Vædderen

Vædderen

20. marts – 19. april

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Energimæssigt kører du på de høje nagler fra årets start. Det høje og aktive tempo holder du helt frem til midten af februar. Du kan være udholdende, men også være rastløs, hvis der sker for lidt. Denne rastløshed slipper dig i starten af marts, hvor du har fundet anvendelse for din energi. Dit helt store potentiale i år ligger i at uddanne dig, hvor emnet kunne være det alternative, filosofiske eller spirituelle. Lysten til at udvide dine horisonter kan også ske ved at rejse ud, se og opleve verden omkring dig. Året kan således blive mere rejseaktuelt end sædvanligt.

Du gør en bemærkelsesværdig indsats for at nå dine mål. Det kan være karrieremæssigt, men også andre ting, du ønsker dig. Særligt fra 18. august til starten af oktober er du systematisk og har sans for detaljer. I den periode kan du regne med at se resultater af dit arbejde.

Der bliver ikke tid, og sikkert heller ikke behov for at stoppe op og kigge dig tilbage i løbet af året. Du ved, hvad du vil, du er på vej og har ingen tid at spilde.

 

Job og økonomi

Der kan være sket en del udvikling på dit jobområde i 2018, og den vil fortsætte og kulminere sidst på året. Dine ambitioner er høje og du overlader ikke til tilfældighederne, hvordan din arbejdssituation udvikler sig. Der kan blive tildelt dig mere ansvar, og det bør du tage imod. En mere idealistisk holdning kan gøre sig gældende, og selv om du er realistisk, bør du stadig gå efter dine drømme. Gunstige perioder i din karriere er årets første to måneder, juni og november.

Fra starten af marts kan din økonomi blive mindre stabil, hvilket du normalt ikke bryder dig om. Det bedste råd er at være lidt forsigtig med, hvordan du bruger dine penge. Du kan også tjene penge på et andet og helt nyt område.

 

Hjem og familie

I starten af året er det ikke på hjem og familie dit fokus ligger. Er du for lidt tilstede, betyder det også, at der kan opstå situationer, du ikke har set optrækket til. Mere opmærksomhed giver du familien fra midten af maj til starten af juli, hvor du også er mere hjemme. Sommermånederne juni og juli fungerer fint, og her er du i god kontakt med dine børn, uanset alder.

Passer dine fysiske rammer ikke til dig og din familie, vil den situation komme på banen flere gange i løbet af året. Men det er først sidst på året, at det er realistisk at flytte eller at bygge til.

 

Kærlighed

Er du i parforhold, har I et godt parløb og samme tempo i løbet af året. I har begge to meget at se til, I kigger frem og ser muligheder. Det giver et fælles ståsted og noget at tale sammen om. De første to måneder af året kan du være optaget af alt andet end din partner, og det kan give lidt distance. Efter den 7. marts bliver det godt modtaget, hvis du kan og tør vise din kærlighed på en utraditionel og overraskende måde.

 

Helse og velvære

Selv om du starter året med at være særlig aktiv, skal du stadig være opmærksom. Du kan være for hurtig, og det kan give småskader, hvis ikke du har hovedet med i det, du foretager dig. I perioden 10. februar til 17. april er du særlig sårbar. Her er det vigtigt, at du får mulighed for at kunne trække dig tilbage. Dette er både til gavn for dit fysiske og psykiske velvære.