Tvillingen

21. maj – 20. juni

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Året starter med ydre aktiviteter, hvor også dine omgivelser vil lægge mærke til, at du har meget at se til. Fordybelse og grundighed er nøgleordene for det, du har gang i de første 2½ måned af året, hvorefter du kan satse mere på samarbejdet. Koncentration og fordybelse gælder også på det indre plan, hvor du kan være mere bevidst om dine livsmønstre, forstå egne motiver og gøre erkendelser om dine mere skjulte sider. Din interesse for offentlige anliggende vil stige, og det kan føre dig ind i politik eller andre steder, hvor du kan påvirke ”systemet”. Det kan især være brugen og fordelingen af de økonomiske ressourcer, der optager dig.

En indre uro og længsel efter noget udefinerbart kan optage dig især fra midten af maj. Drømme og ønsker vækkes til live, og du kan pludselig få en chance for at forfølge disse. Hvad det er, der rumsterer i dit indre, får du mulighed for at kunne definere fra 1/8 til 23/9 og endda også at gøre drømme til virkelighed.

 

Job og økonomi

Din travlhed fra årets start kan sagtens have med dit job at gøre. Både januar, maj og september ser travle ud. Din indsats særligt i disse måneder ser også ud til at blive godt aflønnet. Fra midten af maj til først i juni og det meste af august er det lysten, der driver værket i dit arbejdsliv. Du får lov at arbejde med det, der interesserer dig. Dit fokus på økonomi er større end normalt, men det handler ikke nødvendigvis om dine egne penge. Det er de fælles midler f.eks. med din partner, skattevæsnet, banken eller det offentlige, det drejer sig om. Her kan du både opleve stramninger og muligheder. Hen over sommeren finder du den rette balance.

 

Hjem og familie

Der er ikke lagt op til de store forandringer i dine fysiske rammer, selv om du godt kan optimere disse i løbet af året. Bor du i egen bolig er det især boligens udvendige stand, der optager dig. Mindre gør-det-selv projekter kan du udføre i sommerferien.

Familie- og hjemmeliv er nok ikke det, du får prioriteret så højt. Du kan dog godt fornemme, hvornår der er er brug for dig. I de perioder, hvor du fordyber dig over livets store spørgsmål, vil du være meget bevist om de familiære værdier. Sidst på året er det din partner, der plejer de nære familiebånd.

 

Kærlighed

Du har gode muligheder for at inddrage din partner i dine hverdags gøremål, og på den måde kan I være mere sammen. Både følelser og intimitet kan komme til at fylde meget mere, og det gør dig glad og veltilpas. Gør dine egne drømme og forventninger til kærligheden klare og tydelige, så du ved, hvad du går efter. Fra starten af november udvikler dit forhold sig på en glad og positiv måde, og det gælder også forholdet til andre nære relationer.

 

Helse og velvære

Du er velsignet med gode aspekter, når det gælder din fysik og helbred, når blot du undgår overdrivelser. Det kan være for meget arbejde, spise eller drikke for meget, så vær opmærksom på, at disse overdrivelser ikke sniger sig ind i din hverdag. En indre uro behøver ikke genere dig fysisk, men kan påvirke dig mentalt. Især 26/7 til 19/8 er det godt tage mere afstand til telefon og mails.