Jomfruen

23. august – 22. september

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Det er muligt, at du kan føle dig hæmmet på det personlige plan og med et svingende humør til følge. Det kan handle om, at du ikke føler, at du har tid til disse lidt sjove og muntre ting i livet. Men det handler faktisk netop om at prioritere disse, og så kan du forvente, at livet bliver meget sjovere. Der er meget tryk på kommunikation og formidling, og det er endda på den glade og humoristiske måde. Du kommer omkring i dit nabolag og måske også på en del mindre rejser. I løbet af foråret dukker der nye interesser op, og der kan være noget, du ønsker at studere nærmere. Det er ikke din alder, der afgør, om du vælger at sætte dig på skolebænken, slutte dig til et fællesskab eller selv går i spidsen for at formidle eller udbrede det, du brænder for. Uanset hvor du samler inspiration, kan det smitte af i den måde, du formidler dig på. I årets sidste del vender du blikket indad i mere privat regi. Nu er det dine rødder og dit ståsted, der bliver vigtigere end at være udfarende og nysgerrig.

 

Job og økonomi

Arbejdsom og flittig, som du er, passer du dit arbejde, men kan også føle, at rutinerne dræner dig. Sørg for at få mere med kommunikation og kontakter at gøre. Du kan både søge eller blive betroet nye og mere spændende opgaver i andet halvår. Du har generelt et godt greb om de økonomiske forhold, også selv om dette ikke er dit primære arbejdsområde. På den måde forstår du også at sætte pris på din egen indsats, så her behøver du ikke at være ydmyg. Du kan foretage væsentlige ændringer i din økonomi såsom låneomlægning, opsparing eller investeringer.

 

Hjem og familie

Du kan udvidelse eller på anden måde forbedre din bolig, og i så fald er det mest sandsynligt, at det sker sidst på året. Det er også her, du er mere hjemme og sammen med dem, du bor sammen med.

Søskendeforhold og ikke mindst sammenhold kan du få mere glæde af nu, og det er sikkert dig, der tager initiativ hertil. Det at holde kontakt til familien og at sikre sammenholdet ligger dig på sinde. Her kan både du og din partner tage initiativer, der skaber trygge rammer. Har du ønske om familieforøgelse, kan det at få børn gå i opfyldelse. Familien kan også blive større på anden vis.

 

Kærlighed

Din positive og glade måde at udtrykke dig på smitter af på dit parforhold. Sammen med din partner har du drømme og forventninger, som kan realiseres. Et intellektuelt eller kunstnerisk fællesskab kan I få meget fælles glæde af. For dig, der ønsker at finde kærligheden, gælder det om at gå seriøst til opgaven. Første skridt er at finde ud af, hvor du skal søge, og det er måske ikke så langt væk, som du forstiller dig. I dit lokalområde findes spændende mennesker, og i sommerferien kan du også holde et godt øje med, hvem der krydser din vej.

 

Helse og velvære

Der er ekstra meget tryk på at formidle, kommunikere og udtrykke sig, hvilket ikke falder dig svært. Men du har også brug for at klare dine tanker og give dig selv ro for at tilgodese både fysisk og mentalt velvære. Der er især to perioder, hvor du bør lade op og måske søge mere mindfulness, og det er 23/3 til 15/4 og igen 26/7 til 19/8. Der er stabilitet omkring dit helbred, men har du brug for at ændre eller påvirke dette, er det bedst at gøre det over længere tid.