Løven

Løven

22. juli – 22. august

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Forvent et år ud over det sædvanlige, og du vil ikke blive skuffet! Livslysten kommer til at blomstre, og du kan i høj grad vælge mere af det, du brænder for. Det gør både livet og hverdagen lidt smukkere. Men du må også forvente, at der sker forandringer på områder, hvor du egentlig har det bedst med status quo. Det er i foråret, at der kan ske flere forandringer og endda samtidig. For at få en hint om, hvad der er i vente, kan du prøve at kigge tilbage på foråret 2018. Det kan være her, du har sået et frø til det, der sker nu. Selv om der kommer til at ske nye ting, har du stadig et godt ståsted, så der er ingen risiko for, at det bliver voldsomt.

Alle former for sport, fritidsaktivitet og personlige talenter kan du dyrke til noget stort, hvis det er, hvad du vil. Din interesse for at konkurrere, om næsten hvad som helst, er stigende. Du har endda gode vinderchancer.

 

Job og økonomi

De ekstra stærke og kreative kræfter du har at gøre godt med i år, kan udfolde sig i dit arbejdsliv. Det er også her, der er forandringer i spil, og det begynder allerede i marts. Selv om der er en risiko for, at forandringer ligger uden for din indflydelse, handler det mest om muligheder, der dukker op til dig. Er du jobsøgende eller ønsker du at rykke i en ny retning, hvor du er, skal du bruge perioden 6.-31. marts aktivt. I det hele taget bør du være åben overfor de nye opgaver eller arbejdsområder, der kan dukke op. Det kan berige dit arbejdsliv.

Sidst på sommeren er vigtig for din økonomi, og der kan være et pænt overskud at gøre godt med. Nu kan du finde pengene til de forandringer, du måtte ønske.

 

Hjem og familie

Foråret er en tid, hvor du kan være lidt rodløs, hvilket kan hænge sammen med det, der sker i dit hjem. Er du ved at flytte her, vil det helt naturligt tage tid at komme på plads. Det samme kan ske, hvis du bygger om. Årets sidste to måneder kan også være med boligforandringer. Her er du selv meget aktiv, selv om du sikkert foretrækker at have andre til at gøre det grove arbejde. De første tre uger i november, kan dine boligprojekter gå i stå, og det er heller ikke tilrådeligt at sætte noget i gang. Du må acceptere tingenes tilstand, for du skal nok komme videre herefter.

 

Kærlighed

Livslysten har også med romantik og flirt at gøre. Du vil helt klart skrue gevaldigt op for charmen, og det er ikke afhængigt af, om du er i forhold eller single. Du nyder at give på det romantiske område og se, hvad det kan føre til af respons. Er du i alderen for at få børn, kan din kærlighed være målrettet dette. I så fald er det en rigtig god chance for, at det bliver til virkelighed. Kærligheden til børn bliver større, og her er der ingen aldersgrænse!

 

Helse og velvære

Du er i den grad parat til at tage ansvaret for dit eget helbred. Det betyder også, at du er stærk og villig til at foretage radikale ændringer i din livsstil, hvis der ellers er behov for det. Selv om du er fornuftig, kan et afslappede forhold til alkohol også blive lidt for slapt. Spring ikke dine gode faste vaner over, og slet ikke dem, der har til hensigt at styrke og vedligeholde dit gode helbred.