Samme fødselsdag

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej 🙂

Min kæreste og jeg har været barndomsvenner siden vi var helt små, og har altid følt os tæt knyttet. Vi har så senere fundet ud af, at vi er født samme dag, samme år og på samme hospital. Vores mødre lå på stue sammen, derudover er vi født med 2 timers mellemrum og begge ved kejsersnit.

Hvordan kan det påvirke vores forhold, både godt og ondt?

Hilsen T

Svar fra astrologen:

Kære T

Det er en spændende historie, I har med jer. Hvis ikke der var de to timers forskel, men I var født samtidig, ville I være det vi astrologisk kalder for tidstvillinger. Men det ligner en hel del, for jeres planter vil med så kort tidsinterval stå samme steder i de enkelte tegn. Der hvor forskellen træder tydeligt frem er selve inddelingen af planeter i huse, uden jeg i øvrigt kender jeres horoskoper, da du kun har oplyst dag, måned og år.

Med to timers mellemrum kan der sagtens være tale om to forskellige ascendanter og dermed forskellige huse, hvilket trods alt også giver en væsentlig forskel imellem jer.

Når planeterne står samme sted, kan det opleves lidt som at se på verden med samme øjne eller baggrund og dermed have de samme synspunkter på det, der sker. Det kan sammenlignes med en stor enighed, men også som du selv beskriver det at kende hinanden godt og dermed føle sig knyttet til hinanden.

Det handler altså om at være og reagere ens på mange måder, hvilket dog også kan give udfordringer i et parforhold. Forestil dig, at I er enige om ALT, så kan jeres forhold virke forudsigeligt og måske en anelse kedeligt, men hvor forskelligheder giver jeres forhold dynamik. Denne forskellighed kan dog sagtens være en del af jeres liv med de to timers forskudt fødsel.

Det kan virke trygt og godt på et dybt plan at være ens. Det er svært at finde noget dårligt eller ondt at sige om sådan et fælles udgangspunkt i livet.

Kærlig hilsen

Brian Teglgaard

Horoskop med forsinkelse.

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej Brian

Jeg læser månedshoroskopet på en anerkendt amerikansk horoskophjemmeside, og det undrer mig, at det hun skriver om fx august måned, svarer nogenlunde til det, som jeg har oplevet i juli, altså en måned forsinket. Giver det mening, og er der en logisk forklaring på det?

Samtidig skriver hun, at 2022 vil være det bedste år for fiskene, der har været i mange år, og det vil jeg absolut ikke give hende ret i hverken kærlighedsmæssigt, økonomisk, helbredsmæssigt eller familiemæssigt (sygdom).

Føler jeg er født inden for et meget uheldigt/ulykkeligt stjernetegn.

Mvh Fisken

Svar fra astrologen:

Kære Lis

Ja, der kan godt være en naturlig forklaring. Du skriver dine fødselsdata til mig, og der kan jeg se, at din Sol ligger på det allersidste i Fiskens tegn, og på vej ind i Vædderen. Det ændrer jo ikke på, at du stadig er Fisk, men det kan altså være en medvirkende årsag til de forskydninger, du nævner.

Med Solen på vej i Vædder og to planeter her er der også en stærk Vædderindflydelse i dit horoskop.

Årsagen til, at 2022 ses som et godt år for Fisken, skyldes at Jupiter (Fiskens gamle hersker) befinder sig i tegnet frem til midten af maj og igen i årets sidste to måneder. Det giver personlig pondus og mulighed for at gøre sig gældende. Fra maj til november er der en god indflydelse omkring økonomi.

Det er ikke forkert at love Fisken et godt år, men jeg har også oplevet Fisk som dig, der ikke soler sig i ren lykke i år. Det skyldes forhold i dit fødselshoroskop, der ikke har samme gunstige effekt, men som bliver fremhævet af den nævnte Jupiter. Latente udfordringer dukker altså op til overfladen.

Kærlig hilsen

Brian Teglgaard

Løve eller Krebs?

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej!

Jeg har hele mit liv været overbevist om, at jeg er Løve i stjernetegn. Jeg har fødselsdag d. 22/7-99, og dermed står der nogle steder, jeg er Løve og andre steder Krebs. Nu hvor jeg er blevet ældre, føler jeg mig mere som en Krebs i forhold til, når jeg læser horoskoper. Hvad er mit rigtige stjernetegn og kan man have to?

Mvh Lis

Svar fra astrologen:

Kære Lis

Solen har den frækhed, at den ikke går ind og ud af samme tegn på de samme dage fra år til år.

Egentlig burde jeg kende dit fødselstidspunkt og din fødeby for at være helt præcis. Men i dit tilfælde er du altså Krebs uanset hvor i landet du er født. Hvis du er født i udlandet må du skrive igen med sted og tidspunkt.

Tillykke med dit ”nye” stjernetegn!

 

Kærlig hilsen

Brian

Kæreste og bolig

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej Brian

Har været (selvvalgt)single i ca. 12 år og tænker lidt over for og imod at finde en kæreste at dele resten af livet med. Kan du måske hjælpe mig lidt på vej og se om der er en mulig kæreste på vej og i hvilken retning, jeg evt. skal kigge?

Hvis der er plads til et spørgsmål mere, kan du så se om jeg flytter i nærmeste fremtid og evt. til hvilken bolig og hvorhen… samme by eller en ny by?

På forhånd tak, hvis jeg er den heldige.

Svar fra astrologen:

Hej årgang 1968

Du er heldig, selvom brevkassen egentlig er tiltænkt spørgsmål, andre også kan blive klogere af. I et “spørg astrologen” fra webshoppen vil jeg dog komme lidt mere omkring end her.

Allerede når du nævner perioden på 12 år, bliver det lidt interessant, for det er Jupiters omløbstid og derfor en cyklus, der handler om kærlighed og parforhold. Du er født i et Jupitertegn, og din kærlighedsplanet ligger i et Jupitertegn og det samme gør dit parforholdsområde.

Ved en samtale kunne vi nok få en længere snak om dine overvejelser for og imod et forhold. Men kærligheden vil dukke op i dit liv igen. Allerede lige efter årsskiftet begynder der at ske noget, og i første omgang kan det være møder, du enten har opsøgt, eller det kan være andre, der krydser din vej, som du bør lægge mærke til. Første halvår af 2022 står virkelig i kærlighedens tegn.

Når det handler om din bolig, er du på konstant jagt efter det ideelle eller optimale, hvad det så end er. Hvis ikke du kan definere det, kan det blive til mange flytninger i dit liv. Bedst er det at opsøge en bolig nær noget vand, da det kan give dig ro på den front. Lysten til at flytte kan jeg godt se, og den bliver ekstra stærk i januar. Men det er et flygtigt og kort aspekt, du får i januar, så det er mest sandsynligt at tiden i juni kan blive der, hvor du flytter. Så må det være op til dig at gøre om det er ”nær fremtid”.

Du skriver navnet på den by, du bor i, og det er en ret stor by. Det virker som om, at lidt mere landlige omgivelser trækker i dig, og hvis ikke det er helt ud på landet så måske i udkanten af byen. Egentlig kunne du også godt bo i udlandet, eller har måske gjort det!

 

Kærlig hilsen

Brian

Planlagt kejsersnit

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej, min søsters børn er begge født ved planlagt kejsersnit. Det ville jo nok ikke have været deres naturlige fødselstidspunkt, men kan man bruge dem alligevel i horoskop-sammenhæng?

Svar fra astrologen:

Kære RW

Dine søstres børn er langt fra noget særtilfælde.

Naturen er sådan indrettet, at vi kommer til verden præcis, når vi skal, og derfor viser det sig også, at det givne fødselshoroskop virker. Hvis det ikke var tilfældet, ville det jo være umuligt at opstille et præcist fødselstidspunkt.

Så ja, børnenes fødselsdag og tidspunkt kan sagtens bruges til at opstille deres horoskop.

 

Kærlig hilsen

Brian

Saturn i 5. hus

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej

Jeg hørte for nyligt, at folk med Saturn i 5. hus ofte ikke får børn. Og hvis de gør, at det er forbundet med handicap eller besvær. Jeg selv er i behandling for barnløshed og har netop Saturn i 5. hus og er blevet ret nervøs. Jeg har også Neptun og Uranus i 5. hus, og det står i øvrigt alt sammen i Stenbuk.

Kan du sige noget om, om der er hold i det? På forhånd tak.

Mvh

L.B.

 

Svar fra astrologen:

Kære L.B.

For overskuelighedens skyld vil jeg holde mig til Saturn i 5. hus.

Saturn har en begrænsende effekt over sig, og det er sikkert rigtigt, at nogle gamle tolkninger henviser til barnløshed og handicap. Men som praktiserende astrolog har jeg dog masser af eksempler på, at det sagtens kan lade sig gøre at få sunde og raske børn med Saturn i 5. hus. En af de ting, der går igen er, at første barn kan komme senere end ønsket. Saturn og Stenbukkens tegn er forbundet med tid og det faktum, at intet sker hurtigt, når Saturn spiller ind med sin indflydelse. Jeg har set flere gange, at kvinder bliver 30 år før det første barn, når Saturn står i det 5. hus, hvilket jo næsten er ved at være gennemsnitligt. Hvis du blot er midt i tyverne, kan det måske virke som urimeligt lang tid at vente.

Der hvor Saturn står, kræves der noget ekstra af os. I 5. hus kan det være en professionel sportsudøvelse, der slutter, når der kommer børn. Det kan også være andre kreative udfoldelser, der må afbrydes i en længere periode, som det tager inden børn kræver mindre tid.

Du skal altså ikke være nervøs for Saturn her, og uden i øvrigt at være bekendt med dit horoskop, vil der helt sikkert være mere at tilføje. En analyse af dit horoskop vil i bedste fald kunne udpege gunstige perioder for at blive gravid.

Held og lykke med at få børn.

 

Kærlig hilsen

Brian

Tilbagemelding til Stjernesvar:

Kære Brian

Tusind tak for dit beroligende svar. Det er jeg utrolig taknemmelig for.
Mvh L.B

Månens synlighed

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hvordan kan det være at månen “forsvinder” i længere perioder. Har ikke set den i ugevis.

På forhånd tak.

Mvh

Lars

 

Svar fra astrologen:

Kære Lars

Det lyder som en lang periode, hvor du ikke har set Månen. Bortset fra dårligt vejr/sigte er der perioder omkring nymåne og fuldmåne, hvor Månen ikke kan ses.

Når vi nærmer os fuldmåne, står Månen senere og senere op for til sidst kun at være synlig om natten, hvis vejret tillader det.

Ved nymåne står Månen mellem Jorden og Solen og bliver lyst op på den side, der vender væk fra Jorden. Månen lyser ikke, men bliver oplyst af Solen.

Husk at tage det i betragtning, når du kigger efter Månen.

 

Kærlig hilsen

Brian

Job og bolig 2021

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej Brian

Jeg er nysgerrig på, om der kan gives bud på, hvornår jeg får det rette job, som er det rigtige match til mine videre selvstændige planer?
(Økonomisk har jeg brug for et lønjob i den fortsatte opbygningsfase)

Og – mon det er i 2021 at jeg får en reel mulighed for at få den rette lejebolig = rækkehus i Jyllinge-Roskilde området.

Bedste kærligste hilsen fra Anne

 

Svar fra astrologen:

Kære Anne

 

Først og fremmest vil jeg bakke dig op omkring dine planer om at gå selvstændig. Du har meget stærke aspekter, der går i den regning. De ligger i dit fødselshoroskop, og du har nok flere gange i din karriere gået med tanker i den retning. Nu, hvor du har nået din anden Saturnrunde (ca. 59 år), er tiden kommet – det skal være nu.

 

Jeg er slet ikke sikker på, at dit spring ud i det selvstændige afhænger af et bestemt lønnet job, men at det har med økonomisk sikkerhed at gøre, kan jeg godt forstå. Du har Pluto i området for ”dine egne penge” eller det område, der også kaldes for ”din økonomi”. Da du samtidig spørger til ny bolig, kan det jo også være her, du har behov for en vis sikker og stabil indtægt. En vis trang til tryghed kan over flere gange have holdt dig tilbage fra at springe ud i det, du gerne vil. Det handler om at turde, og når du gør det, tager du springet! Det er selvfølgelig ikke det samme som, at du skal gøre det med hovedet under armen og uden nogen form for sikkerhed. Men der ligger et bevidst valg, du må træffe her.

 

Der ligger naturligvis fornuft i, at du tjener penge ved siden af noget, du starter op, og som Tvilling er det helt i din ånd at gøre både og, så selvfølgelig er det en mulighed. Men stadig, så skal du træffe et bevidst valg om at starte op nu, så det bliver dit fokus.

 

Der er noget nyt på vej til dig, og det er lige oppe over. Der kan måske allerede være sket noget siden, du skrev til mig! Måske har du fået job? Det, der sker i dit horoskop lægger mest af alt et fokus omkring dig og dit erhverv eller måden du udfolder dig på, som i mindre grad handler om, hvor du bor. Hvis et boligskifte kan bringe dig færre udgifter og alt andet lige en større økonomisk stabilitet, så kan det fremme dit projekt om selvstændighed, hvis ikke bør du sætte din karriere først.

 

Der er ingen tvivl om, at 2021 bliver skelsættende for dig, og det kan være som at vende et helt nyt blad i ”livets bog” for dig. Særligt i månederne maj og juni kan det store vendepunkt ligge, og det er også her, at du alt andet lige har et økonomisk råderum. Du tror på dig selv, og det samme gør sig gældende for din kreditorer eller andre, du er økonomisk afhængig af.

 

Din bolig vil komme i spil sidst i 2021.

 

Kærlig hilsen

Brian

Stjernetegnets historie

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej

Jeg kunne godt tænke mig at vide stjernetegnets historie. Hvordan fandt man på stjernetegnene? Hvor lang tid siden er det, at de blev opfundet? Hvem opfandt stjernetegnene? Håber, I kan hjælpe mig.

Astrid

Svar fra astrologen:

Kære Astrid

Tak for din mail.

Stjernetegn har eksisteret siden oldtiden og er en astronomisk koordinatinddeling af himlens ekliptika i 12 dele af 30 grader. Det er herigennem Solen, Månen og planeterne bevæger sig i årets løb.

Stjernetegn må ikke forveksles med stjernebilleder, der er en placering af stjerner.

Men hvem ”opfinderen” er, fortaber sig vist i historien, så her kan jeg ikke give dig et svar.

Kærlig hilsen
Brian

Den eneste ene og flytning.

Spørgsmål til Stjernesvar:

Hej

Jeg har et par spørgsmål. Møder jeg den eneste ene, eller har jeg allerede mødt ham? Det er min mavefornemmelse, da jeg så ham for nogen tid siden. Jeg har følelser for ham, bliver han i mit liv? Jeg har været single i 7 år.
Bliver jeg boende i min lejlighed, eller skal jeg flytte til anden bolig. Årsagen er min nabos vanvittige støjende adfærd med musik i nogle år. Får jeg medhold i sagen?

Skorpionen

Svar fra astrologen:

Kære Skorpion

Her mangler jeg dit fødselstidspunkt, og svarer også ud fra et øjeblikshoroskop, samt med udgangspunkt fra dit stjernetegn.

Det ser ud til at du godt kan holde fast ved din mavefornemmelse. Der kan bestemt godt være et kærestepotentiale i din forbindelse. Du vil blive meget klogere på dine følelser og potentialet i forbindelsen fra midten af maj til og med juli.

Når det gælder din bolig, så peger det mest i retningen af, at du vælger at flytte. Der vil allerede vise sig nogle muligheder her før jul eller i tiden efter. Hele det kommende år (2021) giver dog potentiale for forbedringer af din boligsituation. Forbedringen kan altså også ligge i, at du vinder din sag og naboen enten retter ind eller flytter, men i så fald burde den ligger her i december eller januar næste år.

Håber du vil give en tilbagemelding, når tiden viser resultater!

Kærlig hilsen
Brian