Ukendt fødselsdag og tid

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej 🙂

Jeg har i mange år ønsket mig at få lagt et horoskop. Men mit problem er, at jeg har en ca. fødselsdag. Man ved ikke hvilken dag og tidspunkt jer er født, så jeg har fået “tildelt” en dato (jeg blev afleveret til et spædbørnshjem første halvdel af april 1960).

Hvad er min oprigtige muligheder?

Mvh Jeanne

 

Svar fra astrologen:

Kære Jeanne

Tak for dit spørgsmål.

Det er en problemstilling, jeg støder på af og til, dog ikke med personer født i Danmark, hvor vi i de sidste mange år har haft godt styr på både fødselsdag og tid. Dette uanset, om der er sket adoption eller ej.

Du skriver ikke, hvor du er født, men den eneste mulighed må være at søge oplysninger i det land og hos relevant myndighed.

Jeg kan ikke påtage mig at lægge horoskop, når fødselsdagen ikke er kendt.

Hvis du ønsker at søge svar i den alternative verden, er der jo muligheder som bl.a. håndlægning, clairvoyance og tarot, som ikke er afhængig af din fødselsdag, men et horoskop kan du altså ikke få.

Kærlig hilsen

Brian