Stenbukken

21. december – 19. januar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Stenbukkens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Du har flere og meget virksomme indflydelser igennem dit tegn i 2020. Det betyder, at det ikke bliver et gennemsnitligt år, men ét du kommer til at huske. Det starter allerede i januar, hvor mange øjne hviler på dig, og det er som om, at omgivelserne ved, at der er noget vigtigt på spil for dig. Det er også i januar, du er nået til en form for skillevej, hvor du vælger noget andet eller går en anden vej. Hvis valget ikke er dit eget, kan du hurtigt forene dig med, at sådan er det bare. Du er begunstiget af en særlig positiv indstilling i år, der giver en tro på dig selv, og med den er du i stand til at flytte bjerge. Med andre ord – du kan, hvad du vil. Den første personlige styrkeprøve ligger fra slutningen af marts til midt i april, hvor du slår igennem med vilje og personlig styrke. Perioderne fra sidst i juni til midt i juli og igen til november indeholder samme råstyrke. Til december får du belønningen for din indsats og udholdenhed.

 

Job og økonomi

Det er meget sandsynligt, at der ligger en form for ny kurs i januar, og at den har med dit professionelle virke at gøre. Et jobskifte kan være en mulighed, men der kan også ske et skifte på anden vis. Du kan både påtage dig eller fravælge et lederskab, hvilket også vil være en stor forandring. Er du nået pensionsalderen, kan det være et lige så stort skridt at træde ud af arbejdsmarkedet, men også et nyt liv du i givet fald starter. For alle gælder det, at der dukker nye interesser op, som ikke har med jobbet at gøre, og som også skal have tid og opmærksomhed.

De store beslutninger, der har med dit virke at gøre, vil også betyde ændringer af din indtægt.

 

Hjem og familie

Det er ikke med vilje, hvis din familie kan føle sig lidt overset af dig i første halvår. Egoistisk skal du ikke have skyld for at være, men hele januar har du så meget om ørerne, at du må sætte dig selv først. Sæt din lid til, at din partner klarer det, der skal klares på hjemmefronten. Efter januar begynder dit overskud at vokse, men først fra slutningen af juni har du igen tid og mulighed for at være mere hjemme og sammen med dine nærmeste.

I andet halvår, hvor du er mere hjemme, kan du gå og finde på projekter, der handler om din bolig. Måske er det nogle projekter, du selv kan klare!

 

Kærlighed

Den meget opmærksomhed omkring din person i januar kommer også fra din partner eller måske fra en kæreste. Desværre er dit overskud til romantiske eventyr ikke stor i årets første måned, så er der bedre chancer i marts, hvis du vil være opsøgende i den anledning.

Dit gode humør og din optimistiske indstilling vil have en positiv indflydelse på dit parforhold. Ved slutningen af året vil du have endnu mere at give, og du viser her din kærlighed på en storslået måde.

 

Helse og velvære

Der ligger et vist pres på dig i januar, men om det er af mental eller fysisk karakter, mærker kun du. Det vil under alle omstændigheder være fornuftigt at være ekstra opmærksom og passe på dig selv. Den gunstige indflydelse, du har hele året, slår dog også igennem, når det drejer sig om fysik og sundhed. Der er altså ikke grund til bekymring for få og korte perioder under pres.