Vædderen

20. marts – 19. april

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Allerede fra årets start er du dybt engageret i dine nye personlige mål, der kan starte som udfordringer. Men det er mest, fordi du bliver nødt til at yde en ekstra indsats, der til gengæld ret hurtigt vil bære frugt. Personlige mål hænger nøje sammen med karrieremæssige ambitioner, der i høj grad vil præge dit år. Det samme vil din økonomi, hvor der kan være store dispositioner på vej. Det kan ske gennem bolighandel, men også en øget indtægt. At optage lån for at vækst eller at starte selvstændigt kan også være en mulighed. Men fokuser ikke kun på det selvstændige, for en større indtægt/bedre økonomi kan også ske i fællesskab. Det kan være din partner, der i løbet af året bidrager til en vækst, I begge kan få glæde af. Investeringer såvel som opsparinger, herunder især pensionsopsparing, kan du med fordel planlægge og igangsætte.

Ikke alle værdier handler om penge. Især til september gør du dig overvejelser om menneskelige og åndelige værdier. Her kan du vælge mere frihed og mindre arbejde.

 

Job og økonomi

Noget spændende er i støbeskeen hos dig, når det handler om job og karriere. Det kan være noget, du har arbejdet på igennem længere tid, og derfor kommer det ikke som en overraskelse. Du viser flid, pondus og autoritet hvilket gør, at en opgradering eller et skridt videre på karriestigen er muligt. Men intet kommer af sig selv, så du kommer ikke sovende til dine resultater. Er du jobsøgende gælder det også om at yde en ekstra indsats, og belønningen vil ikke udeblive! Den mest arbejdsomme periode ligger fra 17/3 til 16/5, hvorimod det kan være fornuftigt at tage den mere med ro 26/6 til 27/8.

 

Hjem og familie

Det er især i starten af året, men igen til august og september, at der kan ske væsentlige ændringer omkring dit hjem. En flytning kan være en mulighed og det kan indebære de før omtalte store økonomiske dispositioner, især hvis det har med køb og salg at gøre.

Du ligger meget energi i dine udadrettede aktiviteter, herunder arbejde og egne projekter, hvilket indimellem kan konflikte med dit ønske om at være mere hjemme og nærværende. Fra starten af november kan du lægge en ny kurs, og så bliver der også mere nærvær.

 

Kærlighed

Der dukker flere følelsesmæssige stemninger op i dit parforhold, og du behøver ikke at være i tvivl om, hvor du har din partner. Du bliver vist stor kærlighed, både med ord, men måske også med gaver og andre påskønnelser. Du skal være ekstra opmærksom på ikke at begrave dig i arbejde, og på den måde være fraværende. Både i april og august skal der ikke så meget ekstra til for at tænde romantikkens flamme. Sidst på sommeren kan du udtrykke din kærlighed via nye fælles værdier, der kan have med jeres hjem at gøre.

 

Helse og velvære

Igennem længere tid har du kørt i et højt tempo, hvilket du som Vædder godt kan lide. Fra midten af maj kan du finde en ro, du ikke har oplevet længe. Du kan også tage det som en opfordring til selv at vælge fra og geare ned. Fra starten af november øger du igen dit tempo. Et alment helbredstjek kan være godt fra sidst i marts til sidst i april, og det vil sikkert vise, at du er på toppen.

 

Tyren

20. april – 20. maj

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Det kan føles som om, at du træder ind i en form for eksamenstid, hvor du gør status på dine kundskaber. Din viden og din kapacitet bliver testet, for har du de nødvendige kompetencer? Både din tro og din livsfilosofi står overfor samme test, og her kan du blive nødt til at foretage visse justeringer. Afhængigt af din alder og hvad du har nået i livet, kan det være fornuftigt at sætte dig på skolebænken, eller på anden måde at forbedre din viden. Et hvilket som helst studie du begynder nu, vil være hårdt, men gavnligt for dig mange år fremover. Fra midten af maj kan du virkelig drage nytte af dine erfaringer, og det giver dig nye personlige muligheder. Giv dig selv lov til at skeje ud, give slip på det gamle og indtag en helt ny rolle – også selv om omgivelserne kan kigge lidt skævt efter dig. Du har heldigvis dine loyale tilhængere, der ikke sådan uden videre svigter dig. Du har et frihedsbehov du må definere, og det får dig til at gå nye veje såvel som at søge oplevelser og erfaringer i udlandet.

 

Job og økonomi

Karrieremæssigt kan du befinde dig i en helt ny situation allerede fra årsskiftet. Ønsker du at nå videre med dine mål og ambitioner, har du gode kort på hånden. Du kan både være heldig, men må også være indstillet på at yde en ekstra indsats. Heldet, eller måske mere præcist mulighederne, kan du især kigge efter fra midten af maj og igen august/september. Sommerperioden er der, hvor du trives rigtig fint med det, du laver.

Et jobskifte eller nyt arbejdsområde vil kunne give dig en bedre indtægt. Sidst på året får du mulighed for at omlægge lån eller hæve en opsparing. Er du i parforhold, kan det være din partner, der forbedre jeres fælles økonomiske råderum.

 

Hjem og familie

Er du etableret i et fast forhold, kan du glæde dig over, at din partner gør en ekstra indsats for at pleje og vedligeholde de familiære kontakter. Har du perioder, hvor du er meget fraværende, kan det blive ekstra givtigt for dig at prioritere familien i sommerperioden. Både juli og august er du mere hjemme og har generelt en tættere kontakt med din familie.

Din frihedstrang og dit behov for personligt råderum kan give dig behov for at indrette dig anderledes i dit hjem. Du får brug for dit helt eget arbejdsrum eller domæne.

 

Kærlighed

Parforholdet tager mere af din opmærksomhed end ellers, og det er højst sandsynligt, fordi det går rigtig godt. Både i starten af januar og omkring 11. april svinger I godt sammen mentalt. Det er gode tidspunkter til at rejse og få oplevelser sammen. Fra årsskiftet og til midten af marts kan din partner være en særlig god støtte, fordi han eller hun hviler godt i sig selv. For den single Tyr kan du finde kærligheden, eller finde nye positive sider af din singletilværelse.

 

Helse og velvære

Du kan blive grebet af en indre uro, der måske ikke i sig selv vil påvirke dit helbred, men som alligevel kan virke stressende på dig. Det er perioden 15/5 til 6/11, hvor du kan virke rastløs og har mange jern i ilden. Da det samtidig er lysten, der driver værket, vil det være naturligt for dig at involvere dig flere steder. Et generelt helbredsefterlyn og opmærksom på din krop vil være optimalt i perioden fra 5/10 til 16/11.

Tvillingen

21. maj – 20. juni

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Året starter med ydre aktiviteter, hvor også dine omgivelser vil lægge mærke til, at du har meget at se til. Fordybelse og grundighed er nøgleordene for det, du har gang i de første 2½ måned af året, hvorefter du kan satse mere på samarbejdet. Koncentration og fordybelse gælder også på det indre plan, hvor du kan være mere bevidst om dine livsmønstre, forstå egne motiver og gøre erkendelser om dine mere skjulte sider. Din interesse for offentlige anliggende vil stige, og det kan føre dig ind i politik eller andre steder, hvor du kan påvirke ”systemet”. Det kan især være brugen og fordelingen af de økonomiske ressourcer, der optager dig.

En indre uro og længsel efter noget udefinerbart kan optage dig især fra midten af maj. Drømme og ønsker vækkes til live, og du kan pludselig få en chance for at forfølge disse. Hvad det er, der rumsterer i dit indre, får du mulighed for at kunne definere fra 1/8 til 23/9 og endda også at gøre drømme til virkelighed.

 

Job og økonomi

Din travlhed fra årets start kan sagtens have med dit job at gøre. Både januar, maj og september ser travle ud. Din indsats særligt i disse måneder ser også ud til at blive godt aflønnet. Fra midten af maj til først i juni og det meste af august er det lysten, der driver værket i dit arbejdsliv. Du får lov at arbejde med det, der interesserer dig. Dit fokus på økonomi er større end normalt, men det handler ikke nødvendigvis om dine egne penge. Det er de fælles midler f.eks. med din partner, skattevæsnet, banken eller det offentlige, det drejer sig om. Her kan du både opleve stramninger og muligheder. Hen over sommeren finder du den rette balance.

 

Hjem og familie

Der er ikke lagt op til de store forandringer i dine fysiske rammer, selv om du godt kan optimere disse i løbet af året. Bor du i egen bolig er det især boligens udvendige stand, der optager dig. Mindre gør-det-selv projekter kan du udføre i sommerferien.

Familie- og hjemmeliv er nok ikke det, du får prioriteret så højt. Du kan dog godt fornemme, hvornår der er er brug for dig. I de perioder, hvor du fordyber dig over livets store spørgsmål, vil du være meget bevist om de familiære værdier. Sidst på året er det din partner, der plejer de nære familiebånd.

 

Kærlighed

Du har gode muligheder for at inddrage din partner i dine hverdags gøremål, og på den måde kan I være mere sammen. Både følelser og intimitet kan komme til at fylde meget mere, og det gør dig glad og veltilpas. Gør dine egne drømme og forventninger til kærligheden klare og tydelige, så du ved, hvad du går efter. Fra starten af november udvikler dit forhold sig på en glad og positiv måde, og det gælder også forholdet til andre nære relationer.

 

Helse og velvære

Du er velsignet med gode aspekter, når det gælder din fysik og helbred, når blot du undgår overdrivelser. Det kan være for meget arbejde, spise eller drikke for meget, så vær opmærksom på, at disse overdrivelser ikke sniger sig ind i din hverdag. En indre uro behøver ikke genere dig fysisk, men kan påvirke dig mentalt. Især 26/7 til 19/8 er det godt tage mere afstand til telefon og mails.

Krebsen

21. juni – 21. juli

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Du får langt mere fokus på at beskæftige dig med mere af det, du synes er sjovt. Det kan være fritidsaktiviteter, du fordyber dig i eller en kreativ hobby, dans eller musik. At livet generelt bliver sjovere begrænser sig ikke til din fritid, men er også noget, du kan inddrage i dit arbejdsliv. Du har de sidste par år haft mange pligter og arbejdsopgaver, men fra i år er du sluppet af med nogle af disse. Til gengæld kommer dine nærmeste til at optage dig mere – det gælder parforhold, nære relationer såvel som kolleger. Her må du arbejde på de gode relationer, fordele sol og vind lige og ikke mindst stå ved dit ansvar og holde, hvad du lover. Perioden fra midt i maj til starten af november kan give dig en større omgangskreds, men vigtigst er nok, at du svinger bedre med de medmennesker, du omgives af. Nye interessefællesskaber, grupper og foreninger vækker din interesse og må prøves af.

Drømme og længsler efter udlandet og havet kan i løbet af maj og igen til august føre dig til feriedestinationer, der opfylder disse drømme.

 

Job og økonomi

Du har sluppet nogle tunge og forpligtende opgaver i dit arbejdsliv, og nu er det tid til at gå efter de opgaver, du er god til, og som du synes er både sjove og spændende. Forandringer i jobbet kan der især være mulighed for indtil midten af maj og igen de sidste to måneder af året. Her kan du pludselig stå med en mulighed, der kræver, at du er parat til at slå til. Den 17/3 til 16/5 er der en koncentreret arbejdsenergi, men her kan samarbejdet også udfordre. Du står overfor viljestærke og handlekraftige kolleger og chefer.

 

Hjem og familie

Dit humør er på toppen og har en del med familielivet at gøre. Du trives især godt med dine børn – uanset alder. Det kan også være, du står i en situation, hvor du selv stifter familie og får børn, og i så fald kan det være ekstra glædeligt. Afhængigt af din alder kan det også være, du får børnebørn, hvilke du også kan få stor glæde af. Væsentlige forandringer i familielivet kan der altså godt være, især de første 4-5 måneder af året og igen sidst på året. Det kan især være i disse perioder, du forandrer de fysiske rammer, selv om året egentlig ikke tyder på flytning eller andre væsentlige forandringer.

 

Kærlighed

Der kan være opgaver og ekstra ansvar, du må påtage dig i parforholdet. Det lyder måske ikke særlig romantisk, men handler om gensidig hjælp, og på den måde kan I komme tættere på hinanden. Hårdt arbejde bliver som ofte belønnet, og det gælder også din indsats i parforholdet. Især august og september svinger I godt sammen. Januar, april og september er gode til at knytte nære bånd, og især september bliver spændende for den single Krebs, der søger et seriøst forhold.

 

Helse og velvære

Du kan jævnligt være blevet opfordret til at omlægge livsstil eller at fralægge dig dårlige vaner, der påvirker din sundhed. Disse opfordringer dukker stadig op med mellemrum fra dine nærmeste og virker ikke rigtig på dig. Kommer de derimod fra autoriteter, du kan stole på, er det en anden snak, og det kan være et skub til dig i en sundere retning. Særligt de sidste par måneder af året føler du dig helt på toppen.

Løven

22. juli – 22. august

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Du kan sikkert allerede fornemme først på året, at der er ved at ske noget nyt og skelsættende for dig. Du arbejder selv målrettet på at få større frihed, og det kan kræve, at du skifter spor både privat, men også når det gælder dit arbejde. Næsten uanset hvilke forandringer du foretager dig, er det vigtigt, at du har baglandet i orden. Det er især fra foråret, at du kan gå nye veje – enten fordi du opsøger disse, men de kan også komme som pludselige muligheder, hvor det gælder om at slå til med det samme. Det er altså ikke alt, du kan planlægge – nogle ting vil dukke pludseligt og overraskende op. Især i løbet af sommeren og sensommeren vil du falde til rette med det nye, der sker. Sidst på året vil du få det rigtig sjovt, og det gælder især også de aktiviteter, der ikke har med dit job at gøre. Humøret får et ekstra hak opad – især når du vælger at bruge din tid på det, der interesserer dig.

 

Job og økonomi

Det bliver et spændende år, hvad din karriere angår, men du må også regne med, at der bliver stillet krav til dig. Selv om du er selvstændig eller leder, kan du ikke hvile på laurbærrene. Du må forvente nye og pludselige begivenheder, der stiller krav til overblik og handlekraft. Omstillinger og ny teknologi må du tilpasse dig uden at gå på kompromis med det gamle, der virker. Omskifteligheden kan også være det at få helt nyt job eller arbejdsområde, og det kan være, du får lyst til at prøve kræfter med en helt ny branche. Forandringerne aftager sidst på året, og her er du også blevet fortrolig med det nye, du har taget fat i.

Økonomien er god, og kommer som resultatet af din indsats.

 

Hjem og familie

Der sker positive ændringer på hjemmefronten. Din bolig må optimeres eller opgraderes, og her er det sandsynligt med en udvidelse, mere lys eller luft. Kan det ikke ske, hvor du bor nu, er det en mulighed at finder noget nyt og flytter. Det kan komme som et lyn fra en klar himmel, uden at du egentlig har gået i flyttetanker. I den forbindelse er det især i forårsperioden, der viser sig muligheder. Årsagen til, at du ønsker mere plads kan hænge sammen med en udvidelse af familien, eller jeres samlede behov for mere plads. Der er mulighed for at styrke sammenholdet i din familie.

 

Kærlighed

Din partner kan indimellem være fraværende, og det kræver, at du støtter op om ham eller hende, der sikkert har travle arbejdsperioder. Det kan dit forhold sagtens holde til, og du bliver mere bevidst om at nyde de små pause og frirum, I har sammen. Især til september står den på fællesskab og nærvær, men måske på en lidt anden måde, end hvad I plejer. Prøv noget nyt og søg under alle omstændigheder væk fra jeres vante omgivelser. I trænger til at få nye oplevelser sammen. Maj og august er generelt romantisk og et ekstra pift tilføjes fra starten af november.

 

Helse og velvære

Der er fokus på dine rutiner, og generelt trives du bedst med, at der ikke pilles for meget ved disse. Alligevel kan du blive inspireret til at ændre på din kost eller at søge hjælp og råd i den alternative verden. Du er forbeholden og fornuftig, så det bedste ville være at tage imod råd fra én, du kender og kan stole på.

 

 

 

Jomfruen

23. august – 22. september

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Det er muligt, at du kan føle dig hæmmet på det personlige plan og med et svingende humør til følge. Det kan handle om, at du ikke føler, at du har tid til disse lidt sjove og muntre ting i livet. Men det handler faktisk netop om at prioritere disse, og så kan du forvente, at livet bliver meget sjovere. Der er meget tryk på kommunikation og formidling, og det er endda på den glade og humoristiske måde. Du kommer omkring i dit nabolag og måske også på en del mindre rejser. I løbet af foråret dukker der nye interesser op, og der kan være noget, du ønsker at studere nærmere. Det er ikke din alder, der afgør, om du vælger at sætte dig på skolebænken, slutte dig til et fællesskab eller selv går i spidsen for at formidle eller udbrede det, du brænder for. Uanset hvor du samler inspiration, kan det smitte af i den måde, du formidler dig på. I årets sidste del vender du blikket indad i mere privat regi. Nu er det dine rødder og dit ståsted, der bliver vigtigere end at være udfarende og nysgerrig.

 

Job og økonomi

Arbejdsom og flittig, som du er, passer du dit arbejde, men kan også føle, at rutinerne dræner dig. Sørg for at få mere med kommunikation og kontakter at gøre. Du kan både søge eller blive betroet nye og mere spændende opgaver i andet halvår. Du har generelt et godt greb om de økonomiske forhold, også selv om dette ikke er dit primære arbejdsområde. På den måde forstår du også at sætte pris på din egen indsats, så her behøver du ikke at være ydmyg. Du kan foretage væsentlige ændringer i din økonomi såsom låneomlægning, opsparing eller investeringer.

 

Hjem og familie

Du kan udvidelse eller på anden måde forbedre din bolig, og i så fald er det mest sandsynligt, at det sker sidst på året. Det er også her, du er mere hjemme og sammen med dem, du bor sammen med.

Søskendeforhold og ikke mindst sammenhold kan du få mere glæde af nu, og det er sikkert dig, der tager initiativ hertil. Det at holde kontakt til familien og at sikre sammenholdet ligger dig på sinde. Her kan både du og din partner tage initiativer, der skaber trygge rammer. Har du ønske om familieforøgelse, kan det at få børn gå i opfyldelse. Familien kan også blive større på anden vis.

 

Kærlighed

Din positive og glade måde at udtrykke dig på smitter af på dit parforhold. Sammen med din partner har du drømme og forventninger, som kan realiseres. Et intellektuelt eller kunstnerisk fællesskab kan I få meget fælles glæde af. For dig, der ønsker at finde kærligheden, gælder det om at gå seriøst til opgaven. Første skridt er at finde ud af, hvor du skal søge, og det er måske ikke så langt væk, som du forstiller dig. I dit lokalområde findes spændende mennesker, og i sommerferien kan du også holde et godt øje med, hvem der krydser din vej.

 

Helse og velvære

Der er ekstra meget tryk på at formidle, kommunikere og udtrykke sig, hvilket ikke falder dig svært. Men du har også brug for at klare dine tanker og give dig selv ro for at tilgodese både fysisk og mentalt velvære. Der er især to perioder, hvor du bør lade op og måske søge mere mindfulness, og det er 23/3 til 15/4 og igen 26/7 til 19/8. Der er stabilitet omkring dit helbred, men har du brug for at ændre eller påvirke dette, er det bedst at gøre det over længere tid.

Vægten

23. september – 22. oktober

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Året kommer i væsentlige træk til at handle om dine værdier, og dem du sætter pris på, men også de mere materielle af slagsen. De første tre uger af januar har du særlige pligter omkring familie og hjem, men også arbejde, og det kan være svært at nå det hele. Du kan gøre en form for status på disse områder, få afsluttet noget igangværende, men sikkert for at tage hul på noget nyt. Du kan vælge at bruge ressourcer (både tid, energi og penge) på dine hjemlige omgivelser, men også på det der gør din hverdag lettere, skønnere og smukkere. Den samme energi handler også om medmenneskelighed og det at gøre noget for andre. Du har et stort hjerte og særligt meget at give af i både maj og august. Et ønske om at trænge til bunds i et emne eller at hjælpe andre mennesker kan føre til både studier eller rejser, hvor du kan blive klogere. Fra starten af november kan du især suge til dig, og det kan minde om en eksamenssituation, hvor du gør dig parat til at præstere.

Job og økonomi

Der sker en hel det på dit arbejdsområde, hvor en ny situation er aktuel fra årets start. Det er ikke nødvendigvis en let start på året, hvor du opfordres til at træde i karakter og påtage dig et større ansvar. Hænger du i kan du også regne med en belønning, som især vil vise sig i årets anden halvdel. Her skifter din arbejdsenergi og meget bliver lettere.

Økonomisk kan dine indtægter bliver større, men pas på, for udgifterne har det med at følge med. Du kan vælge at bruge et større beløb på din bolig, enten fordi du flytter eller fordi du forbedrer eller sætter den i stand. Udefrakommende forhold kan også påvirke økonomien særligt i perioden 15/5 til 6/11.

 

Hjem og familie

Et større og længerevarende renoveringsarbejde kan præge dine hjemlige omgivelser. Det er ting, du ønsker udført grundigt, og det kræver både tid, penge, men sikkert også tålmodighed. Det kan være fornuftigt at tage en pause i sådan en renovering, så det ikke går ud over familiens trivsel. Familielivet er noget, der optager dig særlig meget, og du bruger ekstra meget energi her. Selv om du gør det i en god mening, må du også passe på ikke at overbebyrde dig selv. Særligt i foråret kan du trække på din partner, der er villig til at være mere hjemme og på anden måde at træde til.

 

Kærlighed

Vær særligt opmærksom på din partners signaler de første par uger i januar. Der er en særlig stemning, og du bliver vist kærlighed på et dybere plan, men fanger du signalerne? Såvel dit parforhold som din partner er i udvikling, og du kan regne med forandringer, du helt sikkert har vænnet dig til. Fra midten af maj kommer der mere ro på. Parforhold eller ej, så vil august helt sikkert blive den mest romantiske og kærlige måned – nyd det!

 

Helse og velvære

Du er mere opmærksom på dit velbefindende end ellers og det gør, at du fanger kroppens små signaler. Du er også indstillet på at bruge flere ressourcer på din sundhed, og det kan være alt fra økologi, massage, zoneterapi eller homøopati. Det alternative får lov at fylde mere i din hverdag. Særligt første halvdel af november er det godt at sætte tempoet ned og at sætte fokus på din krop.

 

Skorpionen

23. oktober – 21. november

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Du er fysisk aktiv og kører i et højt tempo i januar. Men selv om der ligger en opfordring til netop at være fysisk aktiv, har du også gode muligheder for at gøre dig synlig eller at få gennembrud via din kommunikation. Uanset hvilket gennembrud du arbejder på, kan du blive voldsomt disponeret som person. Du kan både blive kendt og anerkendt. De gode kort du har på hånden, når det gælder kommunikation, dukker op tre gange i løbet af året – januar, april og september. Især april kan være lidt udfordrende, idet der generelt kan være misforståelse i luften. Der er risiko for, at det går så hurtigt, at du overser vigtig information. Tag dig god tid og udsæt vigtige aftaler og møder til efter midten af april. Sæt generelt tempoet ned i perioden 26/6 til 27/8, hvor det er en glimrende tid til at følge op på løse ender og få afsluttet det, du har sat i gang. Kreative sider af dig kan trænge sig på, og her kan du gå på opdagelse og finde interesser eller talentet, du ikke har levet ud endnu.

 

Job og økonomi

Der er gode muligheder for at gøre dig gældende på arbejdspladsen – det både i form af lederskab og kommunikativt. Du må dog også regne med, at der bliver stillet krav af mere mental karakter, og i den forbindelse kan det være, du må opgradere dine fagligheder. Du har stor autoritet og indflydelse på andre, så pas på du ikke overdriver din rolle og i den forbindelse agerer uretfærdigt.

Økonomisk har du gode kort på hånden, fordi du får som fortjent, og med en flittig indsats er der mere til dig selv. Især sidst på året vil du kunne se, at du har ekstra at gøre godt med, og det er en tendens, der fortsætter.

 

Hjem og familie

Dine fysiske rammer skal helst fungere som en stabil base for dig, men derfor kan der sagtens ske ændringer. I så fald er det sikkert ikke dig, men din partner, der har ønsker til forandringer eller forbedringer. Nogle af disse kan I måske snakke jer tilrette om, og lysten til forandringer ebber ud sidst på året.

Lysten og drivet til at stifte familie er stor, hvis det da ikke allerede er sket, men i så fald kan det handle om blive forældre. Du kan tale fortroligt med en søster eller bror.

Kærlighed

Både kærlighed og parforhold er noget, der optager dig ekstra meget. Den fokus og synlighed, der er omkring din person kan du drage nytte af, hvis du søger en partner. En romantisk måned, der opfordrer til, at du selv tager initiativ er især maj. August er også romantisk, men her på en afslappet og nydende facon.

En længere tids påvirkning af dit parforhold kan ske fra maj, men det behøver ikke at være synlige forandringer her og nu. I må give hinanden et større personligt råderum, men kan også finde nye fælles interesser og venner.

 

Helse og velvære

At finde livsglæden kan være den oplagte medicin, hvis du er syg, men også en god måde at holde dig sund og rask på. Hertil følger også en opfordring til at være fysisk aktiv, hvilket du nok næsten ikke kan lade være med. Slankekure har ikke medvind, så spild ikke din tid og energi på det, undgå i stedet at overdrive, når det gælder mad og drikke. I år har du en vis lykkefaktor, der også gælder dit helbred.

 

Skytten

22. november – 20. december

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Normalt er du den udfarende og udadvendte type, men det er anderledes nu, hvor du det meste af året har mere brug for at trække dig lidt tilbage. De mere indadvendte og eftertænksomme perioder har til formål at finde ressourcer i dit eget indre. En værdiladet proces går ud på at finde frem til det i livet, der har værdi for dig. Hvad ønsker du dig, og hvordan vil du opnå det – kort sagt er livets store spørgsmål til revision. Året er altså ikke til et personligt gennembrud, men mere til at planlægge og finde den rigtige vej for dig. Dine drømme og ønsker må tages alvorligt, lidt som hvis du kan drømme det, kan du gøre det! Helt kedeligt behøver det bestemt ikke at være, og din dagligdag bliver fyldt med overraskelser og nye tiltag allerede fra foråret. Det er nu, du kan få ryddet ud i kedelige rutiner, og det giver både livlighed og fornyet energi.

Din indadvendte periode stopper brat i starten af november. Nu er du parat til at stå frem og blive langt mere synlig. Både humør og energi stråler ud af dig.

 

Job og økonomi

Når du reflekterer over livets store spørgsmål involverer det også dit arbejdsliv, og her kan du trænge til forandringer. Du har måske ikke brug for at skifte job, for du behøver også tryghed. Når du ved, hvad du ønsker mere af, gælder det om at sætte ord på og bede om det. Det vil du blive bedre til.

Der sker en del med din økonomi og dit forhold til penge. Du kan have sat dig et nytårsforsæt eller mål, du ønsker at opnå. Vær seriøs, målrettet og hav tålmodighed, for ændringerne vil begynde at vise sig i foråret.

 

Hjem og familie

I dine reflekterende perioder er hjemmet din vigtige base, og det er her, du søger ro og fordybelse. Du kan være overfølsom overfor både støj og rod. Derfor stiller du krav til familien eller dem, du i øvrigt bor under samme tag med. Du drømmer om ideelle familieforhold, hvilket sagtens kan være indenfor rækkevidde. De samme drømme og ønsker gør sig gældende i måden, du bor og indretter dig på. Små forandringer kan gøre en stor forskel, selv om det også ser ud til, at du bruger en del penge på dit hjem.

Kærlighed

Har du været eksperimenterende og jagtet kærligheden, er det efterhånden ved at kede dig, og du søger derfor noget mere stabilt og fast. Kærlighed og parforhold er også blandt det, du gør dig mange overvejelser og drømme om. Du er ikke så ophængt af arbejde og andre ting, der tager tiden fra samvær, og det vil få en positiv indflydelse på dine relationer. Er du i et veletableret parforhold kan du tilføre det et friskt pust af nye oplevelser hen over sommeren. Fra starten af november udvikler både kærligheden og relationer sig i en munter retning.

 

Helse og velvære

Som Skytte har du det fint med fysisk aktivitet, og du kan endda skrue op for dette i løbet af det kommende år. Det vil også være fint at prøve nye fysiske aktiviteter, hvor det nok primært er fællesskabet og holdmotion, der motiverer dig. Når det gælder dit helbred og sundhed har du det bedst med faste vaner og rutiner, men det bliver der vendt op og ned på. Du får lyst til at gå nye vej og prøve alternative metoder for at pleje og passe på dig selv.

Stenbukken

21. december – 19. januar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

 

 

Årshoroskop 2018

Generelt

Mange krav, forventninger og ansvar lander på dine skuldre, og du må være bevidst om, hvad der kommer fra dig selv, og hvad du mødes med fra dine omgivelser. Året er godt til at træde i karakter, og du hverken kan eller skal vige uden om ansvar eller besværlige forhindringer. Du har både vilje og udholdenhed til at klare langt mere end du selv tror, du kan. Der er en periode fra 18/4 til 6/9, hvor det dog kan være fornuftig at sige fra, koncentrere sig om det væsentlige og ikke at overbebyrde dig selv. Dine omgivelser vil bemærke, at du hviler godt i dig selv, og helt ubevidst kan du være til inspiration og støtte for andre. Det kan give dig en opblomstring i dit sociale liv, hvor du sætter stor pris på dine venskaber. Du behøver endda ikke at være opsøgende for at møde nye mennesker, for du får helt naturligt mulighed for at tilslutte dig nye grupper og fællesskaber. Din måde at udtrykke dig på kan til tider blive følelsesladet og omsorgsfuld, men du kan også gøre mere ud af dine kreative udtryksformer. Det kan være en kunstnerisk eller visuel form, men også det at synge eller at spille har du gehør og talent for.

 

Job og økonomi

Du kan lide at have kontrol over tingene, også når det gælder dit arbejde. Tiden fra 15/5 til 6/11 kan bringe visse overraskelser. Tag imod disse som en kærkommen mulighed for forandringer eller justeringer, når det gælder dit job. Din pondus og autoritet gør, at du helt ubevidst tiltrækker dig indflydelse og ansvar både som selvstændig og som ansat. Samme periode, der kan bringe overraskelser, giver også luft i din økonomi og måske plads til at investere eller gøre noget, du ikke plejer. Du beholder din sunde fornuft i alt, hvad der har med pengesager at gøre.

 

Hjem og familie

Det er sandsynligt, at du de sidste år har oplevet en del uro og forandringer i din base, og det både familiært, men også når det gælder dine fysiske rammer. Der vil komme langt mere ro på fra foråret, og når du har baglandet i orden, er det andre ting, du bruger tid på. Overraskelserne kan dine børn stå for, og afhængigt af deres alder kan det være her, du oplever uro. Sandsynligt er det, at du vil opleve dem som et friskt pust med en lind strøm af begivenheder.

 

Kærlighed

Din ansvarlighed går igen i dit kærlighedsliv og parforhold. Du er mere end villig til at støtte op om din partner, selv om det også betyder, at du indimellem må bærer en større byrde på dine skuldre. Et eksisterende forhold har mulighed for at blive endnu stærkere forankret med dit nærvær. Du ved, at du kan trives alene, og det kan være et bevist valg at holde fast i din singletilværelse. Men særligt i maj og sidst på sommeren vi flere kontakter pirre din nysgerrighed og under alle omstændigheder give dig nyt selskab.

 

Helse og velvære

Her før årsskiftet er du netop trådt ind i en periode med større fokus på din fysik og sundhed. Du er din egen autoritet, også selv om du har brug for at opsøge andre, er dit helbred dit ansvar – og det er du meget bevidst om og tager seriøst. Hvis du har fysiske begrænsninger, kan du fra maj få løst eller afbødet disse. Gå nye veje, især når det gælder din kost.