Løven

22. juli – 22. august

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Du kan sikkert allerede fornemme først på året, at der er ved at ske noget nyt og skelsættende for dig. Du arbejder selv målrettet på at få større frihed, og det kan kræve, at du skifter spor både privat, men også når det gælder dit arbejde. Næsten uanset hvilke forandringer du foretager dig, er det vigtigt, at du har baglandet i orden. Det er især fra foråret, at du kan gå nye veje – enten fordi du opsøger disse, men de kan også komme som pludselige muligheder, hvor det gælder om at slå til med det samme. Det er altså ikke alt, du kan planlægge – nogle ting vil dukke pludseligt og overraskende op. Især i løbet af sommeren og sensommeren vil du falde til rette med det nye, der sker. Sidst på året vil du få det rigtig sjovt, og det gælder især også de aktiviteter, der ikke har med dit job at gøre. Humøret får et ekstra hak opad – især når du vælger at bruge din tid på det, der interesserer dig.

 

Job og økonomi

Det bliver et spændende år, hvad din karriere angår, men du må også regne med, at der bliver stillet krav til dig. Selv om du er selvstændig eller leder, kan du ikke hvile på laurbærrene. Du må forvente nye og pludselige begivenheder, der stiller krav til overblik og handlekraft. Omstillinger og ny teknologi må du tilpasse dig uden at gå på kompromis med det gamle, der virker. Omskifteligheden kan også være det at få helt nyt job eller arbejdsområde, og det kan være, du får lyst til at prøve kræfter med en helt ny branche. Forandringerne aftager sidst på året, og her er du også blevet fortrolig med det nye, du har taget fat i.

Økonomien er god, og kommer som resultatet af din indsats.

 

Hjem og familie

Der sker positive ændringer på hjemmefronten. Din bolig må optimeres eller opgraderes, og her er det sandsynligt med en udvidelse, mere lys eller luft. Kan det ikke ske, hvor du bor nu, er det en mulighed at finder noget nyt og flytter. Det kan komme som et lyn fra en klar himmel, uden at du egentlig har gået i flyttetanker. I den forbindelse er det især i forårsperioden, der viser sig muligheder. Årsagen til, at du ønsker mere plads kan hænge sammen med en udvidelse af familien, eller jeres samlede behov for mere plads. Der er mulighed for at styrke sammenholdet i din familie.

 

Kærlighed

Din partner kan indimellem være fraværende, og det kræver, at du støtter op om ham eller hende, der sikkert har travle arbejdsperioder. Det kan dit forhold sagtens holde til, og du bliver mere bevidst om at nyde de små pause og frirum, I har sammen. Især til september står den på fællesskab og nærvær, men måske på en lidt anden måde, end hvad I plejer. Prøv noget nyt og søg under alle omstændigheder væk fra jeres vante omgivelser. I trænger til at få nye oplevelser sammen. Maj og august er generelt romantisk og et ekstra pift tilføjes fra starten af november.

 

Helse og velvære

Der er fokus på dine rutiner, og generelt trives du bedst med, at der ikke pilles for meget ved disse. Alligevel kan du blive inspireret til at ændre på din kost eller at søge hjælp og råd i den alternative verden. Du er forbeholden og fornuftig, så det bedste ville være at tage imod råd fra én, du kender og kan stole på.