Skorpionen

23. oktober – 21. november

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Du er fysisk aktiv og kører i et højt tempo i januar. Men selv om der ligger en opfordring til netop at være fysisk aktiv, har du også gode muligheder for at gøre dig synlig eller at få gennembrud via din kommunikation. Uanset hvilket gennembrud du arbejder på, kan du blive voldsomt disponeret som person. Du kan både blive kendt og anerkendt. De gode kort du har på hånden, når det gælder kommunikation, dukker op tre gange i løbet af året – januar, april og september. Især april kan være lidt udfordrende, idet der generelt kan være misforståelse i luften. Der er risiko for, at det går så hurtigt, at du overser vigtig information. Tag dig god tid og udsæt vigtige aftaler og møder til efter midten af april. Sæt generelt tempoet ned i perioden 26/6 til 27/8, hvor det er en glimrende tid til at følge op på løse ender og få afsluttet det, du har sat i gang. Kreative sider af dig kan trænge sig på, og her kan du gå på opdagelse og finde interesser eller talentet, du ikke har levet ud endnu.

 

Job og økonomi

Der er gode muligheder for at gøre dig gældende på arbejdspladsen – det både i form af lederskab og kommunikativt. Du må dog også regne med, at der bliver stillet krav af mere mental karakter, og i den forbindelse kan det være, du må opgradere dine fagligheder. Du har stor autoritet og indflydelse på andre, så pas på du ikke overdriver din rolle og i den forbindelse agerer uretfærdigt.

Økonomisk har du gode kort på hånden, fordi du får som fortjent, og med en flittig indsats er der mere til dig selv. Især sidst på året vil du kunne se, at du har ekstra at gøre godt med, og det er en tendens, der fortsætter.

 

Hjem og familie

Dine fysiske rammer skal helst fungere som en stabil base for dig, men derfor kan der sagtens ske ændringer. I så fald er det sikkert ikke dig, men din partner, der har ønsker til forandringer eller forbedringer. Nogle af disse kan I måske snakke jer tilrette om, og lysten til forandringer ebber ud sidst på året.

Lysten og drivet til at stifte familie er stor, hvis det da ikke allerede er sket, men i så fald kan det handle om blive forældre. Du kan tale fortroligt med en søster eller bror.

Kærlighed

Både kærlighed og parforhold er noget, der optager dig ekstra meget. Den fokus og synlighed, der er omkring din person kan du drage nytte af, hvis du søger en partner. En romantisk måned, der opfordrer til, at du selv tager initiativ er især maj. August er også romantisk, men her på en afslappet og nydende facon.

En længere tids påvirkning af dit parforhold kan ske fra maj, men det behøver ikke at være synlige forandringer her og nu. I må give hinanden et større personligt råderum, men kan også finde nye fælles interesser og venner.

 

Helse og velvære

At finde livsglæden kan være den oplagte medicin, hvis du er syg, men også en god måde at holde dig sund og rask på. Hertil følger også en opfordring til at være fysisk aktiv, hvilket du nok næsten ikke kan lade være med. Slankekure har ikke medvind, så spild ikke din tid og energi på det, undgå i stedet at overdrive, når det gælder mad og drikke. I år har du en vis lykkefaktor, der også gælder dit helbred.