Jomfruen

23. august – 22. september

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Jomfruens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Mange, som er født i Jomfruens tegn, er gode til at bruge hænderne, og selv om det ikke skulle være tilfældet for dig, kan du finde andre måder at udleve en kreativ skabertrang på. Netop det kreative og lystbetonede får mere af din opmærksomhed i år. Livet skal leves og gerne lidt sjovere og mere meningsfyldt. Det skal helst også gælde dit arbejdsliv, men har i høj grad med dine fritidsaktiviteter at gøre. Først på året kan du bestemme dig for at lægge det på hylden, som du ikke morer dig ved, for derefter at gå efter det, du brænder for. Dit konkurrencegen bliver vakt, og du kan komme langt med alt, hvad du lægger særlig energi og kræfter i.

I årets første halvanden måned virker du bedst fra din hjemlige base. Fra midt i februar får dine personlige udfoldelser næring, og det kan du stå mere synligt frem med fra først i april.

 

Job og økonomi

De kreative udfoldelser skal og må have en plads i dit arbejdsliv, hvis ikke du skal komme til at kede dig. Kan du ikke få det til at passe ind, kan det få dig til at skifte job først på året. Det at gå ned i arbejdstid kan være en anden mulighed, hvis det er for at give en aktiv fritidsbeskæftigelse mere plads. Hele perioden fra først i april til starten af august giver gode sociale forbindelser via dit job. Herefter kan du lægge din energi i en større sags tjeneste, eller du kan arbejde med andres ressourcer. Det kan både handle om de psykiske eller de mere materielle ressourcer.

Du kan have heldet med dig, når det gælder din egen økonomi. Fornuftig som du er, gælder det stadig om at have sund fornuft omkring pengesager. Du kan gøre flere gode handler i løbet af året, og du er samtidig god til at forhandle løn og andre vilkår, du kan få glæde af.

 

Hjem og familie

Hjemmelivet dyrker du først på året, men ellers har du været igennem større forandringer på boligområdet, hvilket kan være derfor, du føler dig fint tilpas i dine rammer. Er det ikke tilfældet, kan flytteplaner i foråret blive til virkelighed i løbet af sommeren eller sidst på året. Har du eller din nærmeste familie oplevet en familieforøgelse, kan du komme til at bruge meget tid sammen med det barn i det kommende år.

 

Kærlighed

Hvis ellers ikke det er børn eller fritidsinteresser, der opsluger næsten al din tid, er du meget opsat på, at romantikken gerne må fylde mere i dit liv. Det gælder også selv om du er i et veletableret forhold. Har du levet i en drøm fyldt med illusioner omkring din partner, kan du opleve en brat opvågning, som du må tage konsekvenserne af. Du har heldet med dig på kærlighedens vej i år, og det held skal du gribe ud efter, hvis du ønsker at finde dig en partner. Sidst på året er der både noget seriøst og stabiliserende omkring dit forhold, og det blander sig med optimisme og glæde.

 

Helse og velvære

Som Jomfru har du et naturligt kropsligt fokus på din mave og dit tarmsystem, men det er ikke særligt udpræget for året. Det er derimod din ryg, led og især knæ først på året, og det kan også være her, du må foretage et ekstra tandlægetjek. Når først ”serviceeftersynet” er udført først på året, står du fysisk godt rustet til 2020. Endnu bedre ser det ud fra midten af december, hvor en rigtig gunstig indflydelse gør sig gældende omkring din sundhed.