Tyren

20. april – 20. maj

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Det kan føles som om, at du træder ind i en form for eksamenstid, hvor du gør status på dine kundskaber. Din viden og din kapacitet bliver testet, for har du de nødvendige kompetencer? Både din tro og din livsfilosofi står overfor samme test, og her kan du blive nødt til at foretage visse justeringer. Afhængigt af din alder og hvad du har nået i livet, kan det være fornuftigt at sætte dig på skolebænken, eller på anden måde at forbedre din viden. Et hvilket som helst studie du begynder nu, vil være hårdt, men gavnligt for dig mange år fremover. Fra midten af maj kan du virkelig drage nytte af dine erfaringer, og det giver dig nye personlige muligheder. Giv dig selv lov til at skeje ud, give slip på det gamle og indtag en helt ny rolle – også selv om omgivelserne kan kigge lidt skævt efter dig. Du har heldigvis dine loyale tilhængere, der ikke sådan uden videre svigter dig. Du har et frihedsbehov du må definere, og det får dig til at gå nye veje såvel som at søge oplevelser og erfaringer i udlandet.

 

Job og økonomi

Karrieremæssigt kan du befinde dig i en helt ny situation allerede fra årsskiftet. Ønsker du at nå videre med dine mål og ambitioner, har du gode kort på hånden. Du kan både være heldig, men må også være indstillet på at yde en ekstra indsats. Heldet, eller måske mere præcist mulighederne, kan du især kigge efter fra midten af maj og igen august/september. Sommerperioden er der, hvor du trives rigtig fint med det, du laver.

Et jobskifte eller nyt arbejdsområde vil kunne give dig en bedre indtægt. Sidst på året får du mulighed for at omlægge lån eller hæve en opsparing. Er du i parforhold, kan det være din partner, der forbedre jeres fælles økonomiske råderum.

 

Hjem og familie

Er du etableret i et fast forhold, kan du glæde dig over, at din partner gør en ekstra indsats for at pleje og vedligeholde de familiære kontakter. Har du perioder, hvor du er meget fraværende, kan det blive ekstra givtigt for dig at prioritere familien i sommerperioden. Både juli og august er du mere hjemme og har generelt en tættere kontakt med din familie.

Din frihedstrang og dit behov for personligt råderum kan give dig behov for at indrette dig anderledes i dit hjem. Du får brug for dit helt eget arbejdsrum eller domæne.

 

Kærlighed

Parforholdet tager mere af din opmærksomhed end ellers, og det er højst sandsynligt, fordi det går rigtig godt. Både i starten af januar og omkring 11. april svinger I godt sammen mentalt. Det er gode tidspunkter til at rejse og få oplevelser sammen. Fra årsskiftet og til midten af marts kan din partner være en særlig god støtte, fordi han eller hun hviler godt i sig selv. For den single Tyr kan du finde kærligheden, eller finde nye positive sider af din singletilværelse.

 

Helse og velvære

Du kan blive grebet af en indre uro, der måske ikke i sig selv vil påvirke dit helbred, men som alligevel kan virke stressende på dig. Det er perioden 15/5 til 6/11, hvor du kan virke rastløs og har mange jern i ilden. Da det samtidig er lysten, der driver værket, vil det være naturligt for dig at involvere dig flere steder. Et generelt helbredsefterlyn og opmærksom på din krop vil være optimalt i perioden fra 5/10 til 16/11.