Vandbæreren

20. januar – 18. februar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Vandbærerens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Er du i særlig god kontakt med din egen mavefornemmelse, vil du allerede ved årsskiftet fornemme, at der er noget større under opsejling. Dem, der kender dig godt, vil sikkert have bemærket, at du i en længere periode har været mere tilbagetrukket end du plejer. Du har gennemgået en indre eller ligefrem åndelig udvikling, som nu er ved at være slut. Du er klar til at vise nye sider af dig selv, hvilket vil ske fra årets start. Det vil afføde mange tanker hos dig i årets første kvartal, og der kan både være bekymring og ting, du fortryder. Det kan du alt sammen lægge bag dig omkring den 22. marts, hvor du er parat til at stå frem. Her vil usikkerheden være forsvundet som dug fra solen. Du indtager igen den meget sociale rolle og viser din udadvendthed i hvert fald frem til først i juli. Her kan du starte på et lære- eller undervisningsforløb, og du får rigeligt at se til rent mentalt.

 

Job og økonomi

Din lidt mere tilbagetrukne rolle, som du har praktiseret i et par år, kan hænge sammen med dit arbejde. Det har givet dig arbejdsro, og hvis ikke det drejer som om arbejdet som sådan, kan det have givet dig den fornødne ro til at overveje hele dit arbejdsliv og virke. Januar er det vigtigste tidspunkt for at træffe beslutninger, der har med dit job at gøre, og det kan blive ret skelsættende. Samarbejdsformer ændres eller ophører helt for at nye kan opstå. Det kan virke både dramatisk, men også vise sig som den rigtige vej for dig.

Du har et potentiale for at komme til at tjene ekstra godt, og de ekstra penge dukker op som en ”sidegevinst”, så du slet ikke bekymrer dig om penge som sådan.

 

Hjem og familie

De store personlige valg, du står overfor først på året, kan have med familieforhold at gøre. Mest af alt handler det dog om at have familien og baglandet med på din side i de beslutninger, du træffer, hvilket du også kan få. Foråret og første del af sommeren er god til at få afstemt de fælles værdier i din familie, og det kan handle om både boligforhold, børneopdragelse, og hvordan sommerferien skal tilbringes. Når det kommer til boligforhold har du inden for de sidste par år haft større forandringer, men året lægger ikke op til flytning – mere til småændringer.

 

Kærlighed

Du kan være lidt hemmelighedsfuld, og det er ikke noget, der gavner dit parforhold. Det, du går og spekulerer på særligt først på året, kan fylde noget mindre, hvis du deler det med din bedre halvdel. Du skal på den anden side af januar før overskuddet er tilbage, og du selv kan sætte ind på kærlighedskontoen. Fra sidst i marts kommer forholdet til andre til gengæld øverst på din dagsorden, og det gælder også din partner, hvis du har én. Har du forsømt den, du elsker, er det nu, du må se at indhente dette. December indeholder både ansvar, men også rigtig meget glæde.

 

Helse og velvære

Din tilbagetrækning og periodevis lyst til at være alene kan have en meditativ indflydelse på dig, og den er med til at skabe ro og balance, også når det gælder dit velvære. Fra slutningen af marts og til juli samt igen fra midten af december er din fysik særlig stærk. I første periode kan du dog også mærke, at du kan køre træt, så tag den med ro.