Skytten

22. november – 20. december

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Skyttens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Det nye år er kun få dage gammelt, før du oplever et stærkt gå-på-mod og har handlekraften med dig. Det vil du helt sikkert få brug for i løbet af januar, hvor du må træffe vigtige beslutninger af stor værdi. Enten fordi det drejer sig om penge eller endnu vigtigere, fordi det handler om noget eller nogen, du holder af. Der kan komme flere tidspunkter også senere på året, hvor du må træffe vigtige beslutninger, eller hvor du kan møde personlige udfordringer. Heldigvis har du humøret og en personlig styrke med dig, så du bliver ikke udsat for mere, end du kan klare.

Den gode nyhed for året er, at du også kan få drømme til at gå i opfyldelse. Heri ligger dog en god portion hårdt arbejde, for intet kommer ud af den blå luft. Til gengæld vil det føles så meget bedre, når du lykkes med det, du kæmper for.

 

Job og økonomi

Din karriere er et område, du tager meget seriøst og har gjort det et stykke tid nu. Her må du gerne sætte dig mål og have ambitioner. Dette velvidende, at det ikke er ensbetydende med, at du når disse mål. Men du har viljestyrke og udholdenhed, hvilket er gode ingredienser, hvis du vil lykkes, og det vil du! Er job og karriere ikke relevant for dig, gælder det om at finde værdifulde projekter, du brænder for, og det finder du og kan fortælle om sidst på året.

Der kan stå meget på højkant omkring din økonomi, og det betyder, at du både kan have store indtægter og store udgifter. Har du investeret penge, vil du allerede midt i januar vide, om investeringen er god eller ej. Skulle du tabe, har du mindst lige så gode muligheder for gevinst flere gange i løbet af året.

 

Hjem og familie

Har du gået rundt med en længsel om nogle helt særlige og ideelle rammer for din bolig, og har du defineret disse, er det nu, du kan gøre drømmen til virkelighed. Hvad enten du drømmer om eget hus eller en forskønnelse af din nuværende bolig, kan det i sidste ende afhænge af din økonomi. Flytter du, kan det også have med økonomi at gøre, og det vil være det helt rigtige, hvis økonomien er for stram.

Der kan i løbet af året være flere festligheder, der markerer familiemedlemmer eller særlige mærkedage. I februar kan en sådan foregå hjemme hos dig.

 

Kærlighed

Du kan være ekstra gavmild, når det gælder om at udtrykke dig og give din kærlighed til andre. Har du en partner, vil du opleve, at det du sender ud, får du også tilbage. Fra starten af april påvirkes forholdet af den gode stemning, og det er både rart at være sammen, og kommunikationen går langt lettere. Er du nyforelsket, kan det naturligvis være derfor, du vil gøre alt for at vise din kærlighed. Det skal du bare gøre, men jordforbindelsen kan svigte – det gør din tro på kærligheden ikke! Sommerferien kan kombineres med et romantisk eventyr.

 

Helse og velvære

Du har brug for en hverdag med en større grad af frihed, hvis du skal føle dig tilpas. Du vil opleve, at det også kan forbedre dit velvære i form af mindre stress og en evne til at tage tingene, som de kommer. Det er ikke hele året, du oplever den frihed, du ønsker, for du kan presse dig selv mere end normalt. Det kan være helt fint, så længe du ikke lader det gå ud over dit velvære.