Jomfruen

Jomfruen

23. august – 22. september

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Du har fundamentet i orden, når du tager hul på det nye år. Det betyder helt konkret, at du har dit bagland på plads og kan regne med de mennesker, der står dig nærmeste. Det være sig din familie, både den du kommer fra og den du selv har skabt dig. Med overskud og en tro på dig selv kan du begive dig ud på nye selvstændige eventyr, hvor du finder eller dyrker dine talenter. Dine interesser er mange, og det kan spænde fra at blive bedre på golfbanen til at studere nye interesser. En interesse kan således danne grundlag for, at du tager en egentlig uddannelse indenfor området.

Rejselysten er tilstede, for også på den måde kan du udvide din horisont. Men det kan i perioder være svært at få din partner eller rejsefælle med på den idé. Det bedste tidspunkt vil være en tidlig forårsrejse eller en rejse sidst på året.

Den mest aktive periode i det kommende år vil ligge fra 18. august og hen til over midten af september. Det er samtidig her, du kan gøre dig gældende og gå bevidst efter det du ønsker – og få det!

 

Job og økonomi

Selv om du er en altid arbejdsom og flittig sjæl, kan selve din karriere blive mindre vigtig for dig i år. Det kan skyldes, at du giver dit hjem og din familie langt mere opmærksomhed. Du kan få en mulighed for at påvirke dit arbejde, så du kan bruge nogle mere kreative eller sociale sider af dig selv. Her er det vigtigt, hvilke kolleger du samarbejder med. Det kan vise sig, at de besidder evner og talenter, der passer med dine.

De første par måneder af året kan din økonomi svinge en del. Men med din fornuftige indstilling på dette område er det ikke noget, du burde blive særligt påvirket af. Sensommer og efterår giver bedst mulighed for øget indtægt.

 

Hjem og familie

Det er netop på dette område, at dit største potentiale for udvikling og vækst ligger. Væksten kan være helt bogstavelig, at familien bliver større. Det kan ske selv om du ikke selv står overfor familieforøgelse. Den glæde, der hersker over hele det familiære område, kan betyde, at et familiemedlem der mere eller mindre har trukket sig, vender tilbage. Det er i så fald til stor glæde for dig.

Dine hjemlige rammer sker der også noget med, og en vækst her kan betyde, at du er vokset ud af dit hjem. Kan du ikke skabe pladsen, hvor du er, kan en flytning blive en løsning.

 

Kærlighed

Befinder du dig i et fast forhold, vil den gunstige udvikling på familieområdet naturligvis også omfatte dit forhold til partneren. Men det er altså ikke alt, I er enige om, og det kunne være spørgsmålet om at komme ud og rejse sammen. Der er fundamentale ting omkring jeres hjem, som også skal gå op i en højere enhed. Hvis en flytning bliver aktuelt, kan jeres ønsker gå i forskellig retning. Det er godt at give en sådan proces tid, så I får mulighed for at lytte til hinanden. Så skal den rigtige løsning nok dukke op for jer begge to.

 

Helse og velvære

Området omkring sundhed interesserer dig, og behøver ikke at have en sammenhæng med dit eget helbred. Sætter du dig for at undersøge eller studere dette emne, kan det være det mentale, der optager dig. Herunder hører særligt sammenhængen melle det mentale og stress. Sidst på året tager du en stor beslutning, der føre dig ind på en sundere levevej.