Skytten

Skytten

22. november – 20. december

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Du må godt sprælle med arme og ben for at gøre mere opmærksom på dig selv. Faktisk kan du ikke lade være, selv om det nok er mere konstruktive metoder, du bruge for at blive midtpunkt. Opmærksomheden kommer nogle gange næsten af sig selv. Det bliver ikke noget gennemsnitligt år for dig, for mulighederne og til dels også heldet er med dig. Helt naturligt bliver det at vise din udadvendte side, involvere og gøre dig gældende på områder, du brænder for. De mere fysiske aktiviteter kan også få sit tag i dig. Er du stoppet med at dyrke sport, kan du genoptage dette, fordi dit overskud og ikke mindst lysten er til det. Du kan vokse som person, fordi du tror på dig selv, dine evner og ikke mindst din fremtid. Når du på den måde selv sætter skub til begivenhederne, kan det ikke undgå at ændre din hverdag i en mere farverig retning. Holder du for fast på vaner og traditioner, kan du føle, at du mister noget i de forandringer, der sker. Men du vender dig dog hurtigt til det nye.

 

Job og økonomi

Det er særligt fra det tidlige forår, der kan vise sig nye takter omkring dit arbejde. Her er det primært dine opgaver, der kan forandre sig eller måske måden de skal udføres på. Der kan komme flere ændringer, og det er vist meget godt at indstille sig på, at tingene forandre sig. Er du på udkig efter noget nyt, kan især tiden 1. september vise sig at have med både afslutninger og begyndelser at gøre. Det vil under alle omstændigheder være en tid, der tager både din opmærksomhed og energi.

Pengene kommer ikke af sig selv, og det er godt, hvis du holder lidt igen på dit forbrug. Da du er særlig aktiv, kan især årets sidste måned alligevel vise et pænt overskud til dig selv.

 

Hjem og familie

Familiemedlemmer, kan synes, at du fylder lidt rigeligt. De få begrænsninger du møder, kan netop stamme fra familien og dit bagland. Det er særligt årets første to måneder, juni og november, at du må tage visse hensyn. Men det går også den anden vej, og du fornemmer både opbakning og støtte.

I dit hjem søger du efter de ideelle forhold, men det kræver i første omgang, at du kan definere dem overfor dig selv og dem, du bor sammen med. Har du i den forbindelse brug for at ændre, bygge om eller optimere, kan pengene hertil vise sig. Du kan altså komme i mål med en forskønnelse, hvor du føler dig bedre tilpas. Det kan være en proces, der tager det meste af året.

Kærlighed

Din stærke tro på dig selv betyder meget mere for dit forhold, end du er bevist om. Den energi, livsglæde og overskud, der stråler fra dig nu, har det med at smitte. Det er selvfølgelig en gunstig indflydelse, både på parforholdet, men også hvis du søger efter en kæreste. Lynet kan slå ned, og det kan især først på året give ret store omvæltninger. I december er du meget gavmild med din kærlighed, og du fornemmer, at du og din partner er tæt forbundet.

 

Helse og velvære

Årets indflydelser giver dig gode kort på hånden, når det gælder dit helbred. Du kan næsten ikke lade være med at udfolde dig fysisk, hvilket naturligvis er godt. Med dine mange aktiviteter kan også følge lidt stress, som dog ikke får lov at tage overhånd. Du har en tendens til at tage på, og hvis det er et problem, bør du søge at holde status quo. Omvendt er tiden ikke til slankekur.