære Brian

Tusind tak for dit beroligende svar. Det er jeg utrolig taknemmelig for.
Mvh L.B