Tyren

20. april – 20. maj

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Tyrens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Du mærker en stigende lyst til forandringer. Det betyder, at du samtidig rykker ud af din komfortzone, hvilket du er blevet bedre til i det forløbne år. Det er altså en forandringsproces, der fortsætter i det kommende år. Din nysgerrighed får dig til at rette blikket udad, søge oplysninger, viden og nye erfaringer. Hvis ikke du ønsker at lave om på dit grundlæggende fundament, kan en længere rejse give dig den adspredelse og fornyelse, som du inderst inde går og længes efter. Bliver rejsen ikke lang nok, kan du komme afsted på udlandsrejse flere gange.

Der bliver rykket ved din grundlæggende tro, og ved indsigt kan du skifte opfattelse af verden omkring dig. Dette kan hænge sammen med din retfærdighedssans, for her kan juridiske forhold og oplevelser rykke ved dit begreb om retssikkerhed.

Perioden fra midt i maj til slutningen af juni er god til at vende blikket indad, gøre status og ikke mindst finde ud af, hvad du værdsætter mest.

 

Job og økonomi

På flere måder kan året lægge op til at forberede et større skift til næste år eller at arbejde på mere medvind på karriereområdet. Uddannelse, efteruddannelse eller anden opgradering af dit faglige område kan blive meget aktuel. Afhængig af, hvor du står i dit karrieforløb, kan det også være tid til, at du deler ud af din viden, og i så fald kan det være dig, der underviser andre.

Der er særligt to tidspunkter, hvor du kan rykke omkring karrieforhold, og det er omkring 1. april og igen til december. Her står du overfor nye udfordringer, og hvis du ikke tager imod dem først på året, kan slutningen give dig endnu en chance.

Økonomisk er du godt polstret, og den største risiko for din opsparing kan være udefrakommende markedsforhold.

 

Hjem og familie

Du har det bedst med at planlægge forandringer, og det gælder også, hvis der skal ske ændringer i eller omkring dit hjem. Alligevel kan der være andre forhold, som gør, at mulighederne eller behovet opstår udenom dine planer. Første del af året er generelt god til planlægning, men hvis du ønsker at flytte, er mulighederne bedst sidst på året.

Skal du have din rejselyst indfriet, kan det ske sammen med familie og endda ad flere omgange. Det kan blive til et længere tidsrum med masser af oplevelser sammen.

 

Kærlighed

Du er på det sidste blevet lidt mere eksperimenterende på kærlighedsområdet, og det tager du med dig ind i 2020. Især hvis du har en fast partner, kan det ske med en vis sikkerhed. Det handler grundlæggende om at give hinanden lidt mere plads i forholdet. Måden, du viser din kærlighed på, bliver mere tydelig, og konkret sker det ved at sætte ord på. Det er dit stærkeste redskab i kærligheden fra foråret og hen over sommeren.

 

Helse og velvære

Skal du gøre noget godt for dig selv, kan du vælge at fokusere på din vejrtrækning. Det er godt på den måde at få ”motioneret” lungerne. Er du ryger, kan du gøre dig selv en tjeneste at stoppe, og du vil straks mærke en enorm forskel. Husk at du har styrke til at foretage de forandringer, du brænder for. Det gælder selvfølgelig også forhold, der har med din sundhed at gøre. Gå nye veje, også når det gælder din kost.