Løve eller Krebs?

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej!

Jeg har hele mit liv været overbevist om, at jeg er Løve i stjernetegn. Jeg har fødselsdag d. 22/7-99, og dermed står der nogle steder, jeg er Løve og andre steder Krebs. Nu hvor jeg er blevet ældre, føler jeg mig mere som en Krebs i forhold til, når jeg læser horoskoper. Hvad er mit rigtige stjernetegn og kan man have to?

Mvh Lis

Svar fra astrologen:

Kære Lis

Solen har den frækhed, at den ikke går ind og ud af samme tegn på de samme dage fra år til år.

Egentlig burde jeg kende dit fødselstidspunkt og din fødeby for at være helt præcis. Men i dit tilfælde er du altså Krebs uanset hvor i landet du er født. Hvis du er født i udlandet må du skrive igen med sted og tidspunkt.

Tillykke med dit ”nye” stjernetegn!

 

Kærlig hilsen

Brian