Løven

22. juli – 22. august

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Løvens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Året er stadig meget nyt, når du står med væsentlige forandringer i din hverdag, både dem der foregår på jobbet, men også dem, der sker i din mere private daglige rytme. Det, der først og fremmest spidser til, er fornemmelsen af, at du mangler flere timer i døgnet. Det hænger sammen med, at du gaber over mere end godt og realistisk er. Alle de kreative tanker og projekter, du har gået og puslet med det sidste års tid, vil du gerne have omsat til noget konkret. Men du må erkende, at ting tager tid, og at det ikke hjælper at forhaste denne proces. Det er også først på året, du må vælge det fra, du ikke har tid til eller som ikke er realistisk.

Fra foråret og frem til sommerferien bør du give dig selv tid til foreningslivet eller at opsøge og være mere sammen med dine venner. I dette samvær kan du hente megen inspiration samtidig med, at du vedligeholder dit netværk.

 

Job og økonomi

Det kan på nogle områder blive et år, hvor du må give mere af dig selv end, hvis du sammenligner med 2019. Der skal arbejdes mere på at nå de resultater, du ønsker. Den tryghed, du normalt foretrækker på dit jobområde, kan du dog give delvist afkald på til fordel for at prøve noget nyt. Arbejder du på et større gennembrud eller på at komme ud til et større publikum eller marked, kan der i foråret vise sig sådanne muligheder. Hele andet halvår vil egne sig fint til efteruddannelse.

Din daglige husholdning kan være et område, hvor du er påvirket af økonomiske forhold. En form for stramning eller sparsommelighed kan ligge først på året, men der er ingen grund til at overreagere, for du kommer ikke til at mangle noget.

 

Hjem og familie

Det kan blive nødvendigt at justere regler og forventninger med dem, du bor sammen med. Har du børn, kan de fylde mere, og derfor må de tænkes ind i den måde, I fungerer sammen på. Det er ikke altid populært at uddelegere opgaver, men det er, hvad der er brug for.

Er dine boligforhold ikke optimale, er det særligt i årets sidste kvartal, du kan gå i tænkeboks for at finde en løsning på dette.

 

Kærlighed

Også når det gælder kærlighed, må du give mere af dig selv end du har gjort i året, der er gået. Både marts/april og igen sidst på året kan der hvile særlige byrder på dine skuldre. Er du i et nyt forhold, kan det også være, at det går ind i en mere sikker og forpligtende fase. Det lyder måske ikke romantisk, men det lover godt, hvis du ønsker dig stabilitet på den front. For den single Løve kan du falde pladask for én, og du er ikke i tvivl, når det sker. Men stadig gælder, at det du giver, får du tilbage. Året slutter med en god udvikling i dit parforhold.

 

Helse og velvære

Din sundhed er et område, der vil optage dig ekstra meget i år. En særlig udfordring eller en form for styrkeprøve kan vise sig i januar. Et nytårsforsæt har bedre udsigt end sådan et normalt har, især når det handler om livsstilændringer. Her kan du én gang for alle gøre op med ting, du ved ikke er godt for dig. Du har en god energi med dig, når det gælder din sundhed, men det er vigtigt ikke at overdrive. Fysiske anstrengelser kræver, at du er trænet til den belastning, du udsætter dig selv for.