Får jeg en ven?

Spørgsmål til Stjernesvar:

Jeg er enke, får jeg en ven?

Hilsen 

Singlekvinde årgang 1945

 

Svar fra astrologen:

Kære Årgang ’45

Hvis ellers dit fødselstidspunkt holder stik (og det ser jo ikke afrundet ud), sker der spændende ting for dig. Det ser jeg i dit progressive horoskop, hvor din “parforholdsakse” er ved at skifte tegn, og det kan betyde store ændringer i dine relationer generelt.

Når du spørger til en ven, læser jeg det på den måde, at du gerne vil have en ven, du også kan kalde for kæreste. I horoskopet ses venner og kæresteforhold forskellige steder. Området med venner og fællesskaber, altså de interesser og fællesskaber, du dyrker med andre, er faktisk også på vej ind i en gunstig periode. Du vil med fordel kunne opsøge sådanne fællesskaber i perioden november, december og januar. Det vil helt sikkert give dig nogle sjove og hyggelige oplevelser sammen med andre.

Når det gælder om at finde en ven, der kan blive til en kæreste, får jeg en fornemmelse af, at du måske ikke er så opsøgende. Her kan det blive ekstra vigtigt, at du træder frem – måske i de før omtalte interessegrupper, hvor du bliver synlig. Når først du er kommet uden for en dør, er det nemlig ikke svært for dig at få opmærksomhed. Du har gode muligheder for at skabe kontakt det næste halve års tid, men der vil måske gå lidt mere end et år, før du har en ven, du også betragter som nær eller endda som kæreste.

Held og lykke.

 

Kærlig hilsen

Brian