Samme fødselsdag

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej 🙂

Min kæreste og jeg har været barndomsvenner siden vi var helt små, og har altid følt os tæt knyttet. Vi har så senere fundet ud af, at vi er født samme dag, samme år og på samme hospital. Vores mødre lå på stue sammen, derudover er vi født med 2 timers mellemrum og begge ved kejsersnit.

Hvordan kan det påvirke vores forhold, både godt og ondt?

Hilsen T

Svar fra astrologen:

Kære T

Det er en spændende historie, I har med jer. Hvis ikke der var de to timers forskel, men I var født samtidig, ville I være det vi astrologisk kalder for tidstvillinger. Men det ligner en hel del, for jeres planter vil med så kort tidsinterval stå samme steder i de enkelte tegn. Der hvor forskellen træder tydeligt frem er selve inddelingen af planeter i huse, uden jeg i øvrigt kender jeres horoskoper, da du kun har oplyst dag, måned og år.

Med to timers mellemrum kan der sagtens være tale om to forskellige ascendanter og dermed forskellige huse, hvilket trods alt også giver en væsentlig forskel imellem jer.

Når planeterne står samme sted, kan det opleves lidt som at se på verden med samme øjne eller baggrund og dermed have de samme synspunkter på det, der sker. Det kan sammenlignes med en stor enighed, men også som du selv beskriver det at kende hinanden godt og dermed føle sig knyttet til hinanden.

Det handler altså om at være og reagere ens på mange måder, hvilket dog også kan give udfordringer i et parforhold. Forestil dig, at I er enige om ALT, så kan jeres forhold virke forudsigeligt og måske en anelse kedeligt, men hvor forskelligheder giver jeres forhold dynamik. Denne forskellighed kan dog sagtens være en del af jeres liv med de to timers forskudt fødsel.

Det kan virke trygt og godt på et dybt plan at være ens. Det er svært at finde noget dårligt eller ondt at sige om sådan et fælles udgangspunkt i livet.

Kærlig hilsen

Brian Teglgaard