Vædderen

20. marts – 19. april

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Vædderens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Energimæssigt kører du på de høje nagler fra årets start. Det høje og aktive tempo holder du helt frem til midten af februar. Du kan være udholdende, men også være rastløs, hvis der sker for lidt. Denne rastløshed slipper dig i starten af marts, hvor du har fundet anvendelse for din energi. Dit helt store potentiale i år ligger i at uddanne dig, hvor emnet kunne være det alternative, filosofiske eller spirituelle. Lysten til at udvide dine horisonter kan også ske ved at rejse ud, se og opleve verden omkring dig. Året kan således blive mere rejseaktuelt end sædvanligt.

Du gør en bemærkelsesværdig indsats for at nå dine mål. Det kan være karrieremæssigt, men også andre ting, du ønsker dig. Særligt fra 18. august til starten af oktober er du systematisk og har sans for detaljer. I den periode kan du regne med at se resultater af dit arbejde.

Der bliver ikke tid, og sikkert heller ikke behov for at stoppe op og kigge dig tilbage i løbet af året. Du ved, hvad du vil, du er på vej og har ingen tid at spilde.

Job og økonomi

Der kan være sket en del udvikling på dit jobområde i 2018, og den vil fortsætte og kulminere sidst på året. Dine ambitioner er høje og du overlader ikke til tilfældighederne, hvordan din arbejdssituation udvikler sig. Der kan blive tildelt dig mere ansvar, og det bør du tage imod. En mere idealistisk holdning kan gøre sig gældende, og selv om du er realistisk, bør du stadig gå efter dine drømme. Gunstige perioder i din karriere er årets første to måneder, juni og november.

Fra starten af marts kan din økonomi blive mindre stabil, hvilket du normalt ikke bryder dig om. Det bedste råd er at være lidt forsigtig med, hvordan du bruger dine penge. Du kan også tjene penge på et andet og helt nyt område.

Hjem og familie

I starten af året er det ikke på hjem og familie dit fokus ligger. Er du for lidt tilstede, betyder det også, at der kan opstå situationer, du ikke har set optrækket til. Mere opmærksomhed giver du familien fra midten af maj til starten af juli, hvor du også er mere hjemme. Sommermånederne juni og juli fungerer fint, og her er du i god kontakt med dine børn, uanset alder.

Passer dine fysiske rammer ikke til dig og din familie, vil den situation komme på banen flere gange i løbet af året. Men det er først sidst på året, at det er realistisk at flytte eller at bygge til.

Kærlighed

Er du i parforhold, har I et godt parløb og samme tempo i løbet af året. I har begge to meget at se til, I kigger frem og ser muligheder. Det giver et fælles ståsted og noget at tale sammen om. De første to måneder af året kan du være optaget af alt andet end din partner, og det kan give lidt distance. Efter den 7. marts bliver det godt modtaget, hvis du kan og tør vise din kærlighed på en utraditionel og overraskende måde.

Helse og velvære

Selv om du starter året med at være særlig aktiv, skal du stadig være opmærksom. Du kan være for hurtig, og det kan give småskader, hvis ikke du har hovedet med i det, du foretager dig. I perioden 10. februar til 17. april er du særlig sårbar. Her er det vigtigt, at du får mulighed for at kunne trække dig tilbage. Dette er både til gavn for dit fysiske og psykiske velvære.

Tyren

20. april – 20. maj

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Tyrens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Den tryghed og stabilitet du holder af som Tyr, bliver du udfordret på i 2019. Selv om du kan have fået en forsmag på dette i foråret 2018, slår forandringerne fuldt og helt igennem nu. Forandringerne kan opstå, fordi du opsøger dem, hvilket du opfordres til. Alternativet er nemlig at forandringerne kan feje tæppet væk under benene på dig.

Du får en kærkommen mulighed for at bryde ud af de vaner og rutiner, du er havnet i. Er du modig, kan du også mere eller mindre udskifte din personlige stil. Det vil være noget omgivelserne lægger mærke til. Din nye stil passer måske fint med, at du ønsker forandringer i din omgangskreds – og det får du! Tag din personlige frihed, hvis du tør, for du må nok give slip på noget af den tryghed, du foretrækker. Selv om du indimellem kan føle dig på dybt vand med alle disse forandringer, er det ikke mere end du kan klare. Dine psykiske ressourcer er langt større, og du har lettere ved at tro på dig selv.

 

Job og økonomi

Forandringernes vinde og din frihedstrang har i høj grad også med dit job at gøre. Her kan du kigge tilbage på foråret 2018, hvor de første nye tiltag kan være søsat. Nu er der mere af samme skuffe. Du har mulighed for at knytte et større og stærkere samarbejde, der kan række vidt – måske til udlandet! Sidst på året kan det føre til en længere rejse, der er relateret til dit job. Det er også muligt, at der på det tidspunkt ligger en spændende efteruddannelse til dig.

Din tryghed hænger også nøje sammen med dine penge. Når der sker forandringer for dig, skal det helst stadig være med økonomisk sikkerhed for øje. Hold dog ikke for krampagtigt fast i denne, for så vil du have et bedre øje for vækstområder. De er nemlig også en del af mulighederne for i år.

 

Hjem og familie

Har du planer om selv at foretage forandringer på din bolig, er det et projekt, der er henvist til din sommerferie. Men før du annoncerer disse overfor omgivelserne, så vent og se, om du ikke i stedet har mere brug for at nyde og slappe af i dine hjemlige omgivelser. Ejer du din bolig, har du optimale lånemuligheder, hvis en større ombygning skal realiseres. For selv om du ikke har energien, kan det også være din partner, der kaster jer ud i et gør-det-selv projekt.

 

Kærlighed

Viser du nye sider af dig selv, kan det berige dit parforhold. Men frihedstrangen kan også påvirke dine nærmeste relationer. Her er det vigtigt ikke at tage for store skridt, da det kan skabe en distance imellem jer. Er dit parforhold for fastlåst og ufleksibelt, vil det blive meget synligt for dig. Så kan det være, du skal bruge din frihed til at bryde ud af et sådan forhold. Meget kærlig er perioden fra sidst i august til midten af september. Det er også her, den single Tyr skal slå til!

 

Helse og velvære

På sundhedsområdet kan du også vælge at gå nye veje. Det begrænser sig ikke til at kurere eller afhjælpe de fysiske skavanker, du kan få. Forandringsenergien er mental, og den gør sin største effekt på dette område. Du har øjnene oppe for nye trends. Det kan være spisevaner, kost og motion, og du er meget åben overfor alt det alternative. Mist ikke overblikket og undgå stress.

Tvillingen

21. maj – 20. juni

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Tvillingens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Dit forhold til andre mennesker er inde i en gunstig og rivende udvikling. Det betyder, at du kan udvide din omgangskreds, men også at du kan komme endnu tættere på dem, du i forvejen er nært forbundet med. Det er måden, du møder andre på, der er forandret. Du møder i højere grad andre med et smil og er meget imødekommende. På den måde kan du også træffe personer, der kan blive til stor hjælp for dig. Omgangskredsen forandrer sig især først på året. Men der sker også noget bag facaden. Du kan komme på ideer og geniale tanker, og efter at have vendt dem og sorteret lidt, må nogle prøves af. Det kan føre til overraskende fremskridt og muligheder, du ikke havde regnet med. Du bliver mere fremsynet og får en intuitiv fornemmelse af, hvor du er på vej hen. Men du må også tage en chance, når den byder sig! Du kan støtte en god sag, enten ved at involvere dig fysisk og med din arbejdskraft eller ved at bidrage med en kontant form for støtte.

 

Job og økonomi

Har du fået indført en mere kreativ eller måske medmenneskelighed i dit jobområde, er du på rette vej. Men trods dit gode forhold til andre kan samarbejde godt give nogle uoverensstemmelser, og det kan netop handle om en kreativ og kunstnerisk retning. Her kan du så vælge at gå mere solo for at komme uden om disse uoverensstemmelser. Din bedre halvdel kan også stille sig hindrende i vejen, men det er nok, fordi du arbejder lidt for meget.

Økonomisk går det stabilt fremad, og der kan være plads til større investeringer f.eks. til boligforbedringer eller køb og salg – især sidst på året. Men der er også nogle advarsler. I tiden 19. juli til 3. august bør du være forsigtig med økonomiske aftaler. Der er en risiko for, at du bliver brændt af, så tag dine forholdsregler.

 

Hjem og familie

Særligt i marts kan du gå rundt med drømme og ønsker, der har med din bolig at gøre. Du behøver måske ikke at flytte for at komme i mål med dine drømme. Du kan overveje, hvilke forhold, der kan forbedres. Du har økonomiske ressourcer at gøre godt med, når det gælder de forbedringer, du ønsker dig.

Der er ro på hjemmefronten, og du har en god og tæt kontakt med dine nærmeste. Fra slutningen af august til starten af september fylder familien på den behagelige måde.

 

Kærlighed

Har du arbejdet lidt for meget i 2018, kan du have noget at skulle indhente i dit parforhold – og det kan du klare nu! Der en dejlig mulighed for at være mere sammen, men også at dit forhold udvikler sig i en gunstig retning. I kan få det sjovt sammen, og det betyder, at der bliver mere at grine af og more jer over. Er du single, kan forhold til dine nærmeste gå i samme gunstige retning. Behovet for en kæreste melder sig i efteråret. Lad jagten gå ind i september og oktober!

 

Helse og velvære

Der ligger en opfordring til dig om fysisk aktivitet fra først i april til midten af maj, dog uden at overdrive. I samme periode har du svært ved selv at se eller fornemme, hvis noget skulle være galt. Lyt til dem, der kender dig, eller opsøg ekspertise. Velvære er generelt i fokus fra starten af oktober til starten af december. Er der noget i vejen, skal du kigge tilbage for at finde årsagen.

Krebsen

21. juni – 21. juli

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læser om Krebsens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Årsskiftet kan på flere områder blive en helt ny begyndelse for dig. Det betyder, at du tager hul på det nye med entusiasme og godt mod. Om det er dit optimistiske syn, der giver en velfungerende hverdag eller det er omvendt, kan være svært at konkludere. Men de to ting hænger nøje sammen.

Din hverdag kan også blive travl, men det bliver fortrinsvis med det, du brænder for. Hvis ellers der er tid og plads til det, kan rejseaktivitet blive aktuel i månederne januar, juni eller september.

Hele dit netværk er i store forandringer, og det kan du have fået en forsmag på i foråret 2018. De mere gennemgribende forandringer skal du til at tage hul på i år. Du har mulighed for at involvere dig i nye steder og dermed få en ny berøringsflade. Det kan være foreningsliv eller andre fællesskaber. Det kan betyde, at du må afslutte eller afbryde nogle eksisterende forbindelser eller tilknytning som medlemskaber for at få plads til nye.

 

Job og økonomi

Du kan regne med, at du får mere travlt, men også at arbejdsglæden vil fylde mere. De første par måneder af året kan der herske usikre forhold omkring din arbejdsplads. Men det kan også betyde, at du selv er i tvivl om, hvilken vej du vil. Men du er alligevel målrettet, og i bedste fald handler det om at gribe de muligheder og chancer, der opstår. Samarbejdsforhold er i konstant udvikling, og det vil du kunne drage fordel af.

Økonomisk er året rimeligt neutralt lige bortset fra december, hvor der kan være noget helt ekstraordinært på færde. Her kan investeringer vise sig enten at være godt eller skidt.

 

Hjem og familie

Det kan især være din bedre halvdel, der har ønsker til at foretage ændringer i jeres fælles hjem, men du er hurtigt med på planerne. Særligt i starten af året kommer ideerne væltende, og det er en god periode til at tale om de muligheder, der opstår. Ting, du selv kan gøre, bliver aktuelle i løbet af efteråret.

Både egne og andres børn kan berige dig og især sidst på året, hvor der sker noget nyt. Selv om du er glad for og værner om familielivet, kan især børn godt gribe forstyrrende ind i dit ellers harmoniske fundament.

 

Kærlighed

Befinder du dig i parforholdets trygge rammer, har du dit på det tørre. Hvis din partner er fraværende, kan det skydes karriere og meget arbejde. Du kan i den forbindelse være en værdifuld støtte, måske også mere end du får at vide. Din opbakning til partneren kan du også give af andre grunde og behov. I juli, hvor der både er Sol- og Måneformørkelse, intensiveres dit følelsesliv, og det kan godt være at nogle spændinger bliver særligt synlige. Tag ikke forhastede beslutninger, for du har tendens til at tænke og handle ensidigt.

 

Helse og velvære

Du har gode kort på hånden, når det gælder helbred og sundhed. Netop derfor er der ingen grund til at overdrive. Det gælder både, hvis du er fanatisk med hensyn til mad eller motion. Har du usunde vaner, vil du blive konfronteret med disse i januar, juni og september. Det er her, du kan starte et rygestop, eller lægge andre dårlige og skadelige vaner på hylden.

Løven

22. juli – 22. august

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Løvens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Forvent et år ud over det sædvanlige, og du vil ikke blive skuffet! Livslysten kommer til at blomstre, og du kan i høj grad vælge mere af det, du brænder for. Det gør både livet og hverdagen lidt smukkere. Men du må også forvente, at der sker forandringer på områder, hvor du egentlig har det bedst med status quo. Det er i foråret, at der kan ske flere forandringer og endda samtidig. For at få en hint om, hvad der er i vente, kan du prøve at kigge tilbage på foråret 2018. Det kan være her, du har sået et frø til det, der sker nu. Selv om der kommer til at ske nye ting, har du stadig et godt ståsted, så der er ingen risiko for, at det bliver voldsomt.

Alle former for sport, fritidsaktivitet og personlige talenter kan du dyrke til noget stort, hvis det er, hvad du vil. Din interesse for at konkurrere, om næsten hvad som helst, er stigende. Du har endda gode vinderchancer.

 

Job og økonomi

De ekstra stærke og kreative kræfter du har at gøre godt med i år, kan udfolde sig i dit arbejdsliv. Det er også her, der er forandringer i spil, og det begynder allerede i marts. Selv om der er en risiko for, at forandringer ligger uden for din indflydelse, handler det mest om muligheder, der dukker op til dig. Er du jobsøgende eller ønsker du at rykke i en ny retning, hvor du er, skal du bruge perioden 6.-31. marts aktivt. I det hele taget bør du være åben overfor de nye opgaver eller arbejdsområder, der kan dukke op. Det kan berige dit arbejdsliv.

Sidst på sommeren er vigtig for din økonomi, og der kan være et pænt overskud at gøre godt med. Nu kan du finde pengene til de forandringer, du måtte ønske.

 

Hjem og familie

Foråret er en tid, hvor du kan være lidt rodløs, hvilket kan hænge sammen med det, der sker i dit hjem. Er du ved at flytte her, vil det helt naturligt tage tid at komme på plads. Det samme kan ske, hvis du bygger om. Årets sidste to måneder kan også være med boligforandringer. Her er du selv meget aktiv, selv om du sikkert foretrækker at have andre til at gøre det grove arbejde. De første tre uger i november, kan dine boligprojekter gå i stå, og det er heller ikke tilrådeligt at sætte noget i gang. Du må acceptere tingenes tilstand, for du skal nok komme videre herefter.

 

Kærlighed

Livslysten har også med romantik og flirt at gøre. Du vil helt klart skrue gevaldigt op for charmen, og det er ikke afhængigt af, om du er i forhold eller single. Du nyder at give på det romantiske område og se, hvad det kan føre til af respons. Er du i alderen for at få børn, kan din kærlighed være målrettet dette. I så fald er det en rigtig god chance for, at det bliver til virkelighed. Kærligheden til børn bliver større, og her er der ingen aldersgrænse!

 

Helse og velvære

Du er i den grad parat til at tage ansvaret for dit eget helbred. Det betyder også, at du er stærk og villig til at foretage radikale ændringer i din livsstil, hvis der ellers er behov for det. Selv om du er fornuftig, kan et afslappede forhold til alkohol også blive lidt for slapt. Spring ikke dine gode faste vaner over, og slet ikke dem, der har til hensigt at styrke og vedligeholde dit gode helbred.

Jomfruen

23. august – 22. september

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Jomfruens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Du har fundamentet i orden, når du tager hul på det nye år. Det betyder helt konkret, at du har dit bagland på plads og kan regne med de mennesker, der står dig nærmeste. Det være sig din familie, både den du kommer fra og den du selv har skabt dig. Med overskud og en tro på dig selv kan du begive dig ud på nye selvstændige eventyr, hvor du finder eller dyrker dine talenter. Dine interesser er mange, og det kan spænde fra at blive bedre på golfbanen til at studere nye interesser. En interesse kan således danne grundlag for, at du tager en egentlig uddannelse indenfor området.

Rejselysten er tilstede, for også på den måde kan du udvide din horisont. Men det kan i perioder være svært at få din partner eller rejsefælle med på den idé. Det bedste tidspunkt vil være en tidlig forårsrejse eller en rejse sidst på året.

Den mest aktive periode i det kommende år vil ligge fra 18. august og hen til over midten af september. Det er samtidig her, du kan gøre dig gældende og gå bevidst efter det du ønsker – og få det!

 

Job og økonomi

Selv om du er en altid arbejdsom og flittig sjæl, kan selve din karriere blive mindre vigtig for dig i år. Det kan skyldes, at du giver dit hjem og din familie langt mere opmærksomhed. Du kan få en mulighed for at påvirke dit arbejde, så du kan bruge nogle mere kreative eller sociale sider af dig selv. Her er det vigtigt, hvilke kolleger du samarbejder med. Det kan vise sig, at de besidder evner og talenter, der passer med dine.

De første par måneder af året kan din økonomi svinge en del. Men med din fornuftige indstilling på dette område er det ikke noget, du burde blive særligt påvirket af. Sensommer og efterår giver bedst mulighed for øget indtægt.

 

Hjem og familie

Det er netop på dette område, at dit største potentiale for udvikling og vækst ligger. Væksten kan være helt bogstavelig, at familien bliver større. Det kan ske selv om du ikke selv står overfor familieforøgelse. Den glæde, der hersker over hele det familiære område, kan betyde, at et familiemedlem der mere eller mindre har trukket sig, vender tilbage. Det er i så fald til stor glæde for dig.

Dine hjemlige rammer sker der også noget med, og en vækst her kan betyde, at du er vokset ud af dit hjem. Kan du ikke skabe pladsen, hvor du er, kan en flytning blive en løsning.

 

Kærlighed

Befinder du dig i et fast forhold, vil den gunstige udvikling på familieområdet naturligvis også omfatte dit forhold til partneren. Men det er altså ikke alt, I er enige om, og det kunne være spørgsmålet om at komme ud og rejse sammen. Der er fundamentale ting omkring jeres hjem, som også skal gå op i en højere enhed. Hvis en flytning bliver aktuelt, kan jeres ønsker gå i forskellig retning. Det er godt at give en sådan proces tid, så I får mulighed for at lytte til hinanden. Så skal den rigtige løsning nok dukke op for jer begge to.

 

Helse og velvære

Området omkring sundhed interesserer dig, og behøver ikke at have en sammenhæng med dit eget helbred. Sætter du dig for at undersøge eller studere dette emne, kan det være det mentale, der optager dig. Herunder hører særligt sammenhængen melle det mentale og stress. Sidst på året tager du en stor beslutning, der føre dig ind på en sundere levevej.

Vægten

23. september – 22. oktober

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Vægtens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Skal året bære præg af lidt mere fest og farver, går du gerne forrest! Dit ellers lyse sind får en ekstra vitaminpille, der får stor indflydelse med din tankegang og din måde at formidle dig på. Det er gode energier, der giver en naturlig nysgerrighed helt frem til starten af december. Du færdes meget i dit nabolag, og på den måde får du gode oplevelser, og helt sikkert også et bedre naboskab. Du er både imødekommende og venlig, der gør det let at komme i snak med andre. Nysgerrigheden rækker også til at komme ud og lidt længere væk, eller du kan optage en interesse for yoga eller anden åndelig udvikling. Du kan modtage undervisning, men er der særlige emner du brænder for, kan det også være dig, der formidler. I din begejstring kan du være lidt vidtløftig, og det er ikke med vilje, hvis du får lovet lidt mere end du kan holde.

December flytter du dit fokus og din begejstring rettes nu mod nye og for dig vigtige emner i livet.

Job og økonomi

Du behøver ikke at skifte job for at få forandringer på dette område. Måden du arbejder på kan forandre sig, men det kan arbejdsstedet også. Hvis du ønsker det, kan det blive muligt at få en hjemmearbejdsdag eller to. Dine ambitioner fejler ikke noget, men de går måske i en lidt anden retning end tidligere. Det kan handle om nogle medmenneskelige og bløde værdier, eller at du får lov at arbejde mere med dine personlige evner og talenter.

Særligt fra marts bør du holde øje med muligheder både for bedre vilkår omkring din opsparing, pension, forsikring, men også dine lån. Omlægning til bedre vilkår kan give dig et større råderum. Er I to om økonomien, kan den også svinge en del på grund af din partners forhold.

Hjem og familie

Sikkerhed og stabilitet på dette område ligger dig meget på sinde. Det betyder, at du vil gøre en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt for at holde sammen på både familie og hjemmets funktion. Særligt i starten af måneden kan du stå lidt alene med de opgaver, I ellers er to om. Heldigvis er det kun kortvarigt, selv om du nok alligevel er den, der bærer den største byrde. Belønningen ligger til dig sidst på året, hvor en gunstig udvikling tager fat netop omkring familiesituationen. Nu løses du af nogle forpligtigelser, der får dig til at træffe personlige valg – sikkert i forhold til karriere.

 

Kærlighed

Din partner kan være lidt svær at nå eller komme ind til ved årets start og frem til midten af februar. Her sker der meget nyt, men det er ikke noget, der truer jeres forhold. Du under gerne din partner denne personlige spænding og lyst til at præstere, både på det personlige plan, men også det at gøre karriere. Synes du det har stået på lidt længe nok, kan du glæde dig til foråret, hvor I får mere tid sammen. Dialogen imellem jer er god, konstruktiv og optimistisk.

 

Helse og velvære

Den før omtalte nysgerrighed går også på alt det alternative, og hvad det kan bruges til. Har du på nogen måde brug for at styrke eller forbedre dit helbred, vil du undersøge flere muligheder. Det kan også være, at du falder over et kursus eller foredrag, der passer lige til din helbredsmæssige situation. Du lærer og bliver klogere på hele dette område.

Skorpionen

23. oktober – 21. november

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Skorpionens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Afhængigt af din alder kan du have gjort dig erfaringer, som det er tid til at dele med andre. På den måde kan du blive formidler eller underviser af stof, du kender og har inde under huden til dagligt. Er dette en mulighed for dig, kan du finde ud af det allerede i starten af året. Her er du meget opmærksom på at gå nye veje eller starte noget op. Der er ikke langt fra tanke til handling. I den forbindelse bør du dog være opmærksom på din ressourcer, og særligt på den energi og tid, du har at gøre godt med. Du føler ingen begrænsninger, fysikken er nemlig i topform, men netop derfor kan du let komme til at gabe over for meget.

Din omgangskreds og hele dit netværk kommer også til at røre på sig i år. Du kan have taget hul på dette i foråret 2018, hvor du har truffet nye mennesker. Nu kan det være tid til, at disse bliver en del af din omgangskreds eller netværk i øvrigt. Der er en opfordring til at være opsøgende.

 

Job og økonomi

Nye og spændende opgaver optager dig fra årets start, og tempoet kan være ret højt. Det holder du frem til midten af februar, hvor opgaverne løftes mere i flok end ved din indsats alene. Nye kolleger og samarbejdsformer bliver aktuelle fra marts, og her kan der ske ændringer og justeringer året igennem. Selv er du rimelig målrettet og vedholdende indtil slutningen af året. Hvis du ønsker at sadle om, kan det bedste tidspunkt ligger omkring årsskiftet til 2020.

Der er rigtig god energi omkring dine pengeforhold, og det kan betyde vækst og flere penge mellem hænderne. Den gunstige udvikling gælder frem til starten af december. Du kan være heldig omkring din økonomi, og eneste advarsel er, at du ikke lader udgifterne følge efter.

 

Hjem og familie

Du har et godt tag på dine børn, og her spiller børnenes alder ingen rolle. Men der er selvfølgelig forskel på, hvordan du agerer overfor små som store børn. I din forældrerolle forstår du at sætte dig i respekt på en forståelig måde, uden at det skaber splid og modstand. Overfor voksne børn viser du din omsorg og er parat til at hjælpe på alle måder. Vær dog lidt forsigtig, hvis hjælpen udelukkende handler om penge, for herved kræves skarpe aftaler for at undgå problemer.

Kærlighed

I dit møde med nye mennesker kan der også ligge et møde med en kæreste og en kommende partner. For dig, der allerede har en partner, kan det nye ligge i hver jeres indbyrdes situation. Det er især din partners forhold, der ser ud til at ændre sig, hvilket også vil påvirke jeres forhold. Arbejdet kan blive mere krævende, hvorfor det er godt at vise din forståelse og accept. Det samme kan omhandle behovet for jeres individuelle frihed. Ejerfornemmelser og strikse regler vil ikke fungere for jer.

 

Helse og velvære

Starter du året i lidt for højt tempo, kan du få nogle advarsler i form af hovedpine eller migrænelignende symptomer. Dem bør du ikke overhøre. Fra slutningen af august og i hele september er det din mave og fordøjelse, der er i fokus. Det er ikke ensbetydende med, at du har problemer. Det kan være et godt tidspunkt at lægge mærke til, hvilke fødevarer du har det godt eller skidt med.

Skytten

22. november – 20. december

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Skyttens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Du må godt sprælle med arme og ben for at gøre mere opmærksom på dig selv. Faktisk kan du ikke lade være, selv om det nok er mere konstruktive metoder, du bruge for at blive midtpunkt. Opmærksomheden kommer nogle gange næsten af sig selv. Det bliver ikke noget gennemsnitligt år for dig, for mulighederne og til dels også heldet er med dig. Helt naturligt bliver det at vise din udadvendte side, involvere og gøre dig gældende på områder, du brænder for. De mere fysiske aktiviteter kan også få sit tag i dig. Er du stoppet med at dyrke sport, kan du genoptage dette, fordi dit overskud og ikke mindst lysten er til det. Du kan vokse som person, fordi du tror på dig selv, dine evner og ikke mindst din fremtid. Når du på den måde selv sætter skub til begivenhederne, kan det ikke undgå at ændre din hverdag i en mere farverig retning. Holder du for fast på vaner og traditioner, kan du føle, at du mister noget i de forandringer, der sker. Men du vender dig dog hurtigt til det nye.

 

Job og økonomi

Det er særligt fra det tidlige forår, der kan vise sig nye takter omkring dit arbejde. Her er det primært dine opgaver, der kan forandre sig eller måske måden de skal udføres på. Der kan komme flere ændringer, og det er vist meget godt at indstille sig på, at tingene forandre sig. Er du på udkig efter noget nyt, kan især tiden 1. september vise sig at have med både afslutninger og begyndelser at gøre. Det vil under alle omstændigheder være en tid, der tager både din opmærksomhed og energi.

Pengene kommer ikke af sig selv, og det er godt, hvis du holder lidt igen på dit forbrug. Da du er særlig aktiv, kan især årets sidste måned alligevel vise et pænt overskud til dig selv.

 

Hjem og familie

Familiemedlemmer, kan synes, at du fylder lidt rigeligt. De få begrænsninger du møder, kan netop stamme fra familien og dit bagland. Det er særligt årets første to måneder, juni og november, at du må tage visse hensyn. Men det går også den anden vej, og du fornemmer både opbakning og støtte.

I dit hjem søger du efter de ideelle forhold, men det kræver i første omgang, at du kan definere dem overfor dig selv og dem, du bor sammen med. Har du i den forbindelse brug for at ændre, bygge om eller optimere, kan pengene hertil vise sig. Du kan altså komme i mål med en forskønnelse, hvor du føler dig bedre tilpas. Det kan være en proces, der tager det meste af året.

Kærlighed

Din stærke tro på dig selv betyder meget mere for dit forhold, end du er bevist om. Den energi, livsglæde og overskud, der stråler fra dig nu, har det med at smitte. Det er selvfølgelig en gunstig indflydelse, både på parforholdet, men også hvis du søger efter en kæreste. Lynet kan slå ned, og det kan især først på året give ret store omvæltninger. I december er du meget gavmild med din kærlighed, og du fornemmer, at du og din partner er tæt forbundet.

 

Helse og velvære

Årets indflydelser giver dig gode kort på hånden, når det gælder dit helbred. Du kan næsten ikke lade være med at udfolde dig fysisk, hvilket naturligvis er godt. Med dine mange aktiviteter kan også følge lidt stress, som dog ikke får lov at tage overhånd. Du har en tendens til at tage på, og hvis det er et problem, bør du søge at holde status quo. Omvendt er tiden ikke til slankekur.

Stenbukken

21. december – 19. januar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Stenbukkens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2019

Generelt

Som Stenbuk er du af natur fornuftig, arbejdsom og villig til at påtage dig et ansvar. Alt sammen fører det dig et skridt videre mod dine mål. Men i år er det tid til at vende blikket indad, hvorfra der dukker helt nye sider frem. Du kan mærke det helt konkret ved, at du har et større behov for tid alene og frihed til at passe dig selv. Du søger hen, hvor der er god plads og lys. Naturen og det landlige liv tiltaler dig pludselig mere end det har gjort før. Her er der nemlig plads til at vende livets store spørgsmål – i første omgang med dig selv. Processen slutter i starten af december, hvor de brugbare ting, du er kommet frem til, skal til at føres ud i livet.

Til din natur hører også, at du er stræbsom og ambitiøs i alt, hvad du gør. Men også her bliver du prikket til i år. Du er begyndt at få nye interesser, og det kan betyde, at du flytter din opmærksomhed eller ændrer mål for at forfølge noget, du brænder for.

 

Job og økonomi

Du gør dig godt som en autoritet eller leder på dit område, og din position eller stilling bliver ikke udfordret. Til gengæld sker der noget med din lederstil. Her kan du bløde lidt op, da du nok har tendens til at holde en stram stil. Du tager hensyn til den enkelte, og måden du formidler på bliver mere empatisk. Det kan du gøre uden at folk render om hjørnerne med dig, du beholder nemlig din autoritet intakt. Hen mod årsskiftet træffer du selv radikale beslutninger, der har med din karriere at gøre.

Du har en god fornemmelse for, hvordan og på hvad du skal tjene dine penge. Det kan også give dig et pænt afkast på investeringer, hvis du følger din mavefornemmelse.

Hjem og familie

Du kan have haft en længere årrække med forandringer på dette område. Det kan både være opbrud og pludselige omstændigheder, der har skabt forandringer og til tider også lidt uro. Fra marts falder der mere ro på, og du kan føle dig mere sikker på, at forandringernes vinde ikke tager pusten fra dig. Det betyder også, at de forandringer du har haft brug for omkring dine fysiske ramme, ser ud til at være fuldført. Der kommer ro om din base, og det er ikke her, du behøver at bruge din tid.

Kærlighed

Som på livets andre områder handler du også ansvarsbevidst i dit parforhold. Hvis ikke du er i et forhold, kræver det først og fremmest, at du bestemmer dig for, at ville det. Når målet er sat, er det lettere for dig at gå bevidst efter det. Det lyder måske ikke særlig romantisk, men det virker! Romantik skal der nok blive mere af det kommende år. Dit behov for at eksperimentere i kærlighedslivet bliver mere synligt, og kan give ny dynamik til dit forhold. Finder du en ny partner i år, handler det mere om at give kærligheden frie tøjler.

 

Helse og velvære

Du bliver bedre til at mærke dig selv og din krop, men også at reagere på det, du mærker og det er godt! Et særligt pres kan du udsætte dig selv for sidst på året, men da det kan være af psykisk karakter, er det ikke sikkert du mærke det. Samtidig får du medvind omkring din fysik og dit helbred, så i virkeligheden har du ingen grund til bekymringer.