Skytten

22. november – 20. december

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Normalt er du den udfarende og udadvendte type, men det er anderledes nu, hvor du det meste af året har mere brug for at trække dig lidt tilbage. De mere indadvendte og eftertænksomme perioder har til formål at finde ressourcer i dit eget indre. En værdiladet proces går ud på at finde frem til det i livet, der har værdi for dig. Hvad ønsker du dig, og hvordan vil du opnå det – kort sagt er livets store spørgsmål til revision. Året er altså ikke til et personligt gennembrud, men mere til at planlægge og finde den rigtige vej for dig. Dine drømme og ønsker må tages alvorligt, lidt som hvis du kan drømme det, kan du gøre det! Helt kedeligt behøver det bestemt ikke at være, og din dagligdag bliver fyldt med overraskelser og nye tiltag allerede fra foråret. Det er nu, du kan få ryddet ud i kedelige rutiner, og det giver både livlighed og fornyet energi.

Din indadvendte periode stopper brat i starten af november. Nu er du parat til at stå frem og blive langt mere synlig. Både humør og energi stråler ud af dig.

 

Job og økonomi

Når du reflekterer over livets store spørgsmål involverer det også dit arbejdsliv, og her kan du trænge til forandringer. Du har måske ikke brug for at skifte job, for du behøver også tryghed. Når du ved, hvad du ønsker mere af, gælder det om at sætte ord på og bede om det. Det vil du blive bedre til.

Der sker en del med din økonomi og dit forhold til penge. Du kan have sat dig et nytårsforsæt eller mål, du ønsker at opnå. Vær seriøs, målrettet og hav tålmodighed, for ændringerne vil begynde at vise sig i foråret.

 

Hjem og familie

I dine reflekterende perioder er hjemmet din vigtige base, og det er her, du søger ro og fordybelse. Du kan være overfølsom overfor både støj og rod. Derfor stiller du krav til familien eller dem, du i øvrigt bor under samme tag med. Du drømmer om ideelle familieforhold, hvilket sagtens kan være indenfor rækkevidde. De samme drømme og ønsker gør sig gældende i måden, du bor og indretter dig på. Små forandringer kan gøre en stor forskel, selv om det også ser ud til, at du bruger en del penge på dit hjem.

Kærlighed

Har du været eksperimenterende og jagtet kærligheden, er det efterhånden ved at kede dig, og du søger derfor noget mere stabilt og fast. Kærlighed og parforhold er også blandt det, du gør dig mange overvejelser og drømme om. Du er ikke så ophængt af arbejde og andre ting, der tager tiden fra samvær, og det vil få en positiv indflydelse på dine relationer. Er du i et veletableret parforhold kan du tilføre det et friskt pust af nye oplevelser hen over sommeren. Fra starten af november udvikler både kærligheden og relationer sig i en munter retning.

 

Helse og velvære

Som Skytte har du det fint med fysisk aktivitet, og du kan endda skrue op for dette i løbet af det kommende år. Det vil også være fint at prøve nye fysiske aktiviteter, hvor det nok primært er fællesskabet og holdmotion, der motiverer dig. Når det gælder dit helbred og sundhed har du det bedst med faste vaner og rutiner, men det bliver der vendt op og ned på. Du får lyst til at gå nye vej og prøve alternative metoder for at pleje og passe på dig selv.