Samme fødselsdag

Spørgsmål til Stjernesvar:

Min nye kæreste og jeg har samme fødselsdato, 7. juli, dvs. vi begge er Krebs. Hvordan kan det påvirke vores forhold, både godt og ondt?
 

Svar fra astrologen:

Kære Krebs

Tak for dit spørgsmål.

At I begge to er født den samme dag i Krebsens tegn gør, at I begge er familiemennesker, og at I deler andre af de kendetegn, der er fælles for Krebsens tegn. Alene ud fra at I har samme fødselsdag, er der ikke noget, der påvirker jeres forhold i god eller mindre god retning.

Du skriver ikke, om I er født samme år. Hvis det er tilfældet, er det mere specielt, for så vil alle jeres planeter, på nær Månen, stå samme sted. Det kan siges på den måde, at I står samme sted og ser verden på samme måde. Der vil være rigtig meget, I er enige om. Skulle tilfældet være, at I er født samme dag, samme år og samme tidspunkt – så er det meget specielt. Det astrologiske udtryk herfor er ”tidstvillinger”. Det specielle er, at tidstvillinger deler horoskop, men ikke biologisk ophav. Der er ofte mange fællestræk mellem tidstvillinger, og det at tingene sker samtidig for dem.

Tilbage til dit spørgsmål, så er det altså ikke særlig specielt at have fødselsdag samme dag, slet ikke hvis det ikke er samme år.

Hvis en astrolog skal have mulighed for at se, hvor I spiller godt sammen og hvor der kan opstå konflikter imellem jer, kræver det en sammenligning af jeres horoskoper.

Kærlig hilsen

Brian