Tvillingen

21. maj – 20. juni

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Tvillingens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Her ved begyndelsen af året kan du stå med mange nye bekendtskaber, og flere af dem kan du nu knytte til mere faste forbindelser. Det kan både gælde private venskaber, men også nogle, der har med din karriere at gøre. Leder du efter en kompagnon, kan det også være, hvad du finder blandt dem, du kender.

Rejseaktivitet kan blive aktuelt allerede i februar, men måske ikke som almindelig fornøjelse eller afslapning. For dig skal der være en plan med at rejse, og den må godt have et element af personlig udvikling, hvis det da ikke er arbejdsrelaterede rejser. En større kongres, event eller blot et sted, hvor der er mange samlet indenfor det, du interesserer dig for, kan også få dig til at rejse langt. På den måde kan du også få tilfredsstillet den indre uro, du går rundt med. Rejser for fornøjelsen skyld kan du henlægge til sidst på året.

 

Job og økonomi

Dette område bliver særlig vigtigt for dig i år. Fra starten af året bør du have dit fokus her, og det kan blive nødvendigt at gribe ind. Aftaler om fællesøkonomi må du have på plads. Se også efter, om det kan betale sig at omlægge lån. Pas på, du ikke gældsætter dig unødigt. Det kan især have konsekvenser, hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende.

Når det gælder dit job, har der igennem nogle år været en tvivl og usikkerhed om, hvorvidt du er på rette vej. Den vil du mærke mindre til, hvilket kan betyde, at du har fundet din rette hylde. Både i februar, juni og oktober har du medvind, og du vil lykkes ud over dine egne forventninger. Det er i disse perioder, du kan få stor glæde af en samarbejdspartner, eller at du får en særlig opbakning hjemmefra.

 

Hjem og familie

Det kan især være din partner, der har ønsker til at forandre jeres bolig. Men derfor kan du sagtens være med på de forslag. Det kommer bare ikke til at fylde så meget for dig, sikkert fordi din partner også vil være primusmotor for det, der skal ske.

Familien og måske især svigerfamilien kan være krævende, og det er ikke alle krav og ønsker herfra, du kan imødekomme. Her er det igen godt at være to, og din partner kan være den, der giver mest på det område. Den gode tid ligger især fra slutningen af maj til starten af august.

 

Kærlighed

Er du i et fast parforhold, kan du allerede fra årets start nyde godt af din partners aktive og imødekommende væsen. Fra midten af februar vil måden, du bliver bekræftet på, være anderledes, men du vil stadig opleve et overbevisende overskud. For dig, der leder efter en partner, kan den samme periode oplevelse som om, at du får mere opmærksomhed. En lang og gunstig periode for alle Tvillinger vil være fra starten af april og hele fire måneder frem, hvor både udstråling og appeal gør det let at komme i kontakt med andre.

 

Helse og velvære

Har du en tendens til at blive urolig eller nervøs for dit helbred, er det vigtigt at kunne give slip på denne. Din mentale sundhed er vigtig, og derfor er det afgørende, at du også får en afklaring på, om der er hold i dine bekymringer. Ofte kan du opleve, at det du er nervøs for helt forsvinder, sikkert fordi du lader dig opsluge af andre ting. Særligt andet halvår kan du opleve perioder med hovedpine uden at det behøver være farligt.