Tvillingen

Tvillingen

21. maj – 20. juni

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Årshoroskop 2019

Generelt

Dit forhold til andre mennesker er inde i en gunstig og rivende udvikling. Det betyder, at du kan udvide din omgangskreds, men også at du kan komme endnu tættere på dem, du i forvejen er nært forbundet med. Det er måden, du møder andre på, der er forandret. Du møder i højere grad andre med et smil og er meget imødekommende. På den måde kan du også træffe personer, der kan blive til stor hjælp for dig. Omgangskredsen forandrer sig især først på året. Men der sker også noget bag facaden. Du kan komme på ideer og geniale tanker, og efter at have vendt dem og sorteret lidt, må nogle prøves af. Det kan føre til overraskende fremskridt og muligheder, du ikke havde regnet med. Du bliver mere fremsynet og får en intuitiv fornemmelse af, hvor du er på vej hen. Men du må også tage en chance, når den byder sig! Du kan støtte en god sag, enten ved at involvere dig fysisk og med din arbejdskraft eller ved at bidrage med en kontant form for støtte.

 

Job og økonomi

Har du fået indført en mere kreativ eller måske medmenneskelighed i dit jobområde, er du på rette vej. Men trods dit gode forhold til andre kan samarbejde godt give nogle uoverensstemmelser, og det kan netop handle om en kreativ og kunstnerisk retning. Her kan du så vælge at gå mere solo for at komme uden om disse uoverensstemmelser. Din bedre halvdel kan også stille sig hindrende i vejen, men det er nok, fordi du arbejder lidt for meget.

Økonomisk går det stabilt fremad, og der kan være plads til større investeringer f.eks. til boligforbedringer eller køb og salg – især sidst på året. Men der er også nogle advarsler. I tiden 19. juli til 3. august bør du være forsigtig med økonomiske aftaler. Der er en risiko for, at du bliver brændt af, så tag dine forholdsregler.

 

Hjem og familie

Særligt i marts kan du gå rundt med drømme og ønsker, der har med din bolig at gøre. Du behøver måske ikke at flytte for at komme i mål med dine drømme. Du kan overveje, hvilke forhold, der kan forbedres. Du har økonomiske ressourcer at gøre godt med, når det gælder de forbedringer, du ønsker dig.

Der er ro på hjemmefronten, og du har en god og tæt kontakt med dine nærmeste. Fra slutningen af august til starten af september fylder familien på den behagelige måde.

 

Kærlighed

Har du arbejdet lidt for meget i 2018, kan du have noget at skulle indhente i dit parforhold – og det kan du klare nu! Der en dejlig mulighed for at være mere sammen, men også at dit forhold udvikler sig i en gunstig retning. I kan få det sjovt sammen, og det betyder, at der bliver mere at grine af og more jer over. Er du single, kan forhold til dine nærmeste gå i samme gunstige retning. Behovet for en kæreste melder sig i efteråret. Lad jagten gå ind i september og oktober!

 

Helse og velvære

Der ligger en opfordring til dig om fysisk aktivitet fra først i april til midten af maj, dog uden at overdrive. I samme periode har du svært ved selv at se eller fornemme, hvis noget skulle være galt. Lyt til dem, der kender dig, eller opsøg ekspertise. Velvære er generelt i fokus fra starten af oktober til starten af december. Er der noget i vejen, skal du kigge tilbage for at finde årsagen.