Vægten

23. september – 22. oktober

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Året kommer i væsentlige træk til at handle om dine værdier, og dem du sætter pris på, men også de mere materielle af slagsen. De første tre uger af januar har du særlige pligter omkring familie og hjem, men også arbejde, og det kan være svært at nå det hele. Du kan gøre en form for status på disse områder, få afsluttet noget igangværende, men sikkert for at tage hul på noget nyt. Du kan vælge at bruge ressourcer (både tid, energi og penge) på dine hjemlige omgivelser, men også på det der gør din hverdag lettere, skønnere og smukkere. Den samme energi handler også om medmenneskelighed og det at gøre noget for andre. Du har et stort hjerte og særligt meget at give af i både maj og august. Et ønske om at trænge til bunds i et emne eller at hjælpe andre mennesker kan føre til både studier eller rejser, hvor du kan blive klogere. Fra starten af november kan du især suge til dig, og det kan minde om en eksamenssituation, hvor du gør dig parat til at præstere.

Job og økonomi

Der sker en hel det på dit arbejdsområde, hvor en ny situation er aktuel fra årets start. Det er ikke nødvendigvis en let start på året, hvor du opfordres til at træde i karakter og påtage dig et større ansvar. Hænger du i kan du også regne med en belønning, som især vil vise sig i årets anden halvdel. Her skifter din arbejdsenergi og meget bliver lettere.

Økonomisk kan dine indtægter bliver større, men pas på, for udgifterne har det med at følge med. Du kan vælge at bruge et større beløb på din bolig, enten fordi du flytter eller fordi du forbedrer eller sætter den i stand. Udefrakommende forhold kan også påvirke økonomien særligt i perioden 15/5 til 6/11.

 

Hjem og familie

Et større og længerevarende renoveringsarbejde kan præge dine hjemlige omgivelser. Det er ting, du ønsker udført grundigt, og det kræver både tid, penge, men sikkert også tålmodighed. Det kan være fornuftigt at tage en pause i sådan en renovering, så det ikke går ud over familiens trivsel. Familielivet er noget, der optager dig særlig meget, og du bruger ekstra meget energi her. Selv om du gør det i en god mening, må du også passe på ikke at overbebyrde dig selv. Særligt i foråret kan du trække på din partner, der er villig til at være mere hjemme og på anden måde at træde til.

 

Kærlighed

Vær særligt opmærksom på din partners signaler de første par uger i januar. Der er en særlig stemning, og du bliver vist kærlighed på et dybere plan, men fanger du signalerne? Såvel dit parforhold som din partner er i udvikling, og du kan regne med forandringer, du helt sikkert har vænnet dig til. Fra midten af maj kommer der mere ro på. Parforhold eller ej, så vil august helt sikkert blive den mest romantiske og kærlige måned – nyd det!

 

Helse og velvære

Du er mere opmærksom på dit velbefindende end ellers og det gør, at du fanger kroppens små signaler. Du er også indstillet på at bruge flere ressourcer på din sundhed, og det kan være alt fra økologi, massage, zoneterapi eller homøopati. Det alternative får lov at fylde mere i din hverdag. Særligt første halvdel af november er det godt at sætte tempoet ned og at sætte fokus på din krop.