Vædderen

 

20. marts – 19. april

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Vædderens karaktertræk

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Det bliver vigtigt for dig at sætte en kurs og dermed udstikke den retning, du ønsker at gå i løbet af 2020. Årets første kvartal og især januar bliver i den forbindelse vigtig. Du er ikke bleg for at skrotte det, der ikke virker, lægge fortiden bag dig og tage hul på en ny start. Det behøver ikke være så voldsomt, som det lyder. Står du med ny viden eller nye kundskaber, skal de omsættes til virkelighed, og for dig betyder det, at du har brug for at se synlige resultater. Fra april og hen til midt på sommeren kan du fylde yderligere kundskaber på med kurser eller anden form for uddannelse. Det kan også blive en meget social periode, hvor dine venskaber betyder mere for dig.

En særlig god form for timing gør sig gældende både i februar, juli og oktober. Det betyder, at du kan gøre det helt rigtige på det rigtige tidspunkt. Du kan nærmest blive ledt i den rigtige vej, og du har heldet med dig.

 

Job og økonomi

Har du alderen til at træde ud af arbejdsmarkedet, kan det være en beslutning, der ligger i starten af året. Har du allerede givet slip, handler det om at skabe et engagement, og et område du kan gøre dig gældende indenfor. Din karriere er særligt udpeget i år og det endda på en måde, hvor du får medvind. Helt fri for udfordringer kan du ikke regne med at være, og det gælder især, hvis ikke du er havnet på rette hylde. I så fald står du overfor en vigtig beslutning, og du kan vælge at sige op uden at have noget andet. Udefrakommende omstændigheder kan også påvirke din arbejdsplads og tvinge dig ud i et jobskifte. Det gode er, at du nok skal finde noget andet, og at der er gode chancer for, at du hurtigt falder til.

Der kan være store udsving i din indtægt, og det er godt at have noget at stå imod med. Din kurs er det vigtigste, og så må du vente på, at den økonomiske tryghed vender tilbage.

 

Hjem og familie

Foretager du store og væsentlige ændringer i dit arbejdsliv, kan det betyde, at du også vælger at flytte. Flytter du, er månederne juni og juli særlig gode til det, eller det kan være den periode, hvor du planlægger at gøre det. Men det er ikke hjemmet, der er dit primære fokus i år.

Få nu ikke for travlt med at indfri dine planer og at gøre karriere, for så kan det knibe med at vedligeholde dit familieliv. Det er særligt i januar, du bør være opmærksom på at dele din tid mere ligeligt mellem arbejde og familie.

 

Kærlighed

Sørg for, at dine projekter ikke bliver for egoistiske, men del dine tanker og handlinger med din partner. Fra starten af april til først i august er det særlig godt at tale sammen. Vend dine tanker med din partner, som også i den periode kan have brug for din støtte. Husk at flirte med hinanden – det giver liv til jeres forhold. Er du single Vædder, kan du netop være flirtende og få kontakt i den periode.

 

Helse og velvære

Der er en særlig fokus på dig, din krop og fysik i hele andet halvår af 2020, hvor din planet Mars står i dit tegn. Det er en helt særlig situation, der helt sikkert har sine gode sider, da du kan føle dig på toppen med langt mere energi og lyst til fysisk aktivitet. Men ingen kan holde til et højt tempo for længe. Særligt fra først i september til midt i november bør du holde igen og passe lidt bedre på dig selv.