Stenbukken

21. december – 19. januar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Mange krav, forventninger og ansvar lander på dine skuldre, og du må være bevidst om, hvad der kommer fra dig selv, og hvad du mødes med fra dine omgivelser. Året er godt til at træde i karakter, og du hverken kan eller skal vige uden om ansvar eller besværlige forhindringer. Du har både vilje og udholdenhed til at klare langt mere end du selv tror, du kan. Der er en periode fra 18/4 til 6/9, hvor det dog kan være fornuftig at sige fra, koncentrere sig om det væsentlige og ikke at overbebyrde dig selv. Dine omgivelser vil bemærke, at du hviler godt i dig selv, og helt ubevidst kan du være til inspiration og støtte for andre. Det kan give dig en opblomstring i dit sociale liv, hvor du sætter stor pris på dine venskaber. Du behøver endda ikke at være opsøgende for at møde nye mennesker, for du får helt naturligt mulighed for at tilslutte dig nye grupper og fællesskaber. Din måde at udtrykke dig på kan til tider blive følelsesladet og omsorgsfuld, men du kan også gøre mere ud af dine kreative udtryksformer. Det kan være en kunstnerisk eller visuel form, men også det at synge eller at spille har du gehør og talent for.

 

Job og økonomi

Du kan lide at have kontrol over tingene, også når det gælder dit arbejde. Tiden fra 15/5 til 6/11 kan bringe visse overraskelser. Tag imod disse som en kærkommen mulighed for forandringer eller justeringer, når det gælder dit job. Din pondus og autoritet gør, at du helt ubevidst tiltrækker dig indflydelse og ansvar både som selvstændig og som ansat. Samme periode, der kan bringe overraskelser, giver også luft i din økonomi og måske plads til at investere eller gøre noget, du ikke plejer. Du beholder din sunde fornuft i alt, hvad der har med pengesager at gøre.

 

Hjem og familie

Det er sandsynligt, at du de sidste år har oplevet en del uro og forandringer i din base, og det både familiært, men også når det gælder dine fysiske rammer. Der vil komme langt mere ro på fra foråret, og når du har baglandet i orden, er det andre ting, du bruger tid på. Overraskelserne kan dine børn stå for, og afhængigt af deres alder kan det være her, du oplever uro. Sandsynligt er det, at du vil opleve dem som et friskt pust med en lind strøm af begivenheder.

 

Kærlighed

Din ansvarlighed går igen i dit kærlighedsliv og parforhold. Du er mere end villig til at støtte op om din partner, selv om det også betyder, at du indimellem må bærer en større byrde på dine skuldre. Et eksisterende forhold har mulighed for at blive endnu stærkere forankret med dit nærvær. Du ved, at du kan trives alene, og det kan være et bevist valg at holde fast i din singletilværelse. Men særligt i maj og sidst på sommeren vi flere kontakter pirre din nysgerrighed og under alle omstændigheder give dig nyt selskab.

 

Helse og velvære

Her før årsskiftet er du netop trådt ind i en periode med større fokus på din fysik og sundhed. Du er din egen autoritet, også selv om du har brug for at opsøge andre, er dit helbred dit ansvar – og det er du meget bevidst om og tager seriøst. Hvis du har fysiske begrænsninger, kan du fra maj få løst eller afbødet disse. Gå nye veje, især når det gælder din kost.