Vædderen

 

20. marts – 19. april

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Vædderens karaktertræk

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Det bliver vigtigt for dig at sætte en kurs og dermed udstikke den retning, du ønsker at gå i løbet af 2020. Årets første kvartal og især januar bliver i den forbindelse vigtig. Du er ikke bleg for at skrotte det, der ikke virker, lægge fortiden bag dig og tage hul på en ny start. Det behøver ikke være så voldsomt, som det lyder. Står du med ny viden eller nye kundskaber, skal de omsættes til virkelighed, og for dig betyder det, at du har brug for at se synlige resultater. Fra april og hen til midt på sommeren kan du fylde yderligere kundskaber på med kurser eller anden form for uddannelse. Det kan også blive en meget social periode, hvor dine venskaber betyder mere for dig.

En særlig god form for timing gør sig gældende både i februar, juli og oktober. Det betyder, at du kan gøre det helt rigtige på det rigtige tidspunkt. Du kan nærmest blive ledt i den rigtige vej, og du har heldet med dig.

 

Job og økonomi

Har du alderen til at træde ud af arbejdsmarkedet, kan det være en beslutning, der ligger i starten af året. Har du allerede givet slip, handler det om at skabe et engagement, og et område du kan gøre dig gældende indenfor. Din karriere er særligt udpeget i år og det endda på en måde, hvor du får medvind. Helt fri for udfordringer kan du ikke regne med at være, og det gælder især, hvis ikke du er havnet på rette hylde. I så fald står du overfor en vigtig beslutning, og du kan vælge at sige op uden at have noget andet. Udefrakommende omstændigheder kan også påvirke din arbejdsplads og tvinge dig ud i et jobskifte. Det gode er, at du nok skal finde noget andet, og at der er gode chancer for, at du hurtigt falder til.

Der kan være store udsving i din indtægt, og det er godt at have noget at stå imod med. Din kurs er det vigtigste, og så må du vente på, at den økonomiske tryghed vender tilbage.

 

Hjem og familie

Foretager du store og væsentlige ændringer i dit arbejdsliv, kan det betyde, at du også vælger at flytte. Flytter du, er månederne juni og juli særlig gode til det, eller det kan være den periode, hvor du planlægger at gøre det. Men det er ikke hjemmet, der er dit primære fokus i år.

Få nu ikke for travlt med at indfri dine planer og at gøre karriere, for så kan det knibe med at vedligeholde dit familieliv. Det er særligt i januar, du bør være opmærksom på at dele din tid mere ligeligt mellem arbejde og familie.

 

Kærlighed

Sørg for, at dine projekter ikke bliver for egoistiske, men del dine tanker og handlinger med din partner. Fra starten af april til først i august er det særlig godt at tale sammen. Vend dine tanker med din partner, som også i den periode kan have brug for din støtte. Husk at flirte med hinanden – det giver liv til jeres forhold. Er du single Vædder, kan du netop være flirtende og få kontakt i den periode.

 

Helse og velvære

Der er en særlig fokus på dig, din krop og fysik i hele andet halvår af 2020, hvor din planet Mars står i dit tegn. Det er en helt særlig situation, der helt sikkert har sine gode sider, da du kan føle dig på toppen med langt mere energi og lyst til fysisk aktivitet. Men ingen kan holde til et højt tempo for længe. Særligt fra først i september til midt i november bør du holde igen og passe lidt bedre på dig selv.

Tyren

20. april – 20. maj

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Tyrens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Du mærker en stigende lyst til forandringer. Det betyder, at du samtidig rykker ud af din komfortzone, hvilket du er blevet bedre til i det forløbne år. Det er altså en forandringsproces, der fortsætter i det kommende år. Din nysgerrighed får dig til at rette blikket udad, søge oplysninger, viden og nye erfaringer. Hvis ikke du ønsker at lave om på dit grundlæggende fundament, kan en længere rejse give dig den adspredelse og fornyelse, som du inderst inde går og længes efter. Bliver rejsen ikke lang nok, kan du komme afsted på udlandsrejse flere gange.

Der bliver rykket ved din grundlæggende tro, og ved indsigt kan du skifte opfattelse af verden omkring dig. Dette kan hænge sammen med din retfærdighedssans, for her kan juridiske forhold og oplevelser rykke ved dit begreb om retssikkerhed.

Perioden fra midt i maj til slutningen af juni er god til at vende blikket indad, gøre status og ikke mindst finde ud af, hvad du værdsætter mest.

 

Job og økonomi

På flere måder kan året lægge op til at forberede et større skift til næste år eller at arbejde på mere medvind på karriereområdet. Uddannelse, efteruddannelse eller anden opgradering af dit faglige område kan blive meget aktuel. Afhængig af, hvor du står i dit karrieforløb, kan det også være tid til, at du deler ud af din viden, og i så fald kan det være dig, der underviser andre.

Der er særligt to tidspunkter, hvor du kan rykke omkring karrieforhold, og det er omkring 1. april og igen til december. Her står du overfor nye udfordringer, og hvis du ikke tager imod dem først på året, kan slutningen give dig endnu en chance.

Økonomisk er du godt polstret, og den største risiko for din opsparing kan være udefrakommende markedsforhold.

 

Hjem og familie

Du har det bedst med at planlægge forandringer, og det gælder også, hvis der skal ske ændringer i eller omkring dit hjem. Alligevel kan der være andre forhold, som gør, at mulighederne eller behovet opstår udenom dine planer. Første del af året er generelt god til planlægning, men hvis du ønsker at flytte, er mulighederne bedst sidst på året.

Skal du have din rejselyst indfriet, kan det ske sammen med familie og endda ad flere omgange. Det kan blive til et længere tidsrum med masser af oplevelser sammen.

 

Kærlighed

Du er på det sidste blevet lidt mere eksperimenterende på kærlighedsområdet, og det tager du med dig ind i 2020. Især hvis du har en fast partner, kan det ske med en vis sikkerhed. Det handler grundlæggende om at give hinanden lidt mere plads i forholdet. Måden, du viser din kærlighed på, bliver mere tydelig, og konkret sker det ved at sætte ord på. Det er dit stærkeste redskab i kærligheden fra foråret og hen over sommeren.

 

Helse og velvære

Skal du gøre noget godt for dig selv, kan du vælge at fokusere på din vejrtrækning. Det er godt på den måde at få ”motioneret” lungerne. Er du ryger, kan du gøre dig selv en tjeneste at stoppe, og du vil straks mærke en enorm forskel. Husk at du har styrke til at foretage de forandringer, du brænder for. Det gælder selvfølgelig også forhold, der har med din sundhed at gøre. Gå nye veje, også når det gælder din kost.

Tvillingen

21. maj – 20. juni

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Tvillingens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Her ved begyndelsen af året kan du stå med mange nye bekendtskaber, og flere af dem kan du nu knytte til mere faste forbindelser. Det kan både gælde private venskaber, men også nogle, der har med din karriere at gøre. Leder du efter en kompagnon, kan det også være, hvad du finder blandt dem, du kender.

Rejseaktivitet kan blive aktuelt allerede i februar, men måske ikke som almindelig fornøjelse eller afslapning. For dig skal der være en plan med at rejse, og den må godt have et element af personlig udvikling, hvis det da ikke er arbejdsrelaterede rejser. En større kongres, event eller blot et sted, hvor der er mange samlet indenfor det, du interesserer dig for, kan også få dig til at rejse langt. På den måde kan du også få tilfredsstillet den indre uro, du går rundt med. Rejser for fornøjelsen skyld kan du henlægge til sidst på året.

 

Job og økonomi

Dette område bliver særlig vigtigt for dig i år. Fra starten af året bør du have dit fokus her, og det kan blive nødvendigt at gribe ind. Aftaler om fællesøkonomi må du have på plads. Se også efter, om det kan betale sig at omlægge lån. Pas på, du ikke gældsætter dig unødigt. Det kan især have konsekvenser, hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende.

Når det gælder dit job, har der igennem nogle år været en tvivl og usikkerhed om, hvorvidt du er på rette vej. Den vil du mærke mindre til, hvilket kan betyde, at du har fundet din rette hylde. Både i februar, juni og oktober har du medvind, og du vil lykkes ud over dine egne forventninger. Det er i disse perioder, du kan få stor glæde af en samarbejdspartner, eller at du får en særlig opbakning hjemmefra.

 

Hjem og familie

Det kan især være din partner, der har ønsker til at forandre jeres bolig. Men derfor kan du sagtens være med på de forslag. Det kommer bare ikke til at fylde så meget for dig, sikkert fordi din partner også vil være primusmotor for det, der skal ske.

Familien og måske især svigerfamilien kan være krævende, og det er ikke alle krav og ønsker herfra, du kan imødekomme. Her er det igen godt at være to, og din partner kan være den, der giver mest på det område. Den gode tid ligger især fra slutningen af maj til starten af august.

 

Kærlighed

Er du i et fast parforhold, kan du allerede fra årets start nyde godt af din partners aktive og imødekommende væsen. Fra midten af februar vil måden, du bliver bekræftet på, være anderledes, men du vil stadig opleve et overbevisende overskud. For dig, der leder efter en partner, kan den samme periode oplevelse som om, at du får mere opmærksomhed. En lang og gunstig periode for alle Tvillinger vil være fra starten af april og hele fire måneder frem, hvor både udstråling og appeal gør det let at komme i kontakt med andre.

 

Helse og velvære

Har du en tendens til at blive urolig eller nervøs for dit helbred, er det vigtigt at kunne give slip på denne. Din mentale sundhed er vigtig, og derfor er det afgørende, at du også får en afklaring på, om der er hold i dine bekymringer. Ofte kan du opleve, at det du er nervøs for helt forsvinder, sikkert fordi du lader dig opsluge af andre ting. Særligt andet halvår kan du opleve perioder med hovedpine uden at det behøver være farligt.

Krebsen

21. juni – 21. juli

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Krebsens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Nytåret er en god tid til at gøre dig dine mål og ønsker bevidst. Det, der er anderledes er, at du står med mange flere muligheder at vælge imellem. Pas på, du ikke vil det hele, for så mister du fokus. Brug gerne lidt tid på at vælge den for dig rette vej, og selvfølgelig kan dette også have med din familie at gøre. En travl hverdag melder sig kun få dage inde i det nye år, hvor du glæder dig til at komme i gang. Regn ikke med, du kan planlægge et helt år, men hvis du vil have din dagligdag i faste rammer, kræver det en god korttidsplanlægning.

Du har mulighed for at komme i kontakt med mange mennesker, og nogle vil du finde så spændende, at det kan blive til varige venskaber. Det kan også ske, at der dukker gamle bekendte op, hvor I genoptager jeres forbindelse i hvert fald for en stund. Mange nye forbindelser kan du få der, hvor du udøver en hobby eller dyrke dine interesser.

 

Job og økonomi

Med det nye år følger også nye arbejdsopgaver, og på den måde får du en både god og spændende start på året. Samarbejdet kan blive udfordret, og fra midten af februar må du bruge mere tid og flere kræfter på at få det til at fungere. En beslutning om enten at stoppe et job eller et samarbejde kan ligge først på året, men du har medvind og kommer hurtigt videre.

Har du lyst til selvstændigt virke, kan du få gjort noget mere ved det. I hele anden halvdel af året har du en udpræget lyst til selv at bestemme og til at lede og fordele arbejdet.

Fra foråret til midt på sommeren er den tid, hvor du bør holde mest øje med din økonomi. Enkelte stramninger eller en optimering kan være nødvendig.

 

Hjem og familie

Hvis du bor alene, er det ikke dit hjem, der kommer til at optage dig i løbet af året. Bor du sammen med andre, kan der være ønsker til forandringer herfra. Dem vil du sikkert blive præsenteret for allerede først på året. Mulighederne for ombygning, flytning eller andre væsentlige forandringer kan du få afklaret med det samme. Kræver forandringerne en større investering, kan de med fordel udskydes til næste år.

Er der børn i familien, kan der hos dem være særlige krav, der kan udfordre dig og den øvrige familie. Her kan køre et tema om at afprøve grænser, men også at definere disse.

 

Kærlighed

Du er meget opmærksom på din partner fra årets start, hvor det også er godt at lægge fælles planer. Din partner kan befinde sig i en spændende udvikling med karriere eller andre personlige gøremål, som du sagtens kan blive en del af. Januar kan også byde på udfordringer – måske ikke for jeres forhold, men så for din partner. Du er indstillet på at støtte op, og din hjælp vil blive værdsat. Er du på udkig efter en partner, så holdt godt øje i juli og august, især hvis du er ude at rejse.

 

Helse og velvære

Der er fysiske områder, som er mere udpeget end andre i det kommende år. Afhængig af din alder kan der vise sig slid på led, eller du kan få ledskader ved ekstremsport. De kan også vise sig som gamle skavanker, der dukker op igen. Du har til gengæld styrken til at gøre op med gamle usunde vaner og en livsstil, der ikke er god for dig. Du kan få hjælp og opbakning fra din partner!

Løven

22. juli – 22. august

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Løvens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Året er stadig meget nyt, når du står med væsentlige forandringer i din hverdag, både dem der foregår på jobbet, men også dem, der sker i din mere private daglige rytme. Det, der først og fremmest spidser til, er fornemmelsen af, at du mangler flere timer i døgnet. Det hænger sammen med, at du gaber over mere end godt og realistisk er. Alle de kreative tanker og projekter, du har gået og puslet med det sidste års tid, vil du gerne have omsat til noget konkret. Men du må erkende, at ting tager tid, og at det ikke hjælper at forhaste denne proces. Det er også først på året, du må vælge det fra, du ikke har tid til eller som ikke er realistisk.

Fra foråret og frem til sommerferien bør du give dig selv tid til foreningslivet eller at opsøge og være mere sammen med dine venner. I dette samvær kan du hente megen inspiration samtidig med, at du vedligeholder dit netværk.

 

Job og økonomi

Det kan på nogle områder blive et år, hvor du må give mere af dig selv end, hvis du sammenligner med 2019. Der skal arbejdes mere på at nå de resultater, du ønsker. Den tryghed, du normalt foretrækker på dit jobområde, kan du dog give delvist afkald på til fordel for at prøve noget nyt. Arbejder du på et større gennembrud eller på at komme ud til et større publikum eller marked, kan der i foråret vise sig sådanne muligheder. Hele andet halvår vil egne sig fint til efteruddannelse.

Din daglige husholdning kan være et område, hvor du er påvirket af økonomiske forhold. En form for stramning eller sparsommelighed kan ligge først på året, men der er ingen grund til at overreagere, for du kommer ikke til at mangle noget.

 

Hjem og familie

Det kan blive nødvendigt at justere regler og forventninger med dem, du bor sammen med. Har du børn, kan de fylde mere, og derfor må de tænkes ind i den måde, I fungerer sammen på. Det er ikke altid populært at uddelegere opgaver, men det er, hvad der er brug for.

Er dine boligforhold ikke optimale, er det særligt i årets sidste kvartal, du kan gå i tænkeboks for at finde en løsning på dette.

 

Kærlighed

Også når det gælder kærlighed, må du give mere af dig selv end du har gjort i året, der er gået. Både marts/april og igen sidst på året kan der hvile særlige byrder på dine skuldre. Er du i et nyt forhold, kan det også være, at det går ind i en mere sikker og forpligtende fase. Det lyder måske ikke romantisk, men det lover godt, hvis du ønsker dig stabilitet på den front. For den single Løve kan du falde pladask for én, og du er ikke i tvivl, når det sker. Men stadig gælder, at det du giver, får du tilbage. Året slutter med en god udvikling i dit parforhold.

 

Helse og velvære

Din sundhed er et område, der vil optage dig ekstra meget i år. En særlig udfordring eller en form for styrkeprøve kan vise sig i januar. Et nytårsforsæt har bedre udsigt end sådan et normalt har, især når det handler om livsstilændringer. Her kan du én gang for alle gøre op med ting, du ved ikke er godt for dig. Du har en god energi med dig, når det gælder din sundhed, men det er vigtigt ikke at overdrive. Fysiske anstrengelser kræver, at du er trænet til den belastning, du udsætter dig selv for.

Jomfruen

23. august – 22. september

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Jomfruens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Mange, som er født i Jomfruens tegn, er gode til at bruge hænderne, og selv om det ikke skulle være tilfældet for dig, kan du finde andre måder at udleve en kreativ skabertrang på. Netop det kreative og lystbetonede får mere af din opmærksomhed i år. Livet skal leves og gerne lidt sjovere og mere meningsfyldt. Det skal helst også gælde dit arbejdsliv, men har i høj grad med dine fritidsaktiviteter at gøre. Først på året kan du bestemme dig for at lægge det på hylden, som du ikke morer dig ved, for derefter at gå efter det, du brænder for. Dit konkurrencegen bliver vakt, og du kan komme langt med alt, hvad du lægger særlig energi og kræfter i.

I årets første halvanden måned virker du bedst fra din hjemlige base. Fra midt i februar får dine personlige udfoldelser næring, og det kan du stå mere synligt frem med fra først i april.

 

Job og økonomi

De kreative udfoldelser skal og må have en plads i dit arbejdsliv, hvis ikke du skal komme til at kede dig. Kan du ikke få det til at passe ind, kan det få dig til at skifte job først på året. Det at gå ned i arbejdstid kan være en anden mulighed, hvis det er for at give en aktiv fritidsbeskæftigelse mere plads. Hele perioden fra først i april til starten af august giver gode sociale forbindelser via dit job. Herefter kan du lægge din energi i en større sags tjeneste, eller du kan arbejde med andres ressourcer. Det kan både handle om de psykiske eller de mere materielle ressourcer.

Du kan have heldet med dig, når det gælder din egen økonomi. Fornuftig som du er, gælder det stadig om at have sund fornuft omkring pengesager. Du kan gøre flere gode handler i løbet af året, og du er samtidig god til at forhandle løn og andre vilkår, du kan få glæde af.

 

Hjem og familie

Hjemmelivet dyrker du først på året, men ellers har du været igennem større forandringer på boligområdet, hvilket kan være derfor, du føler dig fint tilpas i dine rammer. Er det ikke tilfældet, kan flytteplaner i foråret blive til virkelighed i løbet af sommeren eller sidst på året. Har du eller din nærmeste familie oplevet en familieforøgelse, kan du komme til at bruge meget tid sammen med det barn i det kommende år.

 

Kærlighed

Hvis ellers ikke det er børn eller fritidsinteresser, der opsluger næsten al din tid, er du meget opsat på, at romantikken gerne må fylde mere i dit liv. Det gælder også selv om du er i et veletableret forhold. Har du levet i en drøm fyldt med illusioner omkring din partner, kan du opleve en brat opvågning, som du må tage konsekvenserne af. Du har heldet med dig på kærlighedens vej i år, og det held skal du gribe ud efter, hvis du ønsker at finde dig en partner. Sidst på året er der både noget seriøst og stabiliserende omkring dit forhold, og det blander sig med optimisme og glæde.

 

Helse og velvære

Som Jomfru har du et naturligt kropsligt fokus på din mave og dit tarmsystem, men det er ikke særligt udpræget for året. Det er derimod din ryg, led og især knæ først på året, og det kan også være her, du må foretage et ekstra tandlægetjek. Når først ”serviceeftersynet” er udført først på året, står du fysisk godt rustet til 2020. Endnu bedre ser det ud fra midten af december, hvor en rigtig gunstig indflydelse gør sig gældende omkring din sundhed.

Vægten

23. september – 22. oktober

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Vægtens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Først på året samler energien sig omkring hjem og familie, hvorfor det helt naturligt bliver dit fokus. Vigtige beslutninger skal træffes, og det kan hænge sammen med dit ønske om at få en mere ligelig fordeling mellem hjemme- og arbejdsliv. Har du sluppet arbejdsmarkedet, må du finde på flere udadrettede aktiviteter for at få balance mellem ude- og hjemmeaktiviteter.

En vigtig periode for dig vil være fra midten af maj til slutningen af juni. Her har du brug for at tænke dig om og på nogle områder at sætte farten ned. Få et overblik over din situation, hvilket sagtens kan ske ved at rejse lidt væk og få hverdagen på afstand. Sidst i juni er du klar til igen at holde flere projekter kørende.

De kursændringer, du foretager på vigtige livsområder først på året, vil du for alvor blive glad for sidst på året.

 

Job og økonomi

Dit fokus på hjem og familie kan godt hænge sammen med, at du ønsker at gøre karriere. Ved starten af året kan den samlede arbejdsbyrde dog vise sig at være for meget af det gode. Det er her, du må søge at finde en balance, og det kan blive nødvendigt at sige fra på flere områder. Dine ambitioner er store, og først i april vil du vide, om de også er realistiske. Det er ikke det samme som, at du skal afholde dig fra at stile højt. Har du den fornødne viden og erfaring, kan det netop være i år, du får drømmejobbet eller når et kæmpeskridt videre.

Din indtægt kan blive stabil igennem året, og det er derfor vigtigere, hvordan du bruger dine penge. Dine ønsker om hjemlig forandring eller istandsættelse kan gøre, at du her bruger mange midler.

 

Hjem og familie

Har du det sidste år ønsket forandringer af din bolig, kan du først på året komme i gang med disse. Omvendt kan du også blive færdig med en renovering, der har stået på i lidt mere end det sidste år. Det er fundamentale ændringer, der indimellem kan gøre det vanskeligt at være i dit hjem. Det skal nok blive godt, hvilket også er tilfældet, hvis du vælger at flytte. Trods arbejdet med det ene eller andet vil du blive glad for forandringerne.

Familieforøgelse kan blive aktuelt, og selv om det ikke er dig selv, der står for denne eller lægger hus til, vil det fylde meget.

 

Kærlighed

I parforholdet er det fra starten af året vigtigt at lægge en fælles kurs, når det handler om familieliv og de omtalte forandringer af boligen. Januar kan blive en periode, hvor I må arbejde på at blive enige om en fælles kurs. Allerede i februar bliver livet sjovere og lettere derhjemme såvel som i hverdagen. Både juli og oktober er også tiden, hvor romantikken har gode kår, og livet virker let og ligetil. Dog vil din partner have perioder igennem andet halvår, hvor vedkommende har meget om ørerne, og det kan tage tid fra jeres fællesskab.

 

Helse og velvære

Der er særligt tre perioder i løbet af året, hvor du skal være særlig opmærksom på dig selv og dermed dit helbred. Det er perioderne fra 23/3 til 16/4, 19/6 til 11/7 og 6/11 til 20/11. Du behøver ikke at bekymre dig, og faktisk kan det være, du har så travlt med alt muligt andet, at det er her, du blot skal huske at gøre noget godt for dig selv.

Skorpionen

23. oktober – 21. november

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Skorpionens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Du får en særlig mulighed for at hævde dig, enten ved det du siger, eller du kan udtrykke dig via det skrevne ord. Trangen til at kommunikere vil være ekstra stor, og du har en sund nysgerrighed, der kan søges dækket via studier eller kurser, hvor din massive læselyst kommer til sin ret. Det er muligt at finde ”sandheden” eller på anden vis at trænge ind til sagens kerne først på året. Indeholder dit daglige virke en form for formidling, kan det være dig, der deler af dine kompetencer og slår igennem på det felt.

Det bliver et år, hvor du kommer mere omkring, og det stiller krav til transportmidler eller mulighed for offentlig transport. I den anledning kan du have en stor udgift, der kan have med bilkøb eller anden transport at gøre. Du vil bruge mere tid på transport – kunsten bliver at udnytte tiden så optimalt og effektiv som muligt.

 

Job og økonomi

På dit arbejde kan du være pålagt særlige opgaver, der har med kommunikation og formidling at gøre. Det kan igen hænge sammen med et lederansvar. Har du ikke allerede sådanne opgaver, kan de dukke op i starten af året. Du skal ikke være tilbageholdende med at påtage dig hverken ansvar eller formidlerrollen, heller ikke selv om det er uvant for dig. Du vil trives med disse udfordringer også selv om du bliver udfordret. Tager du udfordringerne op, vil du lykkes, og det bliver en tilfredsstillelse i sig selv.

Der kan være noget ”alt eller intet” over din økonomi, og du tager flere chancer. Har du brug for lån eller finansiering, er der flere muligheder. Spørg flere steder og skift om nødvendigt bank.

 

Hjem og familie

Det er ikke sikkert, der er de store forandringer omkring dit hjem, men det vil der være i området, hvor du bor. Der sker en del i nabolaget eller i lokalområdet, hvor du færdes. Afhængig af om du bor på landet eller i byen, kan der være en udvikling i gang, du ikke bryder dig om. Transportmuligheder kan ændre sig, så det gør din dagligdag mere besværlig. Samtidig kan der være andre områder, der stadig er mest gunstige, hvor du bor, og derfor kan det være svært at skulle bestemme sig for at flytte.

Familielivet optager dig på ekstra glædelig måde sidst på året. Her falder der ro over bolig såvel som nabolag, og der er glædelige omstændigheder hos dig eller din nærmeste familie.

 

Kærlighed

I det faste parforhold kan du især få gavn af, at du har en fortrolig, du kan tale med. Du går med mange tanker, og for ikke at virke for hemmelighedsfuld bør du vende dem med din partner. Det er også her, du kan få en ny og anderledes vinkel på det, du går rundt med. Første halvår er der, du bør give dit forhold mest opmærksomhed, da arbejde og andre pligter kan fylde meget resten af året. Fra midten af maj til sidst i juni er en god og romantisk tid.

 

Helse og velvære

Det mentale fokus, der præger dit år, kan være godt at have in mente, når du skal tage vare på din sundhed. Især dit hoved er på den måde udpeget, og du bør reagere, hvis du oplever hovedpine eller migræne. Men det er ikke sikkert, du oplever skavanger, for dine planeter står godt og viser generelt et stærkt helbred året igennem.

Skytten

22. november – 20. december

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Skyttens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Det nye år er kun få dage gammelt, før du oplever et stærkt gå-på-mod og har handlekraften med dig. Det vil du helt sikkert få brug for i løbet af januar, hvor du må træffe vigtige beslutninger af stor værdi. Enten fordi det drejer sig om penge eller endnu vigtigere, fordi det handler om noget eller nogen, du holder af. Der kan komme flere tidspunkter også senere på året, hvor du må træffe vigtige beslutninger, eller hvor du kan møde personlige udfordringer. Heldigvis har du humøret og en personlig styrke med dig, så du bliver ikke udsat for mere, end du kan klare.

Den gode nyhed for året er, at du også kan få drømme til at gå i opfyldelse. Heri ligger dog en god portion hårdt arbejde, for intet kommer ud af den blå luft. Til gengæld vil det føles så meget bedre, når du lykkes med det, du kæmper for.

 

Job og økonomi

Din karriere er et område, du tager meget seriøst og har gjort det et stykke tid nu. Her må du gerne sætte dig mål og have ambitioner. Dette velvidende, at det ikke er ensbetydende med, at du når disse mål. Men du har viljestyrke og udholdenhed, hvilket er gode ingredienser, hvis du vil lykkes, og det vil du! Er job og karriere ikke relevant for dig, gælder det om at finde værdifulde projekter, du brænder for, og det finder du og kan fortælle om sidst på året.

Der kan stå meget på højkant omkring din økonomi, og det betyder, at du både kan have store indtægter og store udgifter. Har du investeret penge, vil du allerede midt i januar vide, om investeringen er god eller ej. Skulle du tabe, har du mindst lige så gode muligheder for gevinst flere gange i løbet af året.

 

Hjem og familie

Har du gået rundt med en længsel om nogle helt særlige og ideelle rammer for din bolig, og har du defineret disse, er det nu, du kan gøre drømmen til virkelighed. Hvad enten du drømmer om eget hus eller en forskønnelse af din nuværende bolig, kan det i sidste ende afhænge af din økonomi. Flytter du, kan det også have med økonomi at gøre, og det vil være det helt rigtige, hvis økonomien er for stram.

Der kan i løbet af året være flere festligheder, der markerer familiemedlemmer eller særlige mærkedage. I februar kan en sådan foregå hjemme hos dig.

 

Kærlighed

Du kan være ekstra gavmild, når det gælder om at udtrykke dig og give din kærlighed til andre. Har du en partner, vil du opleve, at det du sender ud, får du også tilbage. Fra starten af april påvirkes forholdet af den gode stemning, og det er både rart at være sammen, og kommunikationen går langt lettere. Er du nyforelsket, kan det naturligvis være derfor, du vil gøre alt for at vise din kærlighed. Det skal du bare gøre, men jordforbindelsen kan svigte – det gør din tro på kærligheden ikke! Sommerferien kan kombineres med et romantisk eventyr.

 

Helse og velvære

Du har brug for en hverdag med en større grad af frihed, hvis du skal føle dig tilpas. Du vil opleve, at det også kan forbedre dit velvære i form af mindre stress og en evne til at tage tingene, som de kommer. Det er ikke hele året, du oplever den frihed, du ønsker, for du kan presse dig selv mere end normalt. Det kan være helt fint, så længe du ikke lader det gå ud over dit velvære.

Stenbukken

21. december – 19. januar

Du kan læse både dags-, uge- og månedshoroskoper, alle af Brian Teglgaard, ved at klikke på linket her.

Her kan du læse om Stenbukkens karaktertræk

 

 

 

Årshoroskop 2020

Generelt

Du har flere og meget virksomme indflydelser igennem dit tegn i 2020. Det betyder, at det ikke bliver et gennemsnitligt år, men ét du kommer til at huske. Det starter allerede i januar, hvor mange øjne hviler på dig, og det er som om, at omgivelserne ved, at der er noget vigtigt på spil for dig. Det er også i januar, du er nået til en form for skillevej, hvor du vælger noget andet eller går en anden vej. Hvis valget ikke er dit eget, kan du hurtigt forene dig med, at sådan er det bare. Du er begunstiget af en særlig positiv indstilling i år, der giver en tro på dig selv, og med den er du i stand til at flytte bjerge. Med andre ord – du kan, hvad du vil. Den første personlige styrkeprøve ligger fra slutningen af marts til midt i april, hvor du slår igennem med vilje og personlig styrke. Perioderne fra sidst i juni til midt i juli og igen til november indeholder samme råstyrke. Til december får du belønningen for din indsats og udholdenhed.

 

Job og økonomi

Det er meget sandsynligt, at der ligger en form for ny kurs i januar, og at den har med dit professionelle virke at gøre. Et jobskifte kan være en mulighed, men der kan også ske et skifte på anden vis. Du kan både påtage dig eller fravælge et lederskab, hvilket også vil være en stor forandring. Er du nået pensionsalderen, kan det være et lige så stort skridt at træde ud af arbejdsmarkedet, men også et nyt liv du i givet fald starter. For alle gælder det, at der dukker nye interesser op, som ikke har med jobbet at gøre, og som også skal have tid og opmærksomhed.

De store beslutninger, der har med dit virke at gøre, vil også betyde ændringer af din indtægt.

 

Hjem og familie

Det er ikke med vilje, hvis din familie kan føle sig lidt overset af dig i første halvår. Egoistisk skal du ikke have skyld for at være, men hele januar har du så meget om ørerne, at du må sætte dig selv først. Sæt din lid til, at din partner klarer det, der skal klares på hjemmefronten. Efter januar begynder dit overskud at vokse, men først fra slutningen af juni har du igen tid og mulighed for at være mere hjemme og sammen med dine nærmeste.

I andet halvår, hvor du er mere hjemme, kan du gå og finde på projekter, der handler om din bolig. Måske er det nogle projekter, du selv kan klare!

 

Kærlighed

Den meget opmærksomhed omkring din person i januar kommer også fra din partner eller måske fra en kæreste. Desværre er dit overskud til romantiske eventyr ikke stor i årets første måned, så er der bedre chancer i marts, hvis du vil være opsøgende i den anledning.

Dit gode humør og din optimistiske indstilling vil have en positiv indflydelse på dit parforhold. Ved slutningen af året vil du have endnu mere at give, og du viser her din kærlighed på en storslået måde.

 

Helse og velvære

Der ligger et vist pres på dig i januar, men om det er af mental eller fysisk karakter, mærker kun du. Det vil under alle omstændigheder være fornuftigt at være ekstra opmærksom og passe på dig selv. Den gunstige indflydelse, du har hele året, slår dog også igennem, når det drejer sig om fysik og sundhed. Der er altså ikke grund til bekymring for få og korte perioder under pres.