Krebsen

21. juni – 21. juli

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Du får langt mere fokus på at beskæftige dig med mere af det, du synes er sjovt. Det kan være fritidsaktiviteter, du fordyber dig i eller en kreativ hobby, dans eller musik. At livet generelt bliver sjovere begrænser sig ikke til din fritid, men er også noget, du kan inddrage i dit arbejdsliv. Du har de sidste par år haft mange pligter og arbejdsopgaver, men fra i år er du sluppet af med nogle af disse. Til gengæld kommer dine nærmeste til at optage dig mere – det gælder parforhold, nære relationer såvel som kolleger. Her må du arbejde på de gode relationer, fordele sol og vind lige og ikke mindst stå ved dit ansvar og holde, hvad du lover. Perioden fra midt i maj til starten af november kan give dig en større omgangskreds, men vigtigst er nok, at du svinger bedre med de medmennesker, du omgives af. Nye interessefællesskaber, grupper og foreninger vækker din interesse og må prøves af.

Drømme og længsler efter udlandet og havet kan i løbet af maj og igen til august føre dig til feriedestinationer, der opfylder disse drømme.

 

Job og økonomi

Du har sluppet nogle tunge og forpligtende opgaver i dit arbejdsliv, og nu er det tid til at gå efter de opgaver, du er god til, og som du synes er både sjove og spændende. Forandringer i jobbet kan der især være mulighed for indtil midten af maj og igen de sidste to måneder af året. Her kan du pludselig stå med en mulighed, der kræver, at du er parat til at slå til. Den 17/3 til 16/5 er der en koncentreret arbejdsenergi, men her kan samarbejdet også udfordre. Du står overfor viljestærke og handlekraftige kolleger og chefer.

 

Hjem og familie

Dit humør er på toppen og har en del med familielivet at gøre. Du trives især godt med dine børn – uanset alder. Det kan også være, du står i en situation, hvor du selv stifter familie og får børn, og i så fald kan det være ekstra glædeligt. Afhængigt af din alder kan det også være, du får børnebørn, hvilke du også kan få stor glæde af. Væsentlige forandringer i familielivet kan der altså godt være, især de første 4-5 måneder af året og igen sidst på året. Det kan især være i disse perioder, du forandrer de fysiske rammer, selv om året egentlig ikke tyder på flytning eller andre væsentlige forandringer.

 

Kærlighed

Der kan være opgaver og ekstra ansvar, du må påtage dig i parforholdet. Det lyder måske ikke særlig romantisk, men handler om gensidig hjælp, og på den måde kan I komme tættere på hinanden. Hårdt arbejde bliver som ofte belønnet, og det gælder også din indsats i parforholdet. Især august og september svinger I godt sammen. Januar, april og september er gode til at knytte nære bånd, og især september bliver spændende for den single Krebs, der søger et seriøst forhold.

 

Helse og velvære

Du kan jævnligt være blevet opfordret til at omlægge livsstil eller at fralægge dig dårlige vaner, der påvirker din sundhed. Disse opfordringer dukker stadig op med mellemrum fra dine nærmeste og virker ikke rigtig på dig. Kommer de derimod fra autoriteter, du kan stole på, er det en anden snak, og det kan være et skub til dig i en sundere retning. Særligt de sidste par måneder af året føler du dig helt på toppen.