Stenbukken

Stenbukken

21. december – 19. januar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Som Stenbuk er du af natur fornuftig, arbejdsom og villig til at påtage dig et ansvar. Alt sammen fører det dig et skridt videre mod dine mål. Men i år er det tid til at vende blikket indad, hvorfra der dukker helt nye sider frem. Du kan mærke det helt konkret ved, at du har et større behov for tid alene og frihed til at passe dig selv. Du søger hen, hvor der er god plads og lys. Naturen og det landlige liv tiltaler dig pludselig mere end det har gjort før. Her er der nemlig plads til at vende livets store spørgsmål – i første omgang med dig selv. Processen slutter i starten af december, hvor de brugbare ting, du er kommet frem til, skal til at føres ud i livet.

Til din natur hører også, at du er stræbsom og ambitiøs i alt, hvad du gør. Men også her bliver du prikket til i år. Du er begyndt at få nye interesser, og det kan betyde, at du flytter din opmærksomhed eller ændrer mål for at forfølge noget, du brænder for.

 

Job og økonomi

Du gør dig godt som en autoritet eller leder på dit område, og din position eller stilling bliver ikke udfordret. Til gengæld sker der noget med din lederstil. Her kan du bløde lidt op, da du nok har tendens til at holde en stram stil. Du tager hensyn til den enkelte, og måden du formidler på bliver mere empatisk. Det kan du gøre uden at folk render om hjørnerne med dig, du beholder nemlig din autoritet intakt. Hen mod årsskiftet træffer du selv radikale beslutninger, der har med din karriere at gøre.

Du har en god fornemmelse for, hvordan og på hvad du skal tjene dine penge. Det kan også give dig et pænt afkast på investeringer, hvis du følger din mavefornemmelse.

Hjem og familie

Du kan have haft en længere årrække med forandringer på dette område. Det kan både være opbrud og pludselige omstændigheder, der har skabt forandringer og til tider også lidt uro. Fra marts falder der mere ro på, og du kan føle dig mere sikker på, at forandringernes vinde ikke tager pusten fra dig. Det betyder også, at de forandringer du har haft brug for omkring dine fysiske ramme, ser ud til at være fuldført. Der kommer ro om din base, og det er ikke her, du behøver at bruge din tid.

Kærlighed

Som på livets andre områder handler du også ansvarsbevidst i dit parforhold. Hvis ikke du er i et forhold, kræver det først og fremmest, at du bestemmer dig for, at ville det. Når målet er sat, er det lettere for dig at gå bevidst efter det. Det lyder måske ikke særlig romantisk, men det virker! Romantik skal der nok blive mere af det kommende år. Dit behov for at eksperimentere i kærlighedslivet bliver mere synligt, og kan give ny dynamik til dit forhold. Finder du en ny partner i år, handler det mere om at give kærligheden frie tøjler.

 

Helse og velvære

Du bliver bedre til at mærke dig selv og din krop, men også at reagere på det, du mærker og det er godt! Et særligt pres kan du udsætte dig selv for sidst på året, men da det kan være af psykisk karakter, er det ikke sikkert du mærke det. Samtidig får du medvind omkring din fysik og dit helbred, så i virkeligheden har du ingen grund til bekymringer.