Horoskop med forsinkelse.

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej Brian

Jeg læser månedshoroskopet på en anerkendt amerikansk horoskophjemmeside, og det undrer mig, at det hun skriver om fx august måned, svarer nogenlunde til det, som jeg har oplevet i juli, altså en måned forsinket. Giver det mening, og er der en logisk forklaring på det?

Samtidig skriver hun, at 2022 vil være det bedste år for fiskene, der har været i mange år, og det vil jeg absolut ikke give hende ret i hverken kærlighedsmæssigt, økonomisk, helbredsmæssigt eller familiemæssigt (sygdom).

Føler jeg er født inden for et meget uheldigt/ulykkeligt stjernetegn.

Mvh Fisken

Svar fra astrologen:

Kære Lis

Ja, der kan godt være en naturlig forklaring. Du skriver dine fødselsdata til mig, og der kan jeg se, at din Sol ligger på det allersidste i Fiskens tegn, og på vej ind i Vædderen. Det ændrer jo ikke på, at du stadig er Fisk, men det kan altså være en medvirkende årsag til de forskydninger, du nævner.

Med Solen på vej i Vædder og to planeter her er der også en stærk Vædderindflydelse i dit horoskop.

Årsagen til, at 2022 ses som et godt år for Fisken, skyldes at Jupiter (Fiskens gamle hersker) befinder sig i tegnet frem til midten af maj og igen i årets sidste to måneder. Det giver personlig pondus og mulighed for at gøre sig gældende. Fra maj til november er der en god indflydelse omkring økonomi.

Det er ikke forkert at love Fisken et godt år, men jeg har også oplevet Fisk som dig, der ikke soler sig i ren lykke i år. Det skyldes forhold i dit fødselshoroskop, der ikke har samme gunstige effekt, men som bliver fremhævet af den nævnte Jupiter. Latente udfordringer dukker altså op til overfladen.

Kærlig hilsen

Brian Teglgaard