Dagens horoskop for Jomfruen

Spørgsmål til Stjernesvar:

Kære Brian

Sidste uge (mener jeg) på Femina.dk havde du skrevet om Jomfruens stjernetegn. Jeg husker ikke præcist hvilken dag, men jeg læste noget om, at den drøm Jomfruen havde om natten, skulle man handle efter, og lytte efter. Teksten ramte mig meget der, og jeg vil blive glad for at få den nøjagtige ordlyd igen – til at gemme.

Håber du kan/vil hjælpe med dette 🙂

Hilsen Søren

 

Svar fra astrologen:

Kære Søren

Jeg både kan og vil hjælpe – og har alle teksterne liggende. Det må være den fra i lørdags:

31/8 Kan du huske dine drømme, kan det være, de har med dagens begivenheder at gøre. Du har mange jern i ilden og går til hånde – det vil kunne ses.

Tak fordi du følger mine dagshoroskoper, og godt du føler dig “ramt”. Der ligger jo hele fire planeter i Jomfruens tegn i øjeblikket, og de ligger i konflikt med et par andre planeter. Det kan give både arbejdsiver, uro og rivegilder, som det vi har været vidende til i Venstre. For Jomfruen handler det netop om, at have mange jern i ilden.

Kærlig hilsen

Brian