Vandbæreren

20. januar – 18. februar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Vandbærerens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Som Vandmand er du afhængig af fællesskaberne som andre er afhængig af dig. Her bliver du nødt til at finde en balance. På den ene side har du brug for at kunne træde et skridt tilbage og være dig selv, men på den anden side har du de bedste muligheder for at netværke. Der er en sag og flere fællesskaber, som du brænder efter at engagere dig i. Helt fint er det, hvis du skal præstere og har brug for at koncentrere dig. I sådanne situationer vinder du, hvis du i perioder kan trække dig fra de mange impulser i et til tider hektisk fællesskab.

Særligt i starten af året er du hurtigopfattende og kan både tale og skrive hurtigt. Du får også hurtigt samlet de oplysninger, du har brug for. Der er meget kort fra tanke til handling og det gør årets første halvanden måned både vigtig og hektisk. Lige så vigtig er de beslutninger, du træffer sidst på året. Hvor du sætter en ny kurs.

 

Job og økonomi

Du har lagt en stor indsats på jobområdet det sidste års tid, og det kan du begynde at se resultaterne af nu. Fra marts blæser der nye vinde på selve jobbet, og det kan også betyde forandringer, der skaber uro. Heldigvis har du et rigtigt godt forhold til dine kolleger, og det giver et stærkt sammenhold. Kommer du ud i en situation, hvor du skal finde et nyt job, er det igen dit netværk, du kan trække på. Du kan ligefrem få job hos én, du i forvejen kender fra dette netværk.

Økonomisk tager du det som det kommer, sikkert fordi du har en god mavefornemmelse på det område. Selv om netværk og fællesskaber er positivt peget ud i år, kan det også være her, du bruger lidt mange ressourcer – det være sig både tid og penge.

 

Hjem og familie

2018 har givet dig en forsmag på, hvad der venter dig i år. Du trænger til luftforandring på hjemmefronten, og i forhold til familien kan det handle om, at du gerne vil have større frihed. Det lyder som et mindre oprør, men det behøver det ikke at blive. Du kan sagtens tage nogle små skridt ad gangen, for processen begrænser sig ikke til i år. Det kan også være dig, der får en ny rolle i familien, hvilket er helt fint, for så sker der da noget nyt.

Den lidt rastløse energi, der ligger på dette område kan få dig til at se efter en ny bolig. Din underbevidsthed er sporet ind på det, du søger, og det gør dig klar til at slå til, når det rigtige tilbud dukker op.

 

Kærlighed

Fra årets start er det ikke så meget opmærksomhed, der bliver til din partner eller til kærlighed og romantik generelt. Selv om du kan få nogle hint, er det først i marts, at du pludselig og meget overvældende tænder op for følelserne. Kærlige stunder bliver det også til hen over sommeren.

For den single Vandmand ligger der gode kontaktmuligheder blandt dine venner. Du kan ligefrem se dig lun på en af dem, og hvorfor ikke – I har sikkert allerede en del tilfælles.

 

Helse og velvære

Der er ikke det store fokus omkring dit helbred i det kommende år. Derfor kan der alligevel godt dukke aktuelle situationer op, hvor du har brug for at søge hjælp og vejledning. En åndelig bevidsthed kan du få gennem yoga eller meditation. Selv hvis ikke du har stiftet bekendtskab med dette, vil det skærpe din nysgerrighed.