Skorpionen

23. oktober – 21. november

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Skorpionens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Du får en særlig mulighed for at hævde dig, enten ved det du siger, eller du kan udtrykke dig via det skrevne ord. Trangen til at kommunikere vil være ekstra stor, og du har en sund nysgerrighed, der kan søges dækket via studier eller kurser, hvor din massive læselyst kommer til sin ret. Det er muligt at finde ”sandheden” eller på anden vis at trænge ind til sagens kerne først på året. Indeholder dit daglige virke en form for formidling, kan det være dig, der deler af dine kompetencer og slår igennem på det felt.

Det bliver et år, hvor du kommer mere omkring, og det stiller krav til transportmidler eller mulighed for offentlig transport. I den anledning kan du have en stor udgift, der kan have med bilkøb eller anden transport at gøre. Du vil bruge mere tid på transport – kunsten bliver at udnytte tiden så optimalt og effektiv som muligt.

 

Job og økonomi

På dit arbejde kan du være pålagt særlige opgaver, der har med kommunikation og formidling at gøre. Det kan igen hænge sammen med et lederansvar. Har du ikke allerede sådanne opgaver, kan de dukke op i starten af året. Du skal ikke være tilbageholdende med at påtage dig hverken ansvar eller formidlerrollen, heller ikke selv om det er uvant for dig. Du vil trives med disse udfordringer også selv om du bliver udfordret. Tager du udfordringerne op, vil du lykkes, og det bliver en tilfredsstillelse i sig selv.

Der kan være noget ”alt eller intet” over din økonomi, og du tager flere chancer. Har du brug for lån eller finansiering, er der flere muligheder. Spørg flere steder og skift om nødvendigt bank.

 

Hjem og familie

Det er ikke sikkert, der er de store forandringer omkring dit hjem, men det vil der være i området, hvor du bor. Der sker en del i nabolaget eller i lokalområdet, hvor du færdes. Afhængig af om du bor på landet eller i byen, kan der være en udvikling i gang, du ikke bryder dig om. Transportmuligheder kan ændre sig, så det gør din dagligdag mere besværlig. Samtidig kan der være andre områder, der stadig er mest gunstige, hvor du bor, og derfor kan det være svært at skulle bestemme sig for at flytte.

Familielivet optager dig på ekstra glædelig måde sidst på året. Her falder der ro over bolig såvel som nabolag, og der er glædelige omstændigheder hos dig eller din nærmeste familie.

 

Kærlighed

I det faste parforhold kan du især få gavn af, at du har en fortrolig, du kan tale med. Du går med mange tanker, og for ikke at virke for hemmelighedsfuld bør du vende dem med din partner. Det er også her, du kan få en ny og anderledes vinkel på det, du går rundt med. Første halvår er der, du bør give dit forhold mest opmærksomhed, da arbejde og andre pligter kan fylde meget resten af året. Fra midten af maj til sidst i juni er en god og romantisk tid.

 

Helse og velvære

Det mentale fokus, der præger dit år, kan være godt at have in mente, når du skal tage vare på din sundhed. Især dit hoved er på den måde udpeget, og du bør reagere, hvis du oplever hovedpine eller migræne. Men det er ikke sikkert, du oplever skavanger, for dine planeter står godt og viser generelt et stærkt helbred året igennem.