Kæreste og bolig

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej Brian

Har været (selvvalgt)single i ca. 12 år og tænker lidt over for og imod at finde en kæreste at dele resten af livet med. Kan du måske hjælpe mig lidt på vej og se om der er en mulig kæreste på vej og i hvilken retning, jeg evt. skal kigge?

Hvis der er plads til et spørgsmål mere, kan du så se om jeg flytter i nærmeste fremtid og evt. til hvilken bolig og hvorhen… samme by eller en ny by?

På forhånd tak, hvis jeg er den heldige.

Svar fra astrologen:

Hej årgang 1968

Du er heldig, selvom brevkassen egentlig er tiltænkt spørgsmål, andre også kan blive klogere af. I et “spørg astrologen” fra webshoppen vil jeg dog komme lidt mere omkring end her.

Allerede når du nævner perioden på 12 år, bliver det lidt interessant, for det er Jupiters omløbstid og derfor en cyklus, der handler om kærlighed og parforhold. Du er født i et Jupitertegn, og din kærlighedsplanet ligger i et Jupitertegn og det samme gør dit parforholdsområde.

Ved en samtale kunne vi nok få en længere snak om dine overvejelser for og imod et forhold. Men kærligheden vil dukke op i dit liv igen. Allerede lige efter årsskiftet begynder der at ske noget, og i første omgang kan det være møder, du enten har opsøgt, eller det kan være andre, der krydser din vej, som du bør lægge mærke til. Første halvår af 2022 står virkelig i kærlighedens tegn.

Når det handler om din bolig, er du på konstant jagt efter det ideelle eller optimale, hvad det så end er. Hvis ikke du kan definere det, kan det blive til mange flytninger i dit liv. Bedst er det at opsøge en bolig nær noget vand, da det kan give dig ro på den front. Lysten til at flytte kan jeg godt se, og den bliver ekstra stærk i januar. Men det er et flygtigt og kort aspekt, du får i januar, så det er mest sandsynligt at tiden i juni kan blive der, hvor du flytter. Så må det være op til dig at gøre om det er ”nær fremtid”.

Du skriver navnet på den by, du bor i, og det er en ret stor by. Det virker som om, at lidt mere landlige omgivelser trækker i dig, og hvis ikke det er helt ud på landet så måske i udkanten af byen. Egentlig kunne du også godt bo i udlandet, eller har måske gjort det!

 

Kærlig hilsen

Brian