Tyren

Tyren

20. april – 20. maj

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Den tryghed og stabilitet du holder af som Tyr, bliver du udfordret på i 2019. Selv om du kan have fået en forsmag på dette i foråret 2018, slår forandringerne fuldt og helt igennem nu. Forandringerne kan opstå, fordi du opsøger dem, hvilket du opfordres til. Alternativet er nemlig at forandringerne kan feje tæppet væk under benene på dig.

Du får en kærkommen mulighed for at bryde ud af de vaner og rutiner, du er havnet i. Er du modig, kan du også mere eller mindre udskifte din personlige stil. Det vil være noget omgivelserne lægger mærke til. Din nye stil passer måske fint med, at du ønsker forandringer i din omgangskreds – og det får du! Tag din personlige frihed, hvis du tør, for du må nok give slip på noget af den tryghed, du foretrækker. Selv om du indimellem kan føle dig på dybt vand med alle disse forandringer, er det ikke mere end du kan klare. Dine psykiske ressourcer er langt større, og du har lettere ved at tro på dig selv.

 

Job og økonomi

Forandringernes vinde og din frihedstrang har i høj grad også med dit job at gøre. Her kan du kigge tilbage på foråret 2018, hvor de første nye tiltag kan være søsat. Nu er der mere af samme skuffe. Du har mulighed for at knytte et større og stærkere samarbejde, der kan række vidt – måske til udlandet! Sidst på året kan det føre til en længere rejse, der er relateret til dit job. Det er også muligt, at der på det tidspunkt ligger en spændende efteruddannelse til dig.

Din tryghed hænger også nøje sammen med dine penge. Når der sker forandringer for dig, skal det helst stadig være med økonomisk sikkerhed for øje. Hold dog ikke for krampagtigt fast i denne, for så vil du have et bedre øje for vækstområder. De er nemlig også en del af mulighederne for i år.

 

Hjem og familie

Har du planer om selv at foretage forandringer på din bolig, er det et projekt, der er henvist til din sommerferie. Men før du annoncerer disse overfor omgivelserne, så vent og se, om du ikke i stedet har mere brug for at nyde og slappe af i dine hjemlige omgivelser. Ejer du din bolig, har du optimale lånemuligheder, hvis en større ombygning skal realiseres. For selv om du ikke har energien, kan det også være din partner, der kaster jer ud i et gør-det-selv projekt.

 

Kærlighed

Viser du nye sider af dig selv, kan det berige dit parforhold. Men frihedstrangen kan også påvirke dine nærmeste relationer. Her er det vigtigt ikke at tage for store skridt, da det kan skabe en distance imellem jer. Er dit parforhold for fastlåst og ufleksibelt, vil det blive meget synligt for dig. Så kan det være, du skal bruge din frihed til at bryde ud af et sådan forhold. Meget kærlig er perioden fra sidst i august til midten af september. Det er også her, den single Tyr skal slå til!

 

Helse og velvære

På sundhedsområdet kan du også vælge at gå nye veje. Det begrænser sig ikke til at kurere eller afhjælpe de fysiske skavanker, du kan få. Forandringsenergien er mental, og den gør sin største effekt på dette område. Du har øjnene oppe for nye trends. Det kan være spisevaner, kost og motion, og du er meget åben overfor alt det alternative. Mist ikke overblikket og undgå stress.