Vandbæreren

20. januar – 18. februar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Du er både ambitiøs og arbejdsom, når det gælder om at nå de mål, du sætter dig. Det kan indimellem give mindre tid til at være sammen med venner og i det hele taget pleje dit netværk. Senere på året, når du har nået, hvad du vil, kan du igen blive langt mere social og lægge større engagement netop i fællesskaber. Vækst og udvikling sker både på det ydre og indre plan. Du kan hente stor styrke i troen på dig selv og sikkert også ved mental træning. Heldige omstændigheder kan hjælpe dig med at opnå de omtalte mål og ønsker, du går rundt med. Du kan derfor regne med en god portion af succes det kommende år, og det er noget, der giver dig selvtillid.

At vokse personligt ligger dig lige så meget på sinde, og her går du diskret og stille med dørene. Det er her, hvor der sker en del på det indre plan, og hvor du kan være hemmelighedsfuld overfor andre. Mange inspirationer vil komme til dig i løbet af august og september. Der kan blive rykket ved dine grundlæggende holdninger, og du kan få et nyt og friskt syn på mange ting.

 

Job og økonomi

Din arbejdsomhed gælder især dit arbejde, hvor du brænder for det, du laver. Selv om du både kan opleve succes og udvikling, ligger der også en risiko for, at du overdriver. Det er især fra 1/1 til 8/11 du har fart på og udvikling omkring jobbet. Pas på, at du ikke begraver dig selv i arbejdet, også selv om det er lysten, der driver dig. Juli og august er gode måneder til ferie og nedsat arbejdstempo.

Mere arbejde giver også flere penge, selv om det ikke behøver at være din motivation. Der er råderum til forkælelse, men pas på ikke at klatte dine penge væk.

 

Hjem og familie

De største forandringer på hjemmefronten oplever du fra maj og hen til sidst på året. Hvis ikke der sker noget, kan du næsten blive rastløs. Når det gælder dit hjem, får du nye interesse. Du kan etablere en have eller andet i og omkring din bolig. Boligmæssige gøremål må ligge lidt i venteposition fra 5/10 til 16/11, hvor du igen bruger mere tid på dit job.

Familiemedlemmer såvel som samværsformer ændrer sig og gør op med faste vaner og rutiner i hjemmet. Giv hinanden en stor grad af frihed.

 

Kærlighed

Den måde, du udtrykker din glæde og værdsætter din partner på, er i forandring. Du kan blive mere romantisk indstillet. En mulighed er, at du gavmildt viser det med gaver, men det kan også være en ferieform, hvor omgivelserne giver den helt rigtige stemning. Dit forhold kan træde ind i en ny og spændende fase, f.eks. ved at flytte sammen eller ved at flytte til nyt eller anden væsentlig ændring af jeres hverdag sammen. Fornyelse og frihed er nøglen til at udvikle dit kærlighedsliv. For den single Vandmand gælder det om at gribe muligheden i de kontakter, der opstår.

 

Helse og velvære

Det at finde en balance ikke mindst i arbejdslivet kan have stor effekt på dit velvære. Du har større behov for også at kunne koble fra indimellem. Finder du denne balance, hviler du utrolig godt i dig selv. Faste rutiner kan være godt, når det gælder din døgnrytme, herunder især din søvn. Din kost eller spisevaner kan ændre sig, og du kan via den vej finde gode alternativer til det, du plejer at spise.