Krebsen

21. juni – 21. juli

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Krebsens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Nytåret er en god tid til at gøre dig dine mål og ønsker bevidst. Det, der er anderledes er, at du står med mange flere muligheder at vælge imellem. Pas på, du ikke vil det hele, for så mister du fokus. Brug gerne lidt tid på at vælge den for dig rette vej, og selvfølgelig kan dette også have med din familie at gøre. En travl hverdag melder sig kun få dage inde i det nye år, hvor du glæder dig til at komme i gang. Regn ikke med, du kan planlægge et helt år, men hvis du vil have din dagligdag i faste rammer, kræver det en god korttidsplanlægning.

Du har mulighed for at komme i kontakt med mange mennesker, og nogle vil du finde så spændende, at det kan blive til varige venskaber. Det kan også ske, at der dukker gamle bekendte op, hvor I genoptager jeres forbindelse i hvert fald for en stund. Mange nye forbindelser kan du få der, hvor du udøver en hobby eller dyrke dine interesser.

 

Job og økonomi

Med det nye år følger også nye arbejdsopgaver, og på den måde får du en både god og spændende start på året. Samarbejdet kan blive udfordret, og fra midten af februar må du bruge mere tid og flere kræfter på at få det til at fungere. En beslutning om enten at stoppe et job eller et samarbejde kan ligge først på året, men du har medvind og kommer hurtigt videre.

Har du lyst til selvstændigt virke, kan du få gjort noget mere ved det. I hele anden halvdel af året har du en udpræget lyst til selv at bestemme og til at lede og fordele arbejdet.

Fra foråret til midt på sommeren er den tid, hvor du bør holde mest øje med din økonomi. Enkelte stramninger eller en optimering kan være nødvendig.

 

Hjem og familie

Hvis du bor alene, er det ikke dit hjem, der kommer til at optage dig i løbet af året. Bor du sammen med andre, kan der være ønsker til forandringer herfra. Dem vil du sikkert blive præsenteret for allerede først på året. Mulighederne for ombygning, flytning eller andre væsentlige forandringer kan du få afklaret med det samme. Kræver forandringerne en større investering, kan de med fordel udskydes til næste år.

Er der børn i familien, kan der hos dem være særlige krav, der kan udfordre dig og den øvrige familie. Her kan køre et tema om at afprøve grænser, men også at definere disse.

 

Kærlighed

Du er meget opmærksom på din partner fra årets start, hvor det også er godt at lægge fælles planer. Din partner kan befinde sig i en spændende udvikling med karriere eller andre personlige gøremål, som du sagtens kan blive en del af. Januar kan også byde på udfordringer – måske ikke for jeres forhold, men så for din partner. Du er indstillet på at støtte op, og din hjælp vil blive værdsat. Er du på udkig efter en partner, så holdt godt øje i juli og august, især hvis du er ude at rejse.

 

Helse og velvære

Der er fysiske områder, som er mere udpeget end andre i det kommende år. Afhængig af din alder kan der vise sig slid på led, eller du kan få ledskader ved ekstremsport. De kan også vise sig som gamle skavanker, der dukker op igen. Du har til gengæld styrken til at gøre op med gamle usunde vaner og en livsstil, der ikke er god for dig. Du kan få hjælp og opbakning fra din partner!