Fisken

19. februar – 19. marts

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Fra årets start har du både tid og energi til at samle dig et større overblik over din situation. Der er særligt fokus på det mentale, og du søger nu viden og indsigt. Det kan føre dig til en eller anden form for uddannelse eller kursusaktivitet. I den forbindelse kan udlandet komme til at spille en væsentlig rolle, enten fordi det er forhold her, du sætter dig ind i, eller du kan uddanne dig i udlandet. Rejselysten melder sig, og selv om du normalt ikke rejser, kan det blive aktuelt flere gange. Særligt intensivt kan du studere og suge viden til dig fra 9/3 til 10/7. Du kan engagere dig dybt i fællesskaber, og har glimrende mulighed for at knytte tætte venskaber – også ud over landets grænser. Du opfordres du til at træde frem og blive synligt med noget, der helt er dit eget. Uanset om det er en kreativ hobby, halvprofessionel dans, udgivelsen af en bog eller andet, vil det blive godt modtaget. Gør det inden starten af november, for her tager du hul på noget helt andet og vigtigt i dit liv.

 

Job og økonomi

Har du de sidste par år haft det hårdt på dit arbejde, er der nu udsigt til bedre tider med mindre ansvar og arbejdspres. Du søger at uddanne dig eller at opgradere din viden, og det kan give dig en bedre position i dit job. Fra november er det muligt igen at vækste, sikkert med mere arbejde til følge, men det bliver også langt sjovere at gå på arbejde.

Du kan næsten have vænnet dig til større og mindre udsving i din økonomi, men fra foråret vil der være mere stabilitet. Både august og september er gode til at søge økonomisk rådgivning i, som du kan implementere fra starten af november.

 

Hjem og familie

Dit udadvendte og sociale liv fylder nok mere end det plejer, og det giver mindre tid og fokus til dem derhjemme. Selv om du ikke selv foretager større eller væsentlige forandringer i dit hjem, vil du alligevel lægge mærke til, at omgivelserne ændrer sig i dit nærmiljø. Dit følelsesmæssige engagement vil også glæde din familie og især børn. Især årets sidste to måneder vil være der, hvor der kan ske de største forandringer. Planlægger du at flytte, er mulighederne gode på det tidspunkt. Har du familie i udlandet, vil du i år have god chance for at se og være mere sammen med dem.

 

Kærlighed

Du har dybe følelser at øse af, når det gælder kærlighed og omsorg. Du bliver endda bedre til at værdsætte og elske dig selv, som du er. Du kan vise og udtrykke din kærlighed på mange måder, og det kan forvirre modtageren. Med tiden bliver du bedre til at udrydde disse forvirrende signaler. I din måde at kommunikere på, sker der også en udvikling, og du vil mestre samtalens kunst på en ny og overraskende måde. Kærlighed har du også til dine venner, og især de gamle venskaber værner du om.

 

Helse og velvære

Som Fisk har du generelt mange sanseindtryk, og det gælder også kroppens signaler, som du opfanger mange af. Men det kan også forvirre dig, og du kan overreagere, når det gælder din fysik. Du kan risikere at komme til at gøre noget stort ud af selv små skavanker. Find din indre ro og balance, så har du lettere ved at lytte til det, kroppen virkelig vil fortælle dig.